Näin haet

Näin haet

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan DigiTalentPro -koulutusohjelmaan! 

Haku on auki non-stop ja koulutusohjelma voi alkaa heti, kun olet jättänyt meille hakemuksen ja löydämme sinulle sopivan yhteistyöyrityksen.

Haethan pikimmiten, jotta pystymme auttamaan sinua uuden työpaikan löytämisessä!

HAKU EDELLYTTÄÄ KAHDEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISTÄ:

  1. Lähetä hakemus TE-palveluille alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero 684070).
  2. Täytä rekrytointiprofiili Saraselle. Profiilia käytämme esitellessämme sinua rekrytoiville yrityksille, joten kerro kattavasti taustoistasi, tavoitteistasi ja rooleista, joissa voisit itsesi tulevaisuudessa nähdä DigiTalentPro -koulutusohjelman kautta.

 

 

Voit hakea DigiTalentPro Turku –rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa. Koulutuksen ajalta olet oikeutettu siihen työttömyysetuuteen (ansiopäiväraha, peruspäiväraha tai työmarkkinatuki), johon olet oikeutettu työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvaukseen.

Valintaprosessi on kolmivaiheinen

Varsinais-Suomen TE-toimisto tekee esivalinnan yhdessä Saranen Consulting kanssa, jonka jälkeen haastattelemme sinut ja kartoitamme millaiset tehtävät ja yritykset kiinnostavat sinua. Heti kun meillä on tiedossa sinun taustaasi soveltuva yrityspaikka, olemme yhteydessä sinuun ja etenemme kanssasi yrityshaastatteluun. Kun yrityksen ja sinun intressit kohtaavat, voimme aloittaa yhteistyön TE-toimiston hyväksynnän jälkeen. Koulutukseen hyväksytyksi tulemisen edellytyksenä on, että olet hakenut koulutukseen www.te-palvelut.fi/koulutushaku kautta ja olet ilmoittautunut TE-toimistoon työnhakijaksi.

Koulutusohjelma on tarkoitettu Turun alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Hakijoiden haastattelut ja valinnat käynnistyvät heti, joten ohjelmaan kannattaa hakea nopeasti!

Koulutus järjestetään F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla

Toteutamme DigiTalentPro -rekrytointiohjelmaa F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä alueen yritysten kanssa. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistumisesta ja ohjelman aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat lisätietoja meiltä, TE-toimistostasi tai Koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 ma-pe klo 9-17.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.