Digiakatemia Taloushallinto

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy 6.2.2020
Koulutuksen kesto 5kk
Koulutuksen ajankohta 1.4.–25.8.2020

Uusia uramahdollisuuksia taloushallinnon osaajille ja sellaiseksi haluaville 

Eri kokoiset yritykset eri toimialoilta tarvitset jatkuvasti uusia osaajia taloushallinnon, kirjanpidon ja taloudellisen raportoinnin erilaissa tehtävissä. Oletko sinä kiinnostunut taloushallinnon tehtävistä ja haluatko kehittyä alan osaajana? Hae meille rekrytoivaan koulutusohjelmaan, kehitä omaa osaamistasi ja anna meidän auttaa sinua työllistymään alalle. 

Digiakatemian kautta voi päästä myös ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun tai data-analytiikan tehtäviin.

Kouluttaudu ja työllisty 

Saranen järjestää koulutussisällöltään joustavan ja tarpeen mukaan räätälöitävissä olevan ohjelmistokehityksen koulutusohjelman, jonka avulla voit päivittää osaamistasi. Koulutusohjelmassa hyödynnetään monipuolista, digitaalista taloushallintoon keskittyvää oppimisympäristöä nimeltä Opinahjo. Koulutuksen sisältö räätälöidään sinun ja yhteistyöyrityksen tarpeen mukaan edistämään mahdollisuuttasi työllistyä yhteistyöyritykseen ohjelman jälkeen. Ohjelman aikana opettelet uusia tietoja ja taitoja verkko-oppimisympäristön sekä webinaarien avulla. Koulutusohjelman työssäoppimisjaksolla pääset opettelemaan ja soveltamaan yhteistyöyrityksessä tarvittavia tietoja ja taitoja aidoissa työtehtävissä. Koulutuksen tärkein tavoite on työsopimuksen saaminen koulutuksen päättyessä. 

Sinulle räätälöitävä koulutus voi sisältää Opinahjo-koulutusympäristön kautta yrityksen tarpeen ja sinun taustasi mukaan osioita esimerkiksi erilaisista taloushallinnon järjestelmistä kuten Tikon, Mepco ja Procountor. Koulutussisältöön voidaan sisällyttää aihealueita kuten palkkahallinto, sisäinen laskenta, verotus, henkilöstöhallinto, juridiikka ja taloushallinnon teknologia. Oppimisympäristöstä löytyy valmiita kursseja esimerkiksi taloushallinnon asiantuntijan, palkkahallinnon asiantuntijan, controllerin ja henkilöstöhallinnon tehtäviin liittyen. 

Koulutusohjelma kestää yhteensä 5 kuukautta ja siinä on 23 työpäivää kestävä koulutusjakso sekä 77 työpäivää kestävä työssäoppimisjakso. 

Yritykset etsivät kauttamme uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin 

  • Kirjanpitäjä 
  • Controller 
  • Taloushallinnon asiantuntija 
  • Taloushallinnon assistentti 
  • Koordinaattori 
  • HR-koordinaattori 

Voit olla taustaltasi esimerkiksi jo valmiiksi työkokemusta kartuttanut kokeneempi taloushallinnon ammattilainen, hiljattain alalle valmistunut tulevaisuuden uusi osaaja tai taloushallinnon tehtävistä jo jonkin verran kokemusta omaava alanvaihtaja. Meille tärkeintä on sinun motivaatiosi ja innostuksesi kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi. Arvostamme aitoa kiinnostusta taloushallinnon tehtäviä kohtaan.  

Anna meidän auttaa sinua kehittämään osaamistasi ja parantamaan työllistymismahdollisuuksiasi. Autamme sinua löytämään yhteistyöyrityksen tai voit etsiä yrityspaikan myös itse.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista haku­kelpoisuutesi

Voit hakea ohjelmaan, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 689957

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Täytä osaamisprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Sain työpaikan eli todella kannatti osallistua Saranen Consultingin ohjelmaan. Olin vastavalmistunut, eikä minulla ollut vielä kokemusta työstä ja siksi minun olisi ollut vaikea saada töitä muuten.

- Veera H, DigiTalous Akatemian osallistuja

Olen mukana Sarasen työnhaku-ohjelmassa johon olen todella tyytyväinen. Saranen ottaa työn tosissaan ja siellä tuntee oikeasti saavansa apua omiin kipupisteisiin.

- Leena K

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Kokemuksia Sarasesta

09.01.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan

”Kun joku tarjoaa tilaisuutta, siihen kannattaa tarttua. Ikinä ei voi tietää, mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan”, toteaa Mikael Havia. Hän uskalsi ottaa...

Lue lisää
07.01.2020 — Yritysten kokemuksia

Case Vaimo: Niin sujuvaa rekrytointia, että uusi työntekijä löytyi ennen kuin paikka oli edes auki

Vaimo Finland Oy on kansainvälinen kovassa kasvussa oleva teknologiayritys. Ruotsalaisen yrityksen nimi tulee Ruotsin saamen kielestä, jossa vaimo tarkoittaa...

Lue lisää
16.12.2019 — Yritysten kokemuksia

Case Voicelink: kun rekry onnistuu niin hyvin, että yhden sijasta palkataankin kaksi työntekijää

Global Voicelink GVL Oy on rivakkaa vauhtia kasvava yritys, joka tekee yritysten IT-toiminnoista mutkattomia. Voicelink ottaa tarvittaessa haltuun hankinnat,...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi