Näin haet

Näin haet

Haku edellyttää KAHDEN hakulomakkeen täyttöä! Muulla tavoin täytettyjä hakemuksia emme ikävä kyllä voi huomioida prosessissa. Haethan pikimmiten, aloitamme paikkojen täytön heti.

  1. Jätä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero 684070) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä myös toisesta alla olevasta painikkeesta. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä DigiTalentPron kautta.

 

 

Voit hakea DigiTalentPro Turku – rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Koulutuksen ajalta olet oikeutettu siihen työttömyysetuuteen (ansiopäiväraha, peruspäiväraha tai työmarkkinatuki), johon olet oikeutettu työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvaukseen.

Valintaprosessi on kolmivaiheinen

Varsinais-Suomen TE-toimisto tekee esivalinnan yhdessä Saranen Consulting kanssa, jonka jälkeen haastattelemme sinut ja kartoitamme millaiset tehtävät ja yritykset kiinnostavat sinua. Heti kun meillä on tiedossa sinun taustaasi soveltuva yrityspaikka, olemme yhteydessä sinuun ja etenemme kanssasi yrityshaastatteluun. Kun yrityksen ja sinun intressit kohtaavat, voimme aloittaa yhteistyön TE-toimiston hyväksynnän jälkeen. Koulutukseen hyväksytyksi tulemisen edellytyksenä on, että olet hakenut koulutukseen www.te-palvelut.fi/koulutushaku kautta ja olet ilmoittautunut TE-toimistoon työnhakijaksi.

Koulutusohjelma on tarkoitettu Turun alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Hakijoiden haastattelut ja valinnat käynnistyvät heti, joten ohjelmaan kannattaa hakea nopeasti!

Koulutus järjestetään F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla

Toteutamme DigiTalentPro -rekrytointiohjelmaa F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä alueen yritysten kanssa. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistumisesta ja ohjelman aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat lisätietoja meiltä, TE-toimistostasi tai Koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 ma-pe klo 9-17.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.