Ota työelämän digitaidot haltuun 30 päivän maksuttomalla lyhytkurssilla!

Haku päättynyt

---

Haluatko kehittää digitaitojasi ja syventää ymmärrystäsi digitaalisesta liiketoiminnasta? 30 päivän maksuttomalla etäkurssillamme opit digitaalisen liiketoiminnan perusteet ja nostat samalla osaamisesi seuraavalle tasolle. Hae mukaan pian!

Työelämän digitaitojen lyhytkurssimme tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden tutustua helposti digitaalisen liiketoiminnan perusteisiin, sekä kehittää omaa ammatillista osaamistasi esimerkiksi lomautuksen aikana. Aiempaa osaamista digiliiketoiminnasta tai verkko-opiskelusta et tarvitse – hae siis rohkeasti mukaan!

Nykyajan työelämässä on lähes mahdotonta olla törmäämättä erilaisiin digijärjestelmiin ja -laitteisiin, oli ammatti mikä tahansa. Digitalisaatio vaikuttaakin työelämäämme ja vapaa-aikaamme merkittävällä tavalla, minkä seurauksena uusia innovaatioita, työkaluja ja palveluita ilmestyy kuin sieniä sateella. Työmarkkinoilla kysytty osaaminen muuttuu käsi kädessä tämän kehityksen mukana. Ajankohtaiset digitaidot korostuvatkin nyt työelämässämme entistä vahvemmin.

Nyt on loistava mahdollisuus käyttää tilanne hyödyksi ja oppia uutta digitaalisesta liiketoiminnasta!

Opiskele uusia taitoja kätevästi verkkokoulutuksen kautta

Koulutuksen tavoitteena on mahdollistaa sinulle työelämän digitaitojen ja digitaalisen liiketoiminnan perusteiden oppiminen ajasta ja paikasta riippumattoman verkko-opiskeluympäristön kautta. Opiskelu onnistuu siis kätevästi vaikka kotisohvaltasi ja voit jaksottaa opiskelun omaan aikatauluusi parhaiten sopivaksi.

Uskomme, että digiosaaminen ja digiliiketoiminnan perusymmärrys on jokaisen uusi kansalaistaito. Monipuolinen koulutuksemme ei katso alaa ja se sopii niin asiantuntijatehtävissä toimineille osaajille, kuin eri alojen palveluammattilaisillekin. Tärkeintä on halusi kehittää taitojasi digiliiketoiminnan parissa! Kaikki koulutuksen aikana käytävät aihekokonaisuudet ovat erittäin käytännönläheisiä ja siten helposti siirrettävissä tuleviin tehtäviisi. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton.

30 päivää kestävän koulutuksen aikana ymmärryksesi ja osaamisesi digialaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten ja monipuolisten harjoitusten kautta. Koulutuksemme avulla pääset panostamaan omaan uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat tulevaisuudessa kilpailevat – pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi helposti tulevissa työtehtävissäsi ja projekteissasi!

Koulutus on Grow with Google -yhteistyökoulutus ja osallistujat pääsevät hyödyntämään koulutuksen aikana Googlen kattavaa Digital Garage -oppimisympäristöä opiskelunsa tukena. Koulutus mahdollistaa myös esimerkiksi Googlen digimarkkinoinnin sertifikaatin suorittamisen.  

Syvennä osaamistasi esimerkiksi lomautuksen aikana

Koulutus on suunnattu koronaepidemian vuoksi lomautetuille tai irtisanotuille TE-toimiston asiakkaille, jotka haluavat kehittää omia digitaitojaan ja syventää osaamistaan digitaalisen liiketoiminnan parissa. Koulutus on suunniteltu erityisesti sellaisille ammattilaisille, joilla ei ole aiempaa asiantuntijakokemusta digiliiketoiminnan parista. Kiinnostus digitaitojen kehittämistä kohtaan on tärkeintä!

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelmaan osallistuvat voivat hakea korotettua ansiopäivärahaa ja peruspäivärahaa sekä työmarkkinatukea.

Haethan ohjelmaan mahdollisimman pian – ohjelma starttaa kesäkuun alkupuolella!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.