Näin haet

Näin haet

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan DigiExpert -rekrytoivaan koulutusohjelmaan!

DigiExpert IT:n hakuaika on jatkuva.

Toimi nopeasti ja täytä työhallinnon hakemus koulutusohjelmaan sekä rekrytointiprofiilisi Saraselle:

  1. Täytä työhallinnon DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman hakemus ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella TE-palveluihin alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero 685723) tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella. (Jos olet aiemmin jo hakenut DigiExpert-koulutukseen, ei sinun tarvitse jättää hakemustasi uudelleen. Tällöin riittää rekrytointiprofiilisi täyttäminen Saranen Consultingille.)
  2. Tämän jälkeen täytä vielä tietosi Sarasen rekrytointiprofiiliin. Tämä rekrytointiprofiilisi toimii sinun käyntikorttinasi yhteistyöyrityksiin.

 

 

 

Lisätietoja saat ohjelman yhteyshenkilöltä Helmi Kunnakselta. Helmin tavoitat parhaiten puhelimitse 040 585 7993 tai sähköpostitse helmi.kunnas@saranen.fi.

Voit hakea DigiExpert -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa. Koulutuksen ajalta olet oikeutettu siihen työttömyysetuuteen (ansiopäiväraha, peruspäiväraha tai työmarkkinatuki) ja mahdolliseen korotusosaan, johon olet oikeutettu työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvaukseen.

Valintaprosessi on kolmivaiheinen

Uudenmaan TE-palvelut tekee esivalinnan yhdessä Saranen Consulting kanssa, jonka jälkeen haastattelemme sinut ja kartoitamme millaiset tehtävät ja yritykset kiinnostavat sinua. Heti kun meillä on tiedossa sinun taustaasi soveltuva yrityspaikka, olemme yhteydessä sinuun ja etenemme kanssasi yrityshaastatteluun. Kun yrityksen ja sinun intressit kohtaavat, voimme aloittaa yhteistyön TE-palveluiden hyväksynnän jälkeen. Koulutukseen hyväksytyksi tulemisen edellytyksenä on, että olet hakenut koulutukseen www.te-palvelut.fi/koulutushaku kautta ja olet ilmoittautunut TE-toimistoon työnhakijaksi.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. DigiExpert on työvoimakoulutus, joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus, ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä saada kulukorvausta.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.