DigiTalentPro

DigiTalentPro

Uusia työ- ja uramahdollisuuksia Turussa

Oletko vastavalmistunut, uusi kyky IT-alalla tai kokenut alan asiantuntija ja etsit uusia haasteita? Useat Varsinais-Suomen kasvuyritykset etsivät sekä IT-alan että tulevaisuuden kasvualojen (esim. digitalisaatio, terveysteknologia, data-analytiikka) osaajia työsuhteisiin DigiTalentPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Tärkeimpänä tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi asiantuntijakoulutuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi.

Uutuutena Microsoft Azure ja Dynamics 365 asiantuntijoiden koulutus

Rekrytoimme ja koulutamme 5 uutta Azure & Dynamics 365 -pilvipalveluiden osaajaa Microsoftin kumppaniyrityksiin rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Valittavana on kaksi eri koulutuspolkua, Azure ja Dynamics 365. Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään muiden teknologioiden parissa työskennellyt ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen.

LUE LISÄÄ – TÄSSÄ ON MAHDOLLISUUTESI URAHYPPYYN »

Loppukevään aikana myös ohjelmistorobotiikan  ja terveysteknologian asiantuntijakoulutusta

Toukokuun lopulla käynnistyy HealthTech Academy, jonka kautta yritykset hakevat henkilöitä esimerkiksi tuotekehitykseen (laite-, kemia- tai ohjelmistokehitykseen), laadunhallintaan tai teknillis-kaupallisiin tehtäviin, kuten terveysteknologiatuotteiden myynti- ja markkinointitehtäviin sekä projektienhallintaan.

Kesäkuussa alkava ohjelmistorobotiikan koulutusohjelma toteutetaan aivan ensimmäistä kertaa. Koulutuksen aikana käydään läpi mm. ohjelmistorobotiikan käyttökohteita, soveltamista ja prosesseja sekä RPA-teknologioita, DevOpsia, koneoppimista ja projektinhallintaa. Jos nämä aihealueet herättivät kiinnostuksesi, hae ihmeessä mukaan!

Haku tapahtuu DigiTalentPro -ohjelman kautta.

Lue lisää HealthTech Academystä täältä:

Tutustu ohjelmistorobotiikan koulutusohjelmaan täältä:

Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä motivoituneelle osaajille

Voit olla työurasi alussa tai jo hieman työkokemusta kartuttanut IT-osaaja. Koulutuksen avulla voit esimerkiksi päivittää tai syventää nykyistä osaamistasi tai täydentää sitä uudella teknologisella osa-alueella.

Yritykset etsivät uusia osaajia mm.

 • Web-kehitykseen
 • Ohjelmistokehitykseen
 • Terveysteknologia-alan asiantuntijoiksi
 • Digitalisaation asiantuntijoiksi (esim. digitaalinen markkinointi)
 • BI-asiantuntijaksi
 • Data-analyytikoksi
 • Järjestelmäasiantuntijoiksi
 • Projektinhallintaan
 • Lähituen tehtäviin / Helpdesk-osaajiksi
 • Sovellusasiantuntijoiksi
 • Tietoliikenneasiantuntijoiksi
 • Ohjelmistotestaukseen
 • Talous- ja palkkahallinnon tehtäviin

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Asiantuntijakoulutus päivittää osaamisesi

Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan uuden työpaikan tai voit myös itse etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen. Toteutamme DigiTalentPro -rekrytointiohjelmaa F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä alueen yritysten kanssa. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Kiinnostuitko? Hae mukaan nyt! 

Lue myös aiempien osallistujien kokemuksista DigiTalentProsta.

 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.