Digitalization & Software Academy

Digitalization & Software Academy

Digitalisoi osaamisesi rekrytoivassa koulutusohjelmassa!

Digitalisaatio on muuttanut useita työrooleja uudenlaiseksi ja muutos jatkuu myös tulevaisuudessa. Yritykset etsivät jatkuvasti keinoja tehostaa prosessejaan ja sitä kautta koko liiketoimintaansa digitaalisten ratkaisujen, kuten erilaisten järjestelmien, avulla. Kokonaisvaltainen digiosaaminen on nyt kysytympää kuin koskaan.

Yhdistä koulutus ja työllistyminen!

Saranen järjestää ensimmäistä kertaa täysin digitalisoidun koulutusohjelman, jossa pääset uudistamaan osaamistasi vastaamaan nykypäivän ja tulevaisuuden työmarkkinavaatimuksia.

Digitalization & Software Academy -koulutusohjelma on 5 kuukautta (12.12.2019 – 8.5.2020) kestävä kokonaisuus, jossa yhdistyy koulutus ja työssäoppiminen. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, joten sisältö on hyvin räätälöitävissä tarvekohtaisesti. Koulutusohjelma sopii osaajalle toimialasta riippumatta, sillä digitalisaatio koskettaa meitä kaikkia. Päivitä nykyinen osaamisesi tähän päivään, tai ota uraloikka uusiin työtehtäviin!

Uusi roolisi voi olla esimerkiksi:

 • Digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä
 • Prosessien digitoinnin asiantuntija
 • Digimarkkinoija
 • Digitalisaatioprojektipäällikkö
 • Ohjelmistokehityksen ammattilainen
 • Digitaalisen taloushallinnon osaaja

Miksi valita koulutusohjelma?

Rekrytoiva koulutusohjelma auttaa sinua, kun haluat päivittää osaamistasi, vaihtaa alaa tai saada uutta virtaa urallesi. Koulutusohjelmassa sinun ei tarvitse olla täysin valmis ammattilainen, vaan tarkoituksena on kasvaa uuteen tehtävään ohjelman aikana. Sarasen rekrytoivat koulutusohjelmat ovat myös yrityksille riskittömämpi vaihtoehto rekrytointiin verrattuna, sillä koulutussopimuksessa ei ole palkamaksuvelvoitetta. Näin yritys pääsee tutustumaan sinuun työntekijänä ennen rekrytoimispäätöstä. Koulutusohjelman perimmäisin tavoite on kuitenkin aina työpaikan saaminen ohjelman päätteeksi.

Sarasen rekrytoiviin koulutusohjelmiin hakiessasi saat myös käyttöösi yrityksemme laajan työmarkkinatuntemuksen. Oulun seudun ammattilaisillamme on vankka tuntemus juuri Oulun työmarkkinoista ja piilotyöpaikatkaan eivät piilottele meiltä.

Mitä opin tässä koulutuksessa?

Digitalization & Software Academy kestää viisi kuukautta, joihin sisältyy yhteensä 23 koulutuspäivää sekä 77 työssäoppimispäivää. Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena, joten koulutussisältöä voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Käytössämme on esimerkiksi Pluralsight-ympäristö, jossa on lähes 7 000 eri kurssivaihtoehtoa. Autamme sinua sopivien kurssikokonaisuuksien valinnassa niin, että koulutus tukee työrooliasi mahdollisimman hyvin.

Koulutuksessa käsitellään esimerkiksi seuraavia aiheita:

 • Miten opiskelen ohjelmistokehitystä verkossa?
 • Business & Service Design
 • Asiakaslähtöisyys osana organisaation toimintaa
 • Asiakasymmärryksestä palvelun tuottamiseen
 • Liiketoiminnallinen valinta palvelulle
 • Vuorovaikutus & viestintä
 • Hankinnan ammattilaiseksi
 • Projektinhallinta

Ohjelmaan päästäksesi toivomme sinulla jo olevan joko alaan liittyvää koulutusta, työkokemusta tai harrastuneisuutta. Koulutusohjelma keskittyy erityisesti IT-alaan, mutta myös muut toimialat sopivat vallan mainiosti ohjelman piiriin räätälöitävän koulutuksen ansiosta – digitalisaatio koskettaa kaikkia aloja. Huomaathan, että työroolit ovat pääasiassa asiantuntijatehtäviä. Etsimme aidosti motivoituneita osaajia, jotka haluavat päästä näyttämään potentiaalinsa ja osaamisensa yritykselle.

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla ilmoittautunut työnhakijaksi TE-palveluille. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.

Hae mukaan!

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.