DigiTalent Akatemia

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys , Taloushallinto
Paikkakunta Pohjois-Savo, Itä-Suomi
Hakuaika päättyy 31.12.2020
Koulutuksen kesto 3 - 6 kk
Koulutuksen ajankohta Non-stop

Softan avulla paukut irti taloushallinnosta – hae uusiin IT- tai taloushallinnon tehtäviin asiantuntijakoulutuksesta!

Oletko saanut näppituntuman taloushallinnon maailmaan ja etsit väylää hypätä uusiin alan tehtäviin? Tai kiinnostaako sinua koodaus ja mahdollisuus hyödyntää taitojasi softa- ja IT-alan projektien parissa? Kuopion, Joensuun ja Jyväskylän alueen yritykset etsivät nyt uusia osaajia IT- tai taloushallinnon tehtäviin – hae mukaan ja aloita uusi työ asiantuntijakoulutuksen kautta!

Taloushallinto- ja IT-ala muuttuu nopeasti kiihtyvän digitalisaation myötä. Yhä useamman palvelun ollessa koodinpätkässä kiinni, myös alan tarjoamat työmahdollisuudet monipuolistuvat. Uusista IT-alan ja modernin taloushallinnon osaajista onkin nyt suurempi kysyntä kuin koskaan.

Yhteistyöyrityksemme etsivät nyt järjestettävän DigiTalent Akatemian kautta riveihinsä ennakkoluulottomia taloushallinnon tai IT-alan uusia osaajia. Työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle tuoreina astuville tekijöillekin.

Uudet työtehtävät odottavat, oletko etsimämme osaaja?

Etsimme henkilöitä useisiin eri rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

DigiTalent Akatemia F.E.C. -rekrytoiva koulutusohjelma avaa ovia monille eri urille ja työmahdollisuuksia löytyy niin uraansa aloitteleville osaajille, kuin jo kokeneimmillekin asiantuntijoille. Koulutus- ja kokemusvaatimukset vaihtelevat siis eri tehtävissä – tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi digitaalisen liiketoiminnan kentältä ja halu työllistyä. Osaamisesi voi perustua esimerkiksi työkokemukseen, opintoihin tai harrastuneisuuteen.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. Ohjelman kautta voit työllistyä esimerkiksi seuraavien tehtäväalueiden pariin:

  • Ohjelmistokehitys ja -testaus
  • Lähituki / Helpdesk
  • Järjestelmäasiantuntijat ja tietoliikenneasiantuntijat
  • Sähköinen palkka- ja taloushallinto
  • Sisäinen laskenta
  • Projektitehtävät

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan taloushallinnon tai IT-tehtävien parissa ja työllistyä alan tehtäviin. Koulutus toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi – uusiin työtehtäviin asiantuntijakoulutuksesta

DigiTalent Akatemian kautta pääset panostamaan omaan uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, josta työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Tähtäimessämme on löytää sinun kokemukseesi ja taustaasi sopiva rooli yhteistyöyrityksestämme, minkä kautta pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn IT- ja softa-alan tai taloushallinnon tehtävien parissa.

Ohjelma mahdollistaa nykyisen osaamisesi päivittämisen tai syventämisen, tai voit täydentää asiantuntijuuttasi myös uudella osa-alueella. Solmimme koulutusohjelman ajaksi sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa 3 – 6 kk mittaisen koulutussopimuksen sekä räätälöimme sinulle taustaasi ja yhteistyöyrityksen roolia tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Koulutusohjelman suuri etu onkin juuri se, että se yhdistää käytännön työtehtävät sekä alan asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin. Lopputuloksena kasvatat asiantuntijuutesi uudelle tasolle ja pääset siirtämään oppimasi tehokkaasti suoraan työtehtäviisi yhteistyöyrityksessäsi. Asiantuntijakoulutus valitaan mm. Kauppakamarin, Sovelton, Tieturin, Onsight Helsingin, Wakarun ja Wistec Trainingin kurssitarjonnasta yhdessä yhteistyöyrityksen kanssa. Koulutuspäiviä sisältyy koulutusohjelmaan 2 pv/kk.

Koulutusohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan yhteistyöyrityksen. Voit halutessasi etsiä yrityspaikkaa myös itse, ja halutessasi saat siihen meiltä apua.

Tukea urakehitykseen SC Career Campuksesta

Ohjelmaan haettuasi saat Saraselta asiantuntevaa tukea työnhakuun ja vipuvartta seuraavan työpaikan saamiseksi. Hakijanamme pääset hyödyntämään myös valtakunnallista Sarasen Career Campus -palvelua, jonka tavoitteena on kiihdyttää urakehitystäsi yksilöidyn uravalmennuksen ja yhteisömme avulla. Lue lisää SC Career Campuksesta.

Kaipaatko vielä lisää tietoa ohjelmasta? Katso yhteystietomme alempaa ja ota rohkeasti yhteyttä!

Hae mukaan pian! Näin varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi ja jätä hakemus TE-toimistoon

Voit hakea DigiTalent Akatemia -koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi. 

Koulutusnumero: 689933

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin. Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta valinnastasi mahdollisimman nopeasti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä.

 

Tee osaajaprofiili

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sain hyvän väylän päästä sisään yritykseen. Konseptina koulutusohjelma sisältää sekä päivittäistä työssäoppimista että sitä tukevaa koulutusta.

- Alumnimme kommentti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Katri Pajarinen
Project Coordinator
050 377 2477
katri.pajarinen@saranen.fi