Microsoft Akatemia Itä- ja Keski-Suomi

Microsoft Akatemia Itä- ja Keski-Suomi

Rekrytoimme ja koulutamme 10 uutta Azure & Dynamics 365 -pilvipalveluiden osaajaa Microsoftin kumppaniyrityksiin rekrytoivan koulutusohjelman kautta Kuopioon, Jyväskylään, Joensuuhun ja Mikkeliin. Valittavana on kaksi eri koulutuspolkua, Azure ja Dynamics 365. Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään muiden teknologioiden parissa työskennellyt ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen. Lue lisää – tässä on mahdollisuutesi urahyppyyn!

Tulet työskentelemään Microsoftin teknologioiden parissa toimivassa yrityksessä ja saat samalla korkeatasoisen koulutuksen ja mahdollisuuden päästä suorittamaan yhden arvostetuista Microsoftin sertifiointitesteistä. Ohjelman tavoitteena on työsuhde, ja edellisistä Microsoft Akatemioista n. 90 % osallistujista onkin työllistynyt suoraan työsuhteeseen koulutuksen jälkeen.

Ohjelma kestää 6 kuukautta ja koulutus käynnistyy toukokuussa 2019!

HALUATKO TULEVAISUUDEN PILVIPALVELUOSAAJAKSI?

Microsoft Azure -osaajilla on kova kysyntä työmarkkinoilla. Siksi toteutamme yhteistyössä Microsoftin kanssa Microsoft Akatemian, jonka kautta useat Microsoftin kumppaniyritykset rekrytoivat uusia osaajia. Sinä voit olla yksi heistä!

Uusi roolisi voi olla esimerkiksi:

 • Cloud Specialist
 • Junior System Specialist
 • Cloud Developer
 • Cloud Engineer
 • Järjestelmäasiantuntija
 • Cloud Administrator trainee

HALUATKO TULEVAISUUDEN CRM-OSAAJAKSI?

Digitaalisen liiketoiminnan ja sen prosessien osaajien tarve on lisääntynyt voimakkaasti ja nopeasti Microsoftin kumppaniyrityksissä. Siksi Microsoft Akatemian kautta on mahdollista kouluttautua Dynamics 365 -osaajaksi. Hae mukaan ja työllisty!

Uusi roolisi voi olla esimerkiksi:

 • Projektipäällikkö
 • System specialist
 • Technical Specialist
 • Dynamics 365 trainee
 • Sovelluskonsultti
 • Ratkaisukonsultti
 • Järjestelmäasiantuntija

Oletpa noviisi tai konkari – motivaatiosi ratkaisee

Akatemiassa päivität koulutuksesi ja osaamisesi vastaamaan yritysten kysyntää. Haemme koulutusohjelmaan sekä uransa alkuvaiheessa olevia että kokeneita ammattilaisia. Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Koulutustaustaltasi voit olla ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittanut (esim. tietojenkäsittelystä, tietoliikenteestä, tilastotieteistä, luonnontieteistä, ohjelmistotekniikasta tai kaupalliselta puolelta). Lisäksi sinulla voi olla jo aiempaa IT-alan tuntemusta sekä mahdollista aiempaa kosketusta pilviteknologioihin, ohjelmointiin, identiteetin hallintaan tai data-analytiikkaan. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatiosikehittää omaa osaamistasi ja kasvaa Microsoftin teknologioiden asiantuntijaksi.

Lue osallistujiemme kokemuksista Microsoft Akatemiasta täältä »

Kasva asiantuntijaksi käytännön työssä oppien

Käytännön työprojekteissa työskentelyn lisäksi koulutus sisältää noin 20 päivää korkealaatuista asiantuntijakoulutusta, verkko-opintoja sekä itseopiskelua. Azure-koulutuspolun osallistujilla on myös mahdollisuus suorittaa yksi Microsoftin sertifiointitesti. Azure-koulutukset järjestetään Tampereella.

Dynamics 365 -koulutuspolun osallistujat suorittavat Microsoft Dynamics 365 sertifiointitestin. Dynamics 365 -teknologiakoulutuksesta ja sertifiointitesteihin sparraamisesta vastaavat Microsoft ja aiheen asiantuntijakouluttajat. Koulutukset järjestetään pääkaupunkiseudulla. Molempien polkujen opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta alan termistö, koulutusmateriaalit ja osa koulutuksista voivat olla myös englanniksi.

Hakuaika päättyy 22.4.2019.

Hae pian sillä haastattelut ja esittelyt yrityksiin käynnistyvät jo hakuaikana!

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake alla olevasta painikkeesta (te-palveluiden koulutusnumero: 685416).
 2. Tee Sarasen osaajaprofiili. Huom. Täytäthän oman osaamisprofiilisi huolella, sillä esittelemme sen avulla osaamistasi yrityksille.

 

 

 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.