DigiTalentPro

DigiTalentPro

Rekrytoimme ja koulutamme uusia IT-alan asiantuntijoita Varsinais-Suomessa

Etsitkö uusia ura- ja työmahdollisuuksia Varsinais-Suomen alueelta, mutta et ole vielä löytänyt itsellesi sopivaa työnantajaa? Kartoitamme jatkuvasti IT-alan yrityksien rekrytointitilanteita ja -tarpeita Varsinais-Suomen alueella ja sinä voisit olla juuri se kaivattu osaaja!

Tavoitteenamme on löytää juuri sinun taustaasi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja saat työsopimuksen koulutusohjelman päätteeksi.

Voit olla joko uusi kyky IT-alalla tai kokenut konkari, joka etsii uusia haasteita ja haluaa päivittää osaamistaan. Useat Turun talousalueen kasvuyritykset etsivät tulevaisuuden talentteja DigiTalentPro -rekrytoivan koulutusohjelman avulla.

Saat koulutuksen aikana sinulle räätälöidyn koulutuspaketin, mikä suunnitellaan sinun ja yhteistyöyrityksesi tarpeita vastaavaksi. Koulutuksen avulla voit päivittää tai syventää nykyistä osaamistasi tai täydentää sitä uudella teknologisella osa-alueella.

Yritykset etsivät uusia osaajia hyvin erilaisiin työtehtäviin

Yrityksissä etsitään uusia vahvistuksia hyvin monipuolisiin tehtäviin. Tässä muutamia esimerkkejä tehtäväalueista ja -nimikkeistä, joihin yritykset etsivät uusia osaajia meidän kautta:

  • Ohjelmistokehitykseen ja -testaukseen
  • Terveysteknologia-alan asiantuntijoiksi (mm. bioinformatiikka, laadunhallinta, tuotekehitys)
  • Digitaaliseen markkinointiin (mm. Digital Specialist, SEO/SEM)
  • Data-analytiikkaan (mm. BI-asiantuntija, Web-analyytikko)
  • Lähituen tehtäviin / Helpdesk-osaajiksi
  • Järjestelmäasiantuntijoiksi
  • Tietoliikenneasiantuntijoiksi
  • Projektinhallintaan
  • Sovellusasiantuntijoiksi
  • Talous- ja palkkahallinnon tehtäviin

Koulutuspolkuvaihtoehtona Digital Growth Academy – digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen koulutusohjelma

Järjestämme yhteistyössä Googlen kanssa 16. kertaa digimarkkinointiin, digitaaliseen liiketoimintaan ja data-analytiikkaan keskittyvän rekrytoivan koulutusohjelman joulukuun alussa. Koulutuspäivät järjestetään Espoossa (n. 25), mutta yhteistyöyrityksesi maksaa matka- ja majoituskulut.

Jos onnistumme löytämään sinulle tai löydät itse itsellesi yhteistyöyrityksen digitaalisen liiketoiminnan parissa, voimme hyödyntää Digital Growth Academyn -koulutusohjelman koulutustarjontaa!

Haku tapahtuu DigiTalentPro -koulutusohjelman kautta, mikäli etsit yhteistyöyritystä Turun ja Varsinais-Suomen alueelta. 

Lue lisää täältä: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalgrowthacademy/

HAE HETI MUKAAN »

Asiantuntijakoulutus päivittää osaamisesi

Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan uuden työpaikan tai voit myös itse etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen. Toteutamme DigiTalentPro -rekrytointiohjelmaa F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä alueen yritysten kanssa. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Kiinnostuitko? Hae mukaan nyt!

Lue myös aiempien osallistujien kokemuksista DigiTalentProsta.

 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.