Digiakatemia Taloushallinto

Info

Osaamisalue Taloushallinto
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy 12.5.2020
Koulutuksen kesto 5kk
Koulutuksen ajankohta 3.8. - 18.12.2020

Uusia uramahdollisuuksia talous- ja henkilöstöhallinnon parissa

Haku päättynyt!

---

Kiinnostaako sinua asiaintuntijakoulutus ja työtehtävät talous-, henkilöstöhallinnon tai liiketoiminnan kehitystehtävien parissa? Hae mukaan Digiakatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja ota oma roolisi alalta!

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti poikkeustilanteesta huolimatta. Hae siis huoletta mukaan ja käännä tilanne hyödyksesi kouluttautumalla!

Perinteiset taloushallinon roolit ovat muutoksen alla automatisoinnin ja datan määrän lisääntyessä. Toimintatapojen ja teknologian muutoksen takia, Pohjois-Pohjanmaan yritykset etsivätkin uusia osaajia erilaisiin talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin, joilla on halu ottaa alan tuorein tietotaito haltuunsa. Oletko sinä etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Koulutuksen tavoitteena työpaikka

Digiakatemia on 5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, kokemustasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi.

Koulutus yhdistää asiantuntijakoulutuksen ja työn parhaat puolet – saat ohjelman kautta arvokkaat, alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työtehtävissäsi. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit siis omaan osaamiseesi, sekä tulevaisuuden uraasi. Digiakatemian kautta voit hakea myös ohjelmistokehityksen ja IT-alan tehtäviin.

Kenelle koulutus sopii?

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat osaajia erilaisiin tehtäviin ja rooleja on tarjolla uransa eri vaiheissa oleville tekijöille. Voit olla taustaltasi esimerkiksi jo valmiiksi työkokemusta kartuttanut kokeneempi taloushallinnon ammattilainen, hiljattain alalle valmistunut tulevaisuuden osaaja tai taloushallinnon tehtävistä jo jonkin verran kokemusta omaava alanvaihtaja.

Sinun ei tarvitse siis vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – meille tärkeintä on sinun innostuksesi alaa kohtaan ja motivaatiosi kehittyä talous- tai henkilöstöhallinnon ammattilaiseksi. Tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli ja auttaa sinua kehittymään uuteen tehtävääsi ohjelman aikana.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, lomautettuna tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Asiantuntijakoulutus, jossa yhdistyvät työtehtävät ja opiskelu

Saranen järjestää koulutussisällöltään joustavan ja tarpeen mukaan räätälöitävissä olevan Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman, jonka avulla voit kiihdyttää työllistymistäsi ja päivittää omaa ammatillista osaamistasi. Koulutuksen tärkein tavoite on työsopimuksen solmiminen koulutuksen päättyessä – koulutuksen sisältö onkin räätälöity aina sinun ja yhteistyöyrityksesi tarpeen mukaisesti, jotta ohjelma edistäisi työllistymistäsi mahdollisimman hyvin. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit omaan osaamiseesi, sekä tulevaisuuden uraasi.

Koulutusohjelmassa hyödynnetään monipuolista, digitaalista oppimisympäristö nimeltä Opinahjo. Sinulle räätälöitävä koulutus voi sisältää osioita taloushallinon eri järjestelmistä, kuten: Tikon, Mepco ja Procountor. Ohjelman aikana pääset kehittämään tietotaitoasi digitaalisen oppimisympäristön, sekä webinaarien avulla, ja koulutussisältöön voidaan lisätä aihealueita mm. seuraavista aihealueista:

 • palkkahallinto
 • sisäinen laskenta
 • verotus
 • henkilöstöhallinto
 • juridiikka
 • taloushallinnon teknologia

Oppimisympäristöstä löytyy valmiita kursseja esimerkiksi taloushallinnon asiantuntijan, palkkahallinnon asiantuntijan, controllerin ja henkilöstöhallinnon tehtäviin liittyen.

Koulutusohjelma kestää yhteensä 5 kuukautta, mikä sisältää 23 työpäivää kestävän koulutusjakson, sekä 77 työpäivää kestävän työssäoppimisjakson.

Osaajista on kova kysyntä

Yhteistyöyrityksemme hakevat uusia osaajia erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin – kouluttamamme talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijat voivat siis työllistyä monenlaisiin rooleihin. Roolisi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Kirjanpitäjä
 • Controller
 • Taloushallinnon asiantuntija
 • Taloushallinnon assistentti
 • Koordinaattori
 • HR-koordinaattori

Tämä lista ei ole kuitenkaan kaikenkattava ja työnkuvat mukautuvat taustaasi ja yrityksen tarpeita vastaaviksi – tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Haastattelut käynnistyvät ja esivalintoja tehdään jo hakuaikana. Käännä tilanne hyödyksesi kouluttautumalla ja hae ohjelmamme kautta uusiin työtehtäviin!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, lomautettuna tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista haku­kelpoisuutesi

Voit hakea ohjelmaan, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, lomautettuna, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 692141

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Täytä osaamisprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi