Näin haet

Näin haet

Hae heti!

Haku on kaksivaiheinen.

  1. Jätä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero 676980) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Tee Sarasen sähköinen osaamisprofiili toisesta alla olevasta painikkeesta. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä Digitalent Akatemian kautta. Kertomalla millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, autat meitä löytämään sinulle sopivimman yhteistyöyrityksen.

 

 

 

Hakuaika päättyy 30.11.2018. Haastattelut ja valinnat ovat koko ajan menossa, joten hae pian!

Kenelle?

Rekrytointiohjelma on tarkoitettu ensisijaisesti Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon, Keski-Suomen ja Kainuun työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on IT-alan koulutus ja/tai työkokemus. Sinulle maksetaan ohjelman ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

F.E.C. – Further Educated with Companies

DigiTalent Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Koulutuksen aikana voit hakea sinulle myönnettyä työttömyysetuutta ja lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy. Etsimme sinulle roolin ja yhteistyöyrityksen, jotka vastaavat parhaiten taustojasi sekä kiinnostuksenkohteitasi.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.