Hakuohjeet Turkuun

Hakuohjeet Turkuun

DigiTalous Akatemian kautta sinäkin voit käynnistää uraasi mielenkiintoisella ja vahvasti digitalisoituvalla alalla tai ponnahtaa urallasi seuraavalle tasolle alan asiantuntijatehtävissä.

Haethan heti, tai viimeistään 17.9.2018. Hakuprosessit käynnistyvät jo hakuaikana.

Näin haet:

  1. Täytä ensin työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (DigiTalousPro koulutusnumero 677931) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle toisesta alla olevasta painikkeesta. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiville yrityksille. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä ohjelman kautta.

 

Kenelle DigiTalous Akatemia on tarkoitettu?

Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta ja motivaatiota kehittyä talous- ja palkkahallinnon asiantuntijatehtäviin. Ohjelman kohderyhmällä on koulutukseen (esim. alempi tai ylempi korkeakoulututkinto) ja/tai työkokemukseen perustuvaa soveltuvaa alan osaamista.

Uusia osaajia hakevien yritysten rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat yrityksittäin, joten ohjelmaan voi hakea hyvin monipuolisilla taustoilla. Joissain rooleissa arvostetaan erityisesti kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja kaupallista ymmärrystä kuin taas toisissa rooleissa tekninen osaaminen korostuu enemmän.

Ohjelmaan valitaan ne henkilöt, joille löytyy sopiva yhteistyöyritys. Suurin osa yrityspaikoista tulevat meidän kauttamme, mutta voit kuitenkin myös itse aktiivisesti etsiä yritysyhteistyöpaikkaa esim. sinua kiinnostavasta yrityksestä omalta paikkakunnaltasi ja näin varmistaa paikan ohjelmassa.

DigiTalous Akatemian-ohjelman toteutusta ja uusienosaajien kouluttamista ja rekrytoimista tukee Työhallinto. Voit hakea ohjelmaan, jos olet tällä hetkellä työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.