Yrityksille

Yrityksille

Nappaa uusi digiosaaja taloon – nopeasti ja vaivatta! 

Googlen kanssa yhteistyössä toteuttamistamme ohjelmista sadat yritykset ovat löytäneet digitaaliselle liiketoiminnalleen vauhdittajan. 

ADS, AUTOMATION & DATA

Digital Growth Academy on Googlen kanssa yhteistyössä toteutettava rekrytoiva koulutusohjelma. Kuusi kuukautta kestävästä koulutusohjelmasta pyydystät alan tuoreimmalla osaamisella varustetun asiantuntijan. Hänen roolinsa yrityksessäsi voi liittyä esimerkiksi 

  • Online-palveluihin tai verkkokauppaan
  • Hakukonemarkkinointiin 
  • Hakukoneoptimointiin 
  • Online-mainontaan  
  • Web-analytiikkaan ja datan käsittelyyn  
  • Asiakkuuksiin ja palveluratkaisuihin

Neljä hyvää syytä tarttua tilaisuuteen: 

1.   Rekrytointi sujuu sähäkästi

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluita. Seulomme teille satojen hakijoiden joukosta juuri teille sopivimmat ehdokkaat, ja itse teette vain lopullisen valinnan. Koulutusjakson päätteeksi valitsemanne henkilö rekrytoituu yritykseenne ilman lisäkuluja. 

2.  Saatte taloon varmasti tuoreinta digiosaamista

Kiihkeästi kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat Googlelta ja alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit, jonka tuovat mukanaan yrityksesi käyttöön. Ohjelma sisältää n. 20 intensiivistä koulutuspäivää. 

3.  Tutustutte uuteen vahvistukseenne rauhassa

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa ei työntekijään tutustumista tarvitse jättää koskaan pariin haastatteluun. Kuuden kuukauden koulutusjakson aikana kandidaattinne työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne: pääsette puolin ja toisin ajan kanssa tunnustelemaan, sovitteko toisillenne. 

4.   Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja yhdistää vahva kiinnostus digitaaliseen liiketoimintaan. Joukossa on mm. tradenomeja, ekonomeja, insinöörejä, medianomeja sekä kaupallisissa tai teknisissä tehtävissä työkokemusta kartuttaneita ammattilaisia. 

Osallistujien esivalinnassa painotetaan aiemmin hankitun osaamisen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Työntekijäehdokkaiksenne pyydystetään juuri teille sopivimmat ihmiset – te päätätte keitä haluatte tavata ja kenet haluatte valita.   

Kyseessä on työvoimakoulutus, jonka järjestävät yhteistyössä Saranen, Google, TE-toimistot ja ELY-keskus. 

 

Jo reilu 250 yritystä on rekrytoinut aiemmista toteutuksista uusia työntekijöitä digitehtäviin. Kumppaniyrityksemme sekä monet mainostajat ovat kehuneet tätä rekrytointikanavanaa. He ovat löytäneet ohjelman kautta erinomaisia työntekijöitä vuodesta toiseen. Myös alan parhaimpien asiantuntijoiden pitämät ajantasaiset ja ainutlaatuiset koulutukset ovat saaneet kiitosta. Digital Excellence Academy tarjoaa tälläkin kertaa jotain uutta. Olemme suunnitelleet entistä kattavamman kokonaisuuden markkinoinnin analytiikkaan liittyen” – Jonna Toikka, Toimialajohtaja, Google

 

Haluatko tietää enemmän rekrytoivista koulutusohjelmista – lue lisää » 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.