DigiTalous Akatemia pääkaupunkiseutu

DigiTalous Akatemia pääkaupunkiseutu

Koulutamme ja rekrytoimme heti 25 taloushallinnon asiantuntijaa

Huomioithan, että hakuaika on päättynyt.

Haluatko laajan tietopohjan ja vahvaa käytännön kokemusta työstä digitalisoituvassa taloushallinnossa? Haluatko olla kehityksen etujoukoissa sähköisen taloushallinnon asiantuntijana? Hae DigiTalous Akatemiaan: saat heti koulutusta ja harjoittelupaikan. Järjestämme DigiTalous Akatemian yhdessä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Taloushallinto muuttuu nyt nopeasti digitalisaation ja asiakaspalvelun uusien haasteiden myötä. Digitaalinen taloushallinto mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman, reaaliaikaisen ja ekologisen asioiden hoidon sekä ydinliiketoimintaan keskittymisen. Alalle tarvitaan uusia ennakkoluulottomia tekijöitä, joilla on intoa osallistua digitalisaatioon ja halua kehittää yritysten liiketoimintaprosesseja sähköisten työkalujen kautta.

Tarjolla kiinnostavia asiantuntijatehtäviä

Tämän DigiTalous Akatemian kautta yritykset kasvattavat ja rekrytoivat uusia työntekijöitä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon töihin. Koulutusohjelmasta haetaan tekijöitä esimerkiksi näihin tehtäviin:

  • kirjanpitäjä
  • controller
  • reskontranhoitaja
  • palkka-asiantuntija
  • talousassistentti
  • sovellustukihenkilö
  • taloushallinnon sovelluskonsultti
  • järjestelmäasiantuntija.

DigiTalous Akatemia -koulutusohjelmien kautta on rekrytoitu jo 300 työntekijää ympäri Suomen, joten tämä voi olla sinullekin väylä toivomaasi työpaikkaan.

Saat korkealaatuista asiantuntijakoulutusta

DigiTalous Akatemia -ohjelman kautta voit hankkia erittäin kysyttyä täsmäkoulutusta ja laajentaa omaa osaamistasi. Ohjelma järjestetään yhdessä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa, joka on asiantunteva ja monipuolinen ajankohtais- ja täydennyskouluttaja.

DigiTalous Akatemia on rekrytoiva koulutusohjelma, joka kestää 6 kuukautta. Saat noin 20 päivää Helsingin seudun kauppakamarin järjestämää koulutusta taloushallinnosta. Koulutus tarjoaa kattavan tietopohjan sähköistyvän talous- ja palkkahallinnon töihin. Koulutus toteutetaan sekä lähi- että verkkopetuksena.

Pääset käytännön töihin yhteistyöyritykseen

Aloitat heti koulutusohjelman alkaessa työt yhteistyöyrityksessä. Sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Voit soveltaa uutta osaamistasi ja näyttää omat kykysi yrityksen työntekijänä, ja näin varmistaa työsopimuksen allekirjoittamista.

Tätä toivomme sinulta

Haemme koulutusohjelmaan henkilöitä, joilla on soveltuva kaupallisen, talous- ja palkkahallinon, teknisen tai IT-alan koulutus (esim. tradenomi, merkonomi, KTM, DI). Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla työkokemusta talous- ja palkkahallinnosta tai esimerkiksi IT-, pankki- tai vakuutusmaailmasta. Lisäksi tarvitaan suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta.

Rekrytoivissa yhteistyöyrityksissä painotetaan uuden työntekijän asennetta ja vahvaa motivaatiota kehittyä. Joten jos nykyosaamisesi on kunnossa, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä intoa päästä eteenpäin urallasi, voit olla juuri etsimämme henkilö DigiTalous Akatemiaan ja töihin!

DigiTalous Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Voit hakea mukaan, jos olet vastavalmistunut talous- ja palkkahallinnon tai muun soveltuvan kaupallisen/teknisen alan koulutuksesta tai sinulla on soveltuvaa työkokemusta ja olet parhaillaan työttömänä tai työttömyysuhan alla. Myös TE-toimiston asiakkuutesi tulee olla voimassa.

Lue hakuohjeet ja täytä hakemuksesi viimeistään 1.10.!

Yhteistyössä:

Kauttamme rekrytoivat mm.:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.