Microsoft Akatemia Turku

Microsoft Akatemia Turku

Rekrytoimme ja koulutamme 5  uutta Azure & Dynamics 365 -pilvipalveluiden osaajaa Microsoftin kumppaniyrityksiin rekrytoivan koulutusohjelman kautta Turun seudulla. Valittavana on kaksi eri koulutuspolkua, Azure ja Dynamics 365. Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään muiden teknologioiden parissa työskennellyt ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen. Lue lisää – tässä on mahdollisuutesi urahyppyyn!

Tulet työskentelemään Microsoftin teknologioiden parissa toimivassa yrityksessä ja saat samalla korkeatasoisen koulutuksen ja mahdollisuuden päästä suorittamaan yhden arvostetuista Microsoftin sertifiointitesteistä. Ohjelman tavoitteena on työsuhde, ja edellisistä Microsoft Akatemioista n. 90 % osallistujista onkin työllistynyt suoraan työsuhteeseen koulutuksen jälkeen.

Ohjelma kestää 5 kuukautta ja koulutus käynnistyy toukokuussa 2019!

HALUATKO KEHITTYÄ PILVIPALVELUOSAAJAKSI?

Microsoft Azure -osaajilla on kova kysyntä työmarkkinoilla. Siksi toteutamme yhteistyössä Microsoftin kanssa Microsoft Akatemian, jonka kautta useat Microsoftin kumppaniyritykset rekrytoivat uusia osaajia. Sinä voit olla yksi heistä!

Uusi roolisi voi olla esimerkiksi:

 • Cloud Specialist
 • Junior System Specialist
 • Cloud Developer
 • Cloud Engineer
 • Järjestelmäasiantuntija
 • Cloud Administrator trainee

TYÖURA CRM-OSAAJANA?

Digitaalisen liiketoiminnan ja sen prosessien osaajien tarve on lisääntynyt voimakkaasti ja nopeasti Microsoftin kumppaniyrityksissä. Siksi Microsoft Akatemian kautta on mahdollista kouluttautua Dynamics 365 -osaajaksi. Hae mukaan ja työllisty!

Uusi roolisi voi olla esimerkiksi:

 • Projektipäällikkö
 • System specialist
 • Technical Specialist
 • Dynamics 365 trainee
 • Sovelluskonsultti
 • Ratkaisukonsultti
 • Järjestelmäasiantuntija

Oletpa noviisi tai konkari – motivaatiosi ratkaisee

Akatemiassa päivität koulutuksesi ja osaamisesi vastaamaan yritysten kysyntää. Haemme koulutusohjelmaan sekä uransa alkuvaiheessa olevia että kokeneita ammattilaisia. Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Koulutustaustaltasi voit olla ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittanut (esim. tietojenkäsittelystä, tietoliikenteestä, tilastotieteistä, luonnontieteistä, ohjelmistotekniikasta tai kaupalliselta puolelta). Lisäksi sinulla voi olla jo aiempaa IT-alan tuntemusta sekä mahdollista aiempaa kosketusta pilviteknologioihin, ohjelmointiin, identiteetin hallintaan tai data-analytiikkaan. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa Microsoftin teknologioiden asiantuntijaksi.

Käytännön työprojekteissa työskentelyn lisäksi koulutus sisältää noin 20 päivää korkealaatuista asiantuntijakoulutusta, verkko-opintoja sekä itseopiskelua. Ohjelma toteutetaan osana DIGITALENTPRO -ohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C. -koulutus. Voit valita DigiTalentPro-ohjelmassa koulutusputkeksi Microsoftin Akatemian. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Microsoftin, Saranen Consultingin, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Microsoft Akatemia käynnistyy toukokuussa 2019!

Hae pian sillä haastattelut ja esittelyt yrityksiin käynnistyvät jo hakuaikana! Hakuaika päättyy 30.4.2019.

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake alla olevasta painikkeesta (te-palveluiden koulutusnumero: 684070).
 2. Tee Sarasen osaajaprofiili. Huom. Täytäthän oman osaamisprofiilisi huolella, sillä esittelemme sen avulla osaamistasi yrityksille.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.