Kasva SAP-asiantuntijaksi ja kiihdytä urakehitystäsi!

Oletko kiinnostunut monien mahdollisuuksien työurasta SAP-asiantuntijana?  Haluatko kehittyä erityisosaajaksi, jonka ammattitaidolle riittää kysyntää nyt ja jatkossa? Kiinnostaako sinua taloushallinnon prosessien sujuvoittaminen SAP:n avulla? Haluatko sertifioida osaamisesi?

DigiExpert SAP:n hakuaika päättyy 2.12.2019.

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on jatkuvasti kysyntää työmarkkinoilla. Osaajia tarvitaan sekä SAP:n käyttäjäorganisaatioissa että SAP-konsultointia tarjoavissa yrityksissä.

Muun muassa Pasafin, Islet Group, Zalaris HR sekä useat muut yritykset Uudellamaalla etsivät nyt tulevaisuuden SAP-ammattilaisia rekrytoivan koulutusohjelman, DigiExpertin (F.E.C.) kautta. Yritysten tavoitteena on kasvattaa sinut arvostetuksi SAP-asiantuntijaksi ja rekrytoida sinut koulutusohjelman päätteeksi. Ohjelman aloituspäivä on 13. marraskuuta. Urakehityksesi SAP-asiantuntijaksi DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta mahdollistavat Uudenmaan TE-palvelut, ELY-keskus, yhteistyöyritykset ja Saranen Consulting. Lisää rekrytoivista yrityksistä voit lukea täältä.

 

Vanhat SAP-järjestelmät happanevat käsiin – osaajapula uhkaa?

Vuoden 2025 jälkeen SAP:n erp-järjestelmät uudistuvat tukemaan keskusmuistin varassa toimivaa Hana-tietokantaa ja asiakkaiden on päivitettävä S/4 Hana -versioon. Jokaisen SAP:ia käyttävän yrityksen on tehtävä päivitys tulevan seitsemän vuoden aikana, ja vaarana on pula osaajista. Lue lisää Tivin artikkelista Vanhat SAP-järjestelmät happanevat käsiin – osaajapula uhkaa?

 

Tarjoamme sinulle uniikin koulutuksen ja SAP-sertifioinnin

Kiinnostaako sinua kasvaa seuraaviin rooleihin yrityksiin:

  • SAP-juniorkonsultti (taloushallinto, HR, logistiikka)
  • tekninen asiantuntija
  • projektipäällikkö
  • SAP-pääkäyttäjä

”Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sain hyvän väylän päästä sisään yritykseen. Konseptina koulutusohjelma sisältää sekä päivittäistä työssäoppimista että sitä tukevaa koulutusta. Voin suositella ohjelmaa kaikille, jotka ovat juuri valmistuneet ja hakevat vielä suuntaa työuralleen tai jo hieman työuraa tehneille, jotka kaipaavat uutta suuntaa ammatilliselle kehitykselleen.”

– alumnimme kommentti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

SAP-asiantuntijoiden 6 kuukauden rekrytoiva koulutusohjelma rakentuu lähiopetuspäivistä, laajasta SAP Learning Hub -verkkokoulutuksesta sekä mahdollisuudesta suorittaa kansainvälisesti arvostettu SAP-sertifiointi. Lisäksi käytännön työssäoppiminen yhteistyöyrityksessä mahdollistaa osaamisen kehittymisen oikeaan suuntaan.

Lue lisää alumniemme ja mukana olevien yritysten kokemuksia aiemmista SAP-ohjelmista täältä.

 

Etsimme juuri sinua

Mukana olevat työnantajat ovat kiinnostuneita kasvattamaan osaajia, joilla on erityisesti vahva motivaatio ja oppimishaluinen asenne. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kiinnostus toimia asiakasrajapinnassa sekä proaktiivinen ote työntekoon ovat eduksi. Hyvän peruspohjan SAP-asiantuntijaksi kasvamiselle antaa, jos sinulla on kiinnostusta tai kokemusta joistakin seuraavista aihealueista:

  • taloushallinnon perusprosesseista (kirjanpito, palkanlaskenta, verotus)
  • palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseista
  • osto-, hankinta- tai logistiikkaprosesseista
  • SAP-teknologioista
  • taloushallinnon järjestelmistä
  • IT- ja järjestelmäosaamista

SAP-asiantuntijoiden koulutusohjelma on työvoimakoulutusta ja se on suunniteltu sinulle, jos olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. Rekrytoivat yritykset etsivät sekä vastavalmistuneita kaupallisen tai teknisen koulutuksen hankkineita henkilöitä, että jo kokeneempia osaajia, jotka haluavat suunnata uransa vahvemmin SAPin pariin. Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Aiempi SAP-kokemus ei ole välttämätöntä.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!