Rekrytoivat yritykset

Rekrytoivat yritykset

Mukana rekrytoimassa:

Digital Planner harjoittelija

Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto. Dagmar tarjoaa asiakkailleen markkinoinnin asiantuntijapalveluja analytiikasta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Digital-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Plannereiden työparina. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa digitaalisen mediasuunnittelun ja toteutuksen avustavia tehtäviä. Pääset tutustumaan laajasti digitaalisen mediasuunnittelun eri osa-alueisiin ja työskentelemään monipuolisesti digitaalisten media- ja mainosratkaisujen parissa. Jakson aikana saat hyvän kokonaiskuvan suomalaisesta mediakentästä.

Search-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Perfomance Plannereiden työparina muun muassa suunnitellen, optimoiden ja raportoiden hakukonemainontakampanjoita. Avustat myös hakukoneoptimointiin ja verkkopalveluiden kehitykseen liittyvissä projekteissa. Jakson aikana pääset tutustumaan hakukonemarkkinoinnin kiehtovaan maailmaan

Digital Marketing Sales Trainee

Digistoori on myynnillisiin sisältöihin erikoistunut digimarkkinointitoimisto, jonka palveluihin kuuluu mm. sisältömarkkinointi, sosiaalinen media, markkinoinnin automaatio ja hakukoneoptimointi.

Digi Specialist

DigiTeam on 6 hengen remote digitoimisto vankalla kokemuksella. Autamme noin 70 PK-sektorin yritystä saamaan enemmän hyötyä digikanavista. Etsimme traineeta kasvamaan SEM ja web-analytiikan osaajaksi kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa.

Growth Hacker

Genero – Growth Marketing Co. on datapohjainen markkinointitoimisto ja täytämme tänä vuonna 10 vuotta. Tiimiimme kuuluu yli 40 brändistrategian, digitaalisen strategian, konseptisuunnittelun, sisällön tuottamisen, web-kehityksen sekä growth hackingin ammattilaista. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Pietarsaaressa ja voitimme tämän vuoden Most Attractive Place to Work-kilpailun Pietarsaaren alueella.

Viestinnän harjoittelija

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen.
Helsingin seudun kauppakamari etsii itselleen viestinnän harjoittelijaa. Viestinnän harjoittelijana tehtäviisi kuuluu mm. viestinnällisten sisältöjen suunnittelu ja tuottaminen, haastatteluiden & tiedotteiden tekeminen sekä HSKK:n brändin ja tunnettavuuden aktiivinen kehittäminen, erityisesti digikanavissa. Lisäksi valittu henkilö pääsee osallistumaan HSKK:n digikehitysprojektin loppuun saattamiseen.

Digital Marketing Trainee

Kupli on strateginen ja aikaansaava markkinointitoimisto Helsingissä. Tarjoamme markkinointiviestinnän palveluita liiketoimintalähtöisesti, markkinoinnin strategisesta suunnittelusta toteutukseen. Kuplin missio on tehdä yrityksistä houkuttelevia digiajan murroksessa. 

DigiTrainee x 2

Lippu.fi markkinoi ja myy lippuja monikanavaisesti tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain. Myymme lippuja Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassa, lähes 90 myyntipisteessä, sekä R-kioskeissa kautta maan. Lippu.fi on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä, CTS Eventimiä, joka toimii 23 maassa. Lippu.fillä on Suomen ainoa tapahtuma-alaan keskittyvä digitoimisto. Käytössämme on maamme paras tapahtuma-alan data ja markkinointiteknologia.

Associate, Digital Marketing & Associate, SEO & Analytics

Marketing Clinic is a 120+ team of strategy and execution professionals for a modern commercial organization, always with the end-customer at heart – the source of all growth. In the rapidly changing world of today, we help businesses, services and brands to find Inspiring and focused future direction, creating Customer-centric brand and commercial strategy and activate always-on marketing and sales
Our higher purpose is to create a positive impact in people’s lives.

SEM Trainee & Social Ads Trainee

Mediashake Oy on kasvattaa asiakkaidensa myyntiä digitaalisen markkinoinnin avulla. Mediashake on erityisesti keskittynyt tehokkaaseen asiakashankintaan Google-, Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-mainonnan avulla. Yrityksen kasvu on ollut voimakasta viimeisen parin vuoden aikana ja tiimiin etsitäänkin nyt 1-2 tulevaisuuden SEM- tai Social Ads -osaajaa.

Paid Media Specialist Trainee

Nordic Morning creates digital experiences that transform businesses. We are 320 passionate people driving change for the largest enterprises and brands in the Nordics. Our ways of working helps companies become customer-centric by combining our capabilities within data driven marketing and content, business transformation, service design, technology. 

 

Junior PPC Consultant

OIKIO Digital Performance Agency on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat suuret ja keskisuuret B2B- ja B2C-yritykset. 

Etsimme Digital Growth Academystä Junior PPC Consultantia. PPC Konsulttimme:

 • kehittävät ja optimoivat Google Ads -tilejä kokonaisvaltaisesti
 • auditoivat hakusanamainonnan tilejä
 • suunnittelevat itse tilejä alusta lähtien
 • esittelevät visiot tai kehitysehdotukset suoraan asiakkaillemme.

Myyntipäällikkö, online-mainonta

Ordera kasvattaa asiakkaidensa liiketoimintaa tuomalla uusia kävijöitä verkkosivuille ja lisäämällä myyntiä. Työkalupakista löytyvät mm. hakukoneoptimointi, Google-mainonta, Facebook-mainonta ja konversio-optimointi.

Päävastuut:

 • uusasiakashankinta
 • asiakkuuksien hoitaminen yhdessä online-mainonnan toteutustiimin kanssa
 • mahdollisuus vastata online-mainonnan kampanjoista itsenäisesti tulevaisuudessa.

Digital Marketing Trainee

Paper Planes on n. 20 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan toimisto Helsingistä. Uskomme, että tehokkain tapa tavoittaa ostajat on tarjota heille osuvia sisältöjä,joten luomme asiakkaillemme 10x parempia tuloksia laadukkaiden sisältöjen, designin ja teknologian avulla. 

Digital Specialist Trainee

Precis Digital is a young digital marketing agency focused on data-driven marketing and web analytics. As a winner of The Best Large PPC Agency, in three consecutive years, we are driven by the notion of excellence. Precis has 6 offices in total in the Nordics and one in London. We have just opened our first office here in Helsinki and we are looking for new colleagues to join our small team!

Main tasks in this role:

 • improve the performance of our clients’ digital marketing activities based on data insights
 • optimise and plan our clients’ paid search and/or paid social campaigns
 • analysing campaign results and making suggestions for improvement
 • work with other digital platforms relevant to each specific client.

Account Manager, Creative Sales Trainee & Coordinator, Creative Sales

Splay One on pohjoismaiden johtava brändättyyn viihteeseen sekä online videotuotantoon erikoistunut sisältötoimisto. Tarjoamme saman katon alla digitaalisen strategian suunnittelun, luovan konseptoinnin sekä monikanavaisen tuotannon ja jakelun. Tavoitteenamme on tuottaa viihteellistä sisältöä ja puhutella kohdeyleisöä yhdessä sisällöntuottajiemme sekä brändien kanssa.

Programmatic Trainee

Tulos Helsinki auttaa yrityksiä tekemään parempaa tulosta verkossa. Me Tuloksella tavoittelemme universumin innostuneimpaa henkilöstöä. Olemme käynnistäneet keväällä 2018 mittavan hankkeen, jonka aikana uudistamme tapamme työskennellä läpi organisaation. Me ymmärrämme, että onnistumisen keskiössä ovat tuloslaiset itse. Siksi teemme jatkuvasti duunia henkilöstön- ja työhyvinvoinnin kehittämiseksi. 

Innostuneisuutemme ohella pyrimme varmistamaan, että meillä kaikilla jää aikaa ja energiaa myös muulle elämälle. Jos sinä haluat mukaan matkalle kohti jotain suurempaa ja allekirjoitat arvomme rohkeus, rehellisyys, oppiminen, opettaminen ja mokaaminen, niin voit olla etsimämme trainee.

Roolit:

 • SEM Trainee
 • SEO Trainee
 • Social Media Trainee
 • Programmatic Trainee

Web Marketing Specialist Trainee

YE International on suomalainen Helsingin Pörssissä noteerattu elektroniikka-alan yritys. Yhtiön palveluksessa on noin 227 henkilöä, joista noin 50 Suomessa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 57,2 M€. Yrityksen pääkonttori on Espoossa, minkä yhteydessä sijaitsee myös myymälä ja tuotevarasto.

50-vuoden aikana Yleiselektroniikka / YE International on kehittynyt yhdeksi Suomen merkittävimmistä komponentti- ja tuotantolaitetoimittajista vaativiin elektroniikka- ja tietoliikennekohteisiin. Yleiselektroniikan laajasta tuotevalikoimasta saat teollisuus- ja automaatiotuotelinjat alan tunnetuimmilta valmistajilta lopputuotteisiin, tutkimukseen, tuotekehitykseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.