DigiTalous Akatemia Turku

DigiTalous Akatemia Turku

Rekrytoimme ja koulutamme 12 talous- ja palkkahallinnon tulevaisuuden osaajaa Varsinais-Suomessa – Investoi uraasi!

Huomioithan, että hakuaika on päättynyt.

Näetkö itsesi tulevaisuudessa konsultoivassa ja vuorovaikutteisessa digitaalisen taloushallinnon asiantuntijatehtävässä? Haluatko olla kehittämässä yritysten liiketoimintaprosesseja sähköisten työkalujen kautta?

Taloushallinto digitalisoituu vauhdilla, ja alalle tarvitaan jatkuvasti uusia ennakkoluulottomia tekijöitä. Prosessit virtaviivaistuvat uusien teknologioiden myötä ja taloushallinnon merkitys osana menestyvää liiketoimintaa kasvaa entisestään. Digitaalisen taloushallinnon osaajia tarvitaan nyt moderneihin laskentatoimen sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtäviin.

Tarjolla kiinnostavia asiantuntijatehtäviä

Koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen asiantuntijakoulutuksessa sekä urakehitykseen esim. seuraavissa tehtävissä:

  • Asiakaslähtöinen kirjanpitäjä
  • Palkanlaskija
  • Talousassistentti
  • Toimistoassistentti
  • Controller
  • Myyntiassistentti
  • Taloushallinnon sovelluskonsultti

Tätä toivomme sinulta

Yrityksille tärkeintä on asenteesi ja motivaatiosi kehittyä. Voit olla vastavalmistunut ja innokas näyttämään osaamisesi työelämässä, tai sinulla voi olla jo aiempaa työkokemusta joko talous- ja palkkahallinnosta tai esimerkiksi IT-, pankki- tai vakuutusmaailmasta. Sinulla voi olla soveltuva kaupallisen, teknisen tai IT-alan koulutus (esim. merkonomi, tradenomi, KTM, DI). Kaikissa tehtävissä edellytetään suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta. Jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä intoa ja draivia päästä eteenpäin urallasi, voit olla juuri oikea henkilö!

Yli 300 osaajaa rekrytoitu DigiTalous Akatemian kautta – oletko sinä seuraava?

Tämän rekrytoivan koulutusohjelman avulla yritykset kasvattavat ja rekrytoivat uusia työntekijöitä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon työtehtäviin.

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Autamme sinua sopivan yrityksen ja mielenkiintoisen työtehtävän löytämisessä. Pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan huippuasiantuntijoiden pitämään asiantuntijakoulutukseen. DigiTalous Akatemia käynnistyy 15.10.2018 ja kestää viisi kuukautta sisältäen yritystyöskentelyn sekä noin 15 koulutuspäivää.

Ohjelmaan sisältyy ajankohtainen ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus. Tämä koulutus yhdistettynä käytännön tekemiseen luo vahvan pohjan koko tulevalle työurallesi. Koulutus tarjoaa kattavan tietopaketin sähköistyvän talous- ja palkkahallinnon maailmaan, ja aihealueita ovat mm. kirjanpito, palkanlaskenta, työlainsäädäntö, verotus, ennustaminen sekä raportointi.

DigiTalous Akatemia Turku toteutetaan osana DigiTalentPro-koulutusohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Voit hakea mukaan, jos olet vastavalmistunut talous- ja palkkahallinnon tai muun soveltuvan kaupallisen/teknisen alan koulutuksesta tai sinulla on soveltuvaa työkokemusta ja olet parhaillaan työttömänä tai työttömyysuhan alla. Myös TE-toimiston asiakkuutesi tulee olla voimassa.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Tsekkaa myös StudioPOREN tiiseri 10.9.2018 pidetystä lähetyksestä, jossa pääsimme kertomaan rekrytoivista koulutusohjelmista, ja Digitalous Akatemiasta:

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.