Rekrytoivat yritykset

Rekrytoivat yritykset

Tekninen myyjä KUOPIO ja JOENSUU

Data-Enter Oy on tieto-, viestintä- ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut palvelu- ja laitetoimittaja. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja toimii tällä hetkellä alueellisesti Etelä-, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Toimipaikkamme sijaitsevat Varkaudessa ja Kuopiossa.

Henkilöstöllämme on laaja-alaista sertifioitua osaamista vaativiin ICT-järjestelmiin, niiden suunnitteluun ja käyttöönottoon, sekä jatkuvaan ylläpitoon. Merkittävä seikka on myös henkilöstön pitkä ja laaja työkokemus alalta, jolla voimme taata parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Kattavaan tuote- ja palvelutarjontaamme kuuluu alan johtavien valmistajien laitteet ja ohjelmistot raskaista tallennusjärjestelmistä yksittäisiin päätelaitteisiin. Kumppaniverkostoamme hyödyntämällä pystymme toteuttamaan laajat ja vaativat ICT-infrastruktuuriratkaisut myös verkko- ja sähkötöineen.

Sovellusasiantuntija JYVÄSKYLÄ

Kaksi vankan historian omaavaa ICT-yritystä Inmics ja Nebula ovat liittyneet osaksi Telian perhettä, ja nyt tunnet meidät nimellä Telia Inmics-Nebula. Haluamme aina tarjota liiketoimintasi kannalta parhaan kokonaisratkaisun, joka edistää yrityksesi kasvua ja menestystä – nyt ja tulevaisuudessa.
Meidän kanssamme ICT on mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluita ja avaamme uusia ovia jokaiselle yritykselle, jonka tavoitteena on tehdä kannattavampaa liiketoimintaa ja tarjota parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta. Riippumatta yrityksen koosta, toimialasta tai kehityksen vaiheesta.

Videoesittely Service Deskistä: https://www.youtube.com/watch?v=dK5tsG0rcmY

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.