Rekrytoivat yritykset Turussa

Rekrytoivat yritykset Turussa

Mukana rekrytoimassa seuraavat, sekä monta muuta mielenkiintoista yritystä!

Kysyttävää? Ole ihmeessä yhteydessä Vioon ja Marikaan.

ANALYTICS AND CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Kotimainen laskutus- ja perintätoimisto — Täyden palvelun laskutus- ja perintätoimisto BRANG Oyon luotettava, kotimainen yhteistyökumppani niin isoille, keskikokoisille kuin pienille yrityksille. Kiinnitämme huomiota palvelun laatuun, yksityiskohtiin sekä avoimuuteen. Varmistamme, että viivan alle jää enemmän.

Haluat ennen kaikkea oppia digitaalisesta taloushallinnosta ja hypätä pienen ja ketterän yrityksen matkaan tulevaksi asiantuntijaksi analytiikan ja asiakaspalvelun maailmaan. Tulet toimimaan liiketoiminnan tukiroolissa ja toimit osana asiakaspalvelutiimiä. Tulet syventymään analytiikkaan sekä taloushallinnon raportointiin. Toimipisteesi sijaitsee Turun keskustassa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Olet valmis tarttumaan itseohjautuvasti yrityksen kaikkiin haasteisiin; oli kyseessä arjen asiakaspalvelutilanne tai lukujen analysointi johdolle.
  • Voit olla innokas vastavalmistunut ja kasvaa rooliin tai kokeneempi konkari, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan.
  • Nautit mahdollisesti päivittäin muuttavasta hektisestä ympäristöstä ja työtehtävistä.
  • Omaat loogisen päättelykyvyn ja viihdyt numeroiden parissa.
  • Osaat palvella asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi (sähköposti & puhelin).

Työurasi paras investointi

Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting sekä työhallinto. Konsepti on todettu toimivaksi ja tehokkaaksi, sillä jo yli 300 palkka- ja taloushallinnon osaajaa on rekrytoitunut uusiin työtehtäviin vastaavan ohjelman kautta.

Laadukas koulutus sekä käytännön työskentely yhdistyvät tulevassa työroolissasi saumattomasti ja tehokkaasti, ja tuleva työnantajasi on sitoutunut osaamisesi kehittämiseen myös pitkällä aikavälillä.

  • Solmimme ensin kanssasi 5 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on työsopimus
  • Ohjelman aikana työskentelet käytännön työtehtävissä yrityksessä ja pääset samalla syventämään osaamistasi kattavien asiantuntijakoulutuspäivien kautta

Kiinnostuitko? Hae heti!

 

Enter SystemSolutions

Enter on kokeneista tietotekniikan ammattilaisista koostuva yritys, joka tarjoaa räätälöityjä IT-palveluja yrityksille ja yhteisöille. Enter huolehtii asiakkaan koko IT-ympäristön toimivuudesta ja kehittymisestä – aina asiantuntevalla ja mutkattomalla asiakaspalvelulla. Enterin tehtävä on mahdollistaa asiakkaan liiketoiminnan menestys.

Haussa yritykseemme sekä kirjanpitäjä että palkanlaskija

GOS Consulting Oy on vuonna 2015 perustettu, nopeasti kasvava talouden ja rahoituksen asiantuntijaorganisaatio. Tuemme asiakasyritystemme johtoa, omistajia ja sidosryhmiä tuottamalla päätöksenteon kannalta kriittistä informaatiota ja palveluita. Käytössämme on tämän hetken kehittyneimmät taloushallinnon järjestelmät ja kokeneet ammattilaiset. Palvelumme skaalautuu tarpeen mukaan pelkästä kirjanpidosta aina talousjohtoon ja rahoitukseen saakka.

Kirjanpitäjä

Kirjanpitotoimisto Heinoja Oy on täyden palvelun tilitoimisto Turussa- Pitkät perinteet, moderni osaaminen.

Heinoja Oy on luotettavasti palveleva tilitoimisto Turun keskustassa. Hoidamme yritysten ja yhteisöjen kaikki taloushallinnon tehtävät yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joten voit luottaa osaamiseemme.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.