DigiTalous Akatemia Oulu

DigiTalous Akatemia Oulu

20 taloushallinnon tulevaa osaajaa Pohjois-Pohjanmaalle

Näetkö itsesi tulevaisuudessa konsultoivassa ja vuorovaikutteisessa digitaalisen taloushallinnon asiantuntijatehtävässä? Haluatko olla kehittämässä yritysten liiketoimintaprosesseja sähköisten työkalujen kautta?

Taloushallinto digitalisoituu vauhdilla, ja alalle tarvitaan jatkuvasti uusia ennakkoluulottomia tekijöitä. Prosessit virtaviivaistuvat uusien teknologioiden myötä ja taloushallinnon merkitys osana menestyvää liiketoimintaa kasvaa entisestään. Digitaalisen taloushallinnon osaajia tarvitaan nyt eritasoisiin laskentatoimen sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtäviin.

Koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen asiantuntijakoulutuksessa sekä urakehitykseen esim. asiakaslähtöisenä kirjanpitäjänä tai palkanlaskijana, talous- tai toimistoassistenttina, controllerina, HR-koordinaattorina/-assistenttina tai taloushallinnon sovelluskonsulttina.

Oletko etsimämme henkilö?

Yrityksille tärkeintä on asenteesi ja motivaatiosi kehittyä. Voit olla vastavalmistunut ja innokas näyttämään osaamisesi työelämässä, tai sinulla voi olla jo aiempaa työkokemusta joko talous- ja palkkahallinnosta tai esimerkiksi IT-, pankki- tai vakuutusmaailmasta. Sinulla voi olla soveltuva kaupallisen, teknisen tai IT-alan koulutus (esim. merkonomi, tradenomi, KTM, DI).

Kaikissa tehtävissä edellytetään suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta. Jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä intoa ja draivia päästä eteenpäin urallasi, voit olla juuri oikea henkilö!

Yli 300 osaajaa rekrytoitu DigiTalous Akatemian kautta – oletko sinä seuraava?

Tämän rekrytoivan koulutusohjelman avulla yritykset kasvattavat ja rekrytoivat uusia työntekijöitä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon työtehtäviin.

Oulussa toteutettava koulutus sisältää aihealueen substanssisosaamispäiviä alan johtavilta kouluttajilta sekä laajan verkkokoulutusmateriaalin, jossa pääset perehtymään sekä itseäsi kiinnostaviin aiheisiin että yritystarpeen mukaisiin taloushallinnon osa-alueisiin. Verkkokoulutuksen etu on, että koulutuspäivät voidaan valikoida ja kokonaisuus räätälöidä yhdessä yhteistyöyrityksesi kanssa tulevien työtehtäviesi ja aiemman osaamisesi mukaisesti.

Koulutus tarjoaa kattavan tietopaketin sähköistyvän talous- ja palkkahallinnon maailmaan.  Aihealueita ovat mm. kirjanpito, palkanlaskenta, työlainsäädäntö, verotus, ennustaminen sekä raportointi.

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Autamme sinua sopivan yrityksen ja mielenkiintoisen työtehtävän löytämisessä. Pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan huippuasiantuntijoiden pitämään asiantuntijakoulutukseen. Ohjelma käynnistyy 31.10.2018 ja kestää viisi kuukautta sisältäen yritystyöskentelyn sekä noin 20 koulutuspäivää. Tämä koulutus yhdistettynä käytännön tekemiseen luo vahvan pohjan koko tulevalle työurallesi.

Hakuaika on päättynyt 30.9.2018.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.