Digiakatemia Taloushallinto

Info

Osaamisalue Taloushallinto
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy 16.3.2020
Koulutuksen kesto 5kk
Koulutuksen ajankohta 15.5.–5.10.2020

Uusia uramahdollisuuksia talous- ja henkilöstöhallinnan parissa

Kiinnostaako sinua ainutlaatuinen koulutus ja työtehtävät talous- tai henkilöstöhallinnon parissa? Hae mukaan Digiakatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja ota oma roolisi alalta!

HUOM. järjestämme Digiakatemia-koulutusohjelman infotilaisuuden keskiviikkona 11.3. klo 13.00 osoitteessa Teknologiantie 1, Oulu, Amerikka-luokka. Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan tilanteestasi mm.  Annen ja Matin kanssa! 

Digitalisaatio muovaa työelämäämme jatkuvasti ja tämä vaatii meiltä uudenlaista osaamista – perinteiset taloushallinon roolitkin ovat muutoksen alla automatisoinnin ja datan määrän lisääntyessä. Toimintatapojen ja teknologian muutoksen takia, yritykset etsivätkin uusia osaajia erilaisiin talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin, joilla on alan tuorein tietotaito hallussaan.

Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden päivittää oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle ja mahdollisuuden tarttua uuteen työpaikkaan. Hae siis mukaan ja työllisty taloushallinnon tehtäviin!

Digiakatemian kautta voi päästä myös ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun tai data-analytiikan tehtäviin.

Koulutuksen tavoitteena työpaikka

Digiakatemia on 5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, kokemustasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi. Saat ainutlaatuisen ohjelman kautta alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla.

Kenelle koulutus sopii?

Digiakatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraavan askeleen urallesi talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävien parissa. Voit olla taustaltasi esimerkiksi jo valmiiksi työkokemusta kartuttanut kokeneempi taloushallinnon ammattilainen, hiljattain alalle valmistunut tulevaisuuden osaaja tai taloushallinnon tehtävistä jo jonkin verran kokemusta omaava alanvaihtaja.

Sinun ei siis välttämättä olla valmis asiantuntija – meille tärkeintä on sinun innostuksesi alaa kohtaan ja motivaatiosi kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi. Tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Siksi sinun tulee hakijana täyttää yksi seuraavista kriteereistä:

 • Olet työtön työnhakija.
 • Työsuhteesi on määräaikainen.
 • Työskentelet koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Asiantuntijakoulutus, jossa yhdistyvät työtehtävät ja opiskelu

Saranen järjestää koulutussisällöltään joustavan ja tarpeen mukaan räätälöitävissä olevan Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman, jonka avulla voit päivittää omaa ammatillista osaamistasi. Koulutuksen tärkein tavoite on työsopimuksen solmiminen koulutuksen päättyessä – koulutuksen sisältö onkin räätälöity aina sinun ja yhteistyöyrityksesi tarpeen mukaisesti, jotta ohjelma edistäisi työllistymistäsi mahdollisimman hyvin. Mahdollisen työpaikan lisäksi investoit omaan osaamisesi ja sen kehittämiseen, sekä tulevaisuuden uranäkymiisi myös pidemmällä aikajänteellä.

Koulutusohjelmassa hyödynnetään monipuolista, digitaalista oppimisympäristö nimeltä Opinahjo. Oppimisympäristö mahdollistaa laadukkaan ja dynaamisen opiskelumahdollisuuden, joka ei ole aikaan ja paikkaan sidottu. Sinulle räätälöitävä koulutus voi sisältää osioita taloushallinon eri järjestelmistä, kuten: Tikon, Mepco ja Procountor. Ohjelman aikana pääset kehittämään tietotaitoasi digitaalisen oppimisympäristön, sekä webinaarien avulla, ja koulutussisältöön voidaan lisätä aihealueita mm. seuraavista aihealueista:

 • palkkahallinto
 • sisäinen laskenta
 • verotus
 • henkilöstöhallinto
 • juridiikka
 • taloushallinnon teknologia

Oppimisympäristöstä löytyy valmiita kursseja esimerkiksi taloushallinnon asiantuntijan, palkkahallinnon asiantuntijan, controllerin ja henkilöstöhallinnon tehtäviin liittyen.

Koulutusohjelma kestää yhteensä 5 kuukautta, mikä sisältää 23 työpäivää kestävän koulutusjakson, sekä 77 työpäivää kestävän työssäoppimisjakson.

Osaajista on kova kysyntä

Yhteistyöyrityksemme hakevat uusia osaajia erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin – kouluttamamme talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijat voivat siis työllistyä monenlaisiin rooleihin. Roolisi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Kirjanpitäjä
 • Controller
 • Taloushallinnon asiantuntija
 • Taloushallinnon assistentti
 • Koordinaattori
 • HR-koordinaattori

Tämä lista ei ole kuitenkaan kaikenkattava ja työnkuvat mukautuvat taustaasi ja yrityksen tarpeita vastaaviksi – tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, älä siis epäröi vaan hae heti mukaan!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista haku­kelpoisuutesi

Voit hakea ohjelmaan, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 691252

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Täytä osaamisprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Sain työpaikan eli todella kannatti osallistua Saranen Consultingin ohjelmaan. Olin vastavalmistunut, eikä minulla ollut vielä kokemusta työstä ja siksi minun olisi ollut vaikea saada töitä muuten.

- Veera H, DigiTalous Akatemian osallistuja

Olen mukana Sarasen työnhaku-ohjelmassa johon olen todella tyytyväinen. Saranen ottaa työn tosissaan ja siellä tuntee oikeasti saavansa apua omiin kipupisteisiin.

- Leena K

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Kokemuksia Sarasesta

09.01.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan

”Kun joku tarjoaa tilaisuutta, siihen kannattaa tarttua. Ikinä ei voi tietää, mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan”, toteaa Mikael Havia. Hän uskalsi ottaa...

Lue lisää
07.01.2020 — Yritysten kokemuksia

Case Vaimo: Niin sujuvaa rekrytointia, että uusi työntekijä löytyi ennen kuin paikka oli edes auki

Vaimo Finland Oy on kansainvälinen kovassa kasvussa oleva teknologiayritys. Ruotsalaisen yrityksen nimi tulee Ruotsin saamen kielestä, jossa vaimo tarkoittaa...

Lue lisää
16.12.2019 — Yritysten kokemuksia

Case Voicelink: kun rekry onnistuu niin hyvin, että yhden sijasta palkataankin kaksi työntekijää

Global Voicelink GVL Oy on rivakkaa vauhtia kasvava yritys, joka tekee yritysten IT-toiminnoista mutkattomia. Voicelink ottaa tarvittaessa haltuun hankinnat,...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi