DigiExpert IT

DigiExpert IT

UUTTA OSAAMISTA JA UUSIA TYÖ- JA URAMAHDOLLISUUKSIA DIGITALISAATION ASIANTUNTIJOILLE UUDELLAMAALLA

Suomalaisissa yrityksissä on kova tarve uusille osaajille, joilla on kyky auttaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Useat pääkaupunkiseudun kasvuyritykset etsivät nyt uusia IT-alan sekä teknologiaorientoituneita kaupallisen alan osaajia DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta.

Oletko sinä vastavalmistunut, uusi kyky IT-alalla tai kokenut alan asiantuntija, joka kaipaa uusia haasteita? Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit ohjelman kautta suunnata uraasi esim. ohjelmistokehitykseen, digitaaliseen liiketoimintaan, ERP-järjestelmiin esim. SAP, prosessi- ja automaatiokehitykseen, pilviteknologioihin, palvelumuotoiluun tai data-analytiikkaan. Tänä syksynä tavoitteenamme on mahdollistaa 30 motivoituneelle ja innokkaalle oman osaamisen kehittäjälle uuden uran alku digimaailmassa.

Toteutamme DigiExpert F.E.C -rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C. – Futher Educated with Companies -mallilla yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä yhteistyöyritysten kanssa.

TAVOITTEENA TYÖSUHDE

DigiExpert tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallasi digitaalisten ratkaisujen parissa. Koulutusohjelma kestää 6 kk. Sen ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme. Ohjelma sisältää 95-100 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä ja 20-25 päivää tietopuolista koulutusta, josta vähintään 16 päivää on lähiopetusta.

Tärkeimpänä tavoitteenamme on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka, kehittää osaamisesi asiantuntijakoulutuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi ja mahdollistaa täten työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Koulutusohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan yhteistyöyrityksen. Voit halutessasi etsiä yrityspaikkaa myös itse.

KENELLE

Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen – paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville että jo kokeneemmille osaajille. Soveltuvimman taustan tehtäviin tarjoaa tekninen tai kaupallinen (korkeakoulu)tutkinto: IT-tradenomi, insinööri, KTM tai tradenomi, tietojenkäsittelyn FM tai DI -koulutus. Lisäksi arvostamme erityisesti mahdollista aiempaa kokemusta digitaalisten ratkaisujen parista esim. koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittää osaamistasi digitalisaation muutosten vaatimaan suuntaan. Ohjelman tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi monimuoto-opetuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemuksesi ohjelmaan, sillä haastattelut ovat jo meneillään ja yritykset odottavat kiinnostavia ehdokkaita vauhdittamaan digikehitystään.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.