Hakuohjeet pääkaupunkiseudulle

Hakuohjeet pääkaupunkiseudulle

Näin haet mukaan ohjelmaan:

  1. Täytä aluksi työhallinnon hakemus osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 681020) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle alla olevasta painikkeesta. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiville yrityksille. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä ohjelman kautta.

 

 

 

DigiTalous Akatemian toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting, työhallinto ja Uudenmaan ELY-keskus. Voit hakea mukaan, jos olet vastavalmistunut talous- ja palkkahallinnon tai muun soveltuvan kaupallisen/teknisen alan koulutuksesta tai kokeneempi konkari, jolla on soveltuvaa työkokemusta ja olet parhaillaan vailla työtä tai työttömyysuhan alla. Myös TE-toimiston asiakkuutesi tulee olla voimassa.

Hae heti! Haku päättyy 1.10.2018. Paikkoja on rajallinen määrä ja aloitamme hakijoiden haastatteluja ja yritysesittelyjä jo hakuajan puitteissa.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.