Digitalent Akatemia

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pohjois-Savo
Hakuaika päättyy 31.12.2020
Koulutuksen kesto 3-6kk
Koulutuksen ajankohta

Digitalent Akatemia tarjoaa työmahdollisuuksia IT-osaajille

Etsitkö uutta työtä Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen tai Kainuun alueelta? Oletko hakemassa valmistumisen jälkeen oman alan töitä tai oletko jo kokenut asiantuntija, joka haluaa syventää osaamistaan uusissa teknologioissa? Haluatko huipputason koulutuksen osaamisalueille, joille on kysyntää? DigiTalent Akatemia rekrytointiohjelma yhdistää teknologiakoulutuksen uuteen työpaikkaan IT-alan ja nyt myös digimarkkinoinnin tehtävissä.

 

Ajantasainen osaaminen on tärkein valttisi työmarkkinoilla

Ajantasainen osaaminen on tärkein valttisi työmarkkinoilla ja siihen kannattaa panostaa. Useat IT-alan yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että kokeneita asiantuntijoita DigiTalent Akatemia -koulutusohjelman kautta. Yritykset ovat sitoutuneita osaamisesi kehittämiseen ja heidän tavoitteenaan on kouluttaa ja rekrytoida uusia osaajia.

 

Panosta osaamisesi kehittämiseen

Koulutusohjelman ajan työskentelet yhteistyöyrityksesi käytännön tehtävissä ja asiantuntijakoulutuksen avulla voit esimerkiksi päivittää tai syventää nykyistä osaamistasi tai täydentää sitä uudella teknologisella osa-alueella. Kun taustaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi soveltuva yrityspaikka on löytynyt, solmitaan sinun, yhteistyöyrityksen ja Saranen Consultingin välille 3-6 kuukauden mittainen koulutussopimus, ja laaditaan myös osaamistasi parhaiten tukeva koulutuskokonaisuus.

Asiantuntijakoulutus valitaan Sovelton, Tieturin, Onsight Helsingin, Wakarun ja Wistec Trainingin kurssitarjonnasta yhdessä yhteistyöyrityksen kanssa. Henkilökohtaisesti räätälöitävä kokonaisuus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhteistyöyrityksen tehtävien vaatimusten mukaisesti. Koulutuspäiviä sisältyy koulutusohjelmaan 2 pv/kk.

 

Työssäoppiminen + koulutus = uusi työpaikka

Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on vakituisen työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille ohjelman päätyttyä ja saamasi asiantuntijakoulutus tukee tätä tavoitetta. Ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus. DigiTalent Akatemia -koulutusohjelman päätteeksi noin 85 % koulutettavista on saanut työpaikan yhteistyöyrityksestä.

Voit aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa heti, kun sinulle sopiva yritys ja tehtävä ovat löytyneet. Halutessasi voit etsiä myös yrityspaikan itse.

DigiTalent Akatemia on työvoimakoulutus, joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen ja Kainuun ELY-keskusten, TE-palvelujen sekä yhteistyöyritysten kanssa.

 

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista haku­kelpoisuutesi

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 689933

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Tee osaajaprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sain hyvän väylän päästä sisään yritykseen. Konseptina koulutusohjelma sisältää sekä päivittäistä työssäoppimista että sitä tukevaa koulutusta.

- Alumnimme kommentti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Kokemuksia Sarasesta

11.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Alanvaihdot digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tehtäviin rekrytoivalla koulutusohjelmalla

Digimarkkinoinnin ja verkkokaupan koulutusohjelmat tarjosivat Lindalle ja Annelle tavan työllistyä uudelle uralle. Molemmat päätyivät eri koulutusohjelmien...

Lue lisää
08.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Onnistuneita rekrytointeja DigiTalous Akatemiasta

Espoolainen tilitoimisto on löytänyt rekrytoivan koulutuksen avulla työntekijöitä, joilla osaaminen ja asenne ovat kohdillaan. DigiTalous Akatemia -rekrytoivan...

Lue lisää
02.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Jalka oven väliin digimarkkinoinnin tehtäviin – Johannes päätyi intohimonsa pariin

Tuore Growth Hacker Johannes Suni istuu Draivi Media Oy:n toimistolla Helsingin keskustassa. Johannes päätyi Draivi Medialle Sarasen, ELY-keskuksen ja...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Johanna Vartiainen Saranen Consulting

Johanna Vartiainen
Project Manager
050 466 1838
johanna.vartiainen@saranen.fi

Lassi Makkonen Saranen Consulting

Lassi Makkonen
Project Manager
050 528 3848
lassi.makkonen@saranen.fi