Kaikki ohjelmat

eCommercePro, Grow with Google

Suuntaa digimarkkinonnin tai myynnin tehtäviin ja kasvata samalla osaamistasi

Suuntaa uuteen työhön ja ota digimarkkinoinnista paukut irti Googlen avulla!

Herättääkö digimarkkinoinnin ja verkkokaupan työmahdollisuudet sinussa kipinöitä? Oletko kiinnostunut yritysten liiketoiminnan ja myynnin kehittämisestä, tai haluaisitko syventää osaamistasi mm. analytiikan, sisältömarkkinoinnin, somen tai hakukonemarkkinoinnin parissa? Hienoa, olet oikeassa paikassa! 

Useat Pohjois-Pohjanmaan yritykset etsivät nyt toteutettavan eCommercePro RekryKoulutuksen kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät viemään ideat käytäntöön ja kehittämään liiketoimintaa digimarkkinoinnin ja verkkokaupan ratkaisujen voimin seuraavalle tasolle. Digimarkkinointi taipuu kauttamme moneksi, eivätkä tarjoamamme työ- ja uramahdollisuudet rajoitu pelkästään yhteen muottiin. Voit suunnata taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen mm. verkkokaupan, markkinoinnin analytiikan, sisällöntuotannon, somen, digimarkkinoinnin tai myynnin asiantuntijarooleihin.

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uutena astuville osaajille, kuin kokeneemmillekkin tekijöille. Avoimia mahdollisuuksia on yhteensä 11 - löytyisikö näiden joukosta urasi seuraava paikka?

Hae mukaan pian, aloita uusi työ ja kasvata osaamistasi alalla, jossa innovointi ei jää pelkästään puheen tasolle! 

Etsimme osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti  yritykset etsivät tekijöitä niin liiketoiminnan kehitysrooleihin kuin teknisempiin asiantuntijatehtäviinTavoitteenamme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! Toteuttamiemme markkinoinnin koulutusohjelmien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työn digimarkkinoinnin ja verkkokaupan kehityksen parissa. RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi – lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Millainen kokemus rekrytoiva koulutusohjelma on? Lue Growth Hacker Johanneksen kokemuksista viimeisimmästä eCommercePro - in Collaboration with Google -koulutusohjelmasta!

EcommercePro on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa. Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Lue lisää ja hae mukaan!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044  025 5628

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutusohjelmasta tai sen sisällöstä? Ota yhteyttä - autamme ja vastaamme mielellämme!

Monenlaisia uramahdollisuuksia, kuten:

Verkkokaupan ylläpitö / kehitys

Verkkokauppa

Konversiot, verkkokauppa, klikit, eurot ja ajankohtaiset sisällöt. Verkkokaupan ympärillä tekemistä riittää aina huippuunsa viritetystä markkinoinnista ostopolkujen optimointiin. 

Digi- ja sisältömarkkinointi

SEO-SEM

Kiinnostaako datalla ohjattu markkinointi ja uusimmat teknologiat? Tai onko sinulla vainu toimivalle digisisällölle ja haluat laittaa ideasi kasvamaan hedelmää sisältömarkkinoinnin keinoin? Mahdollisuuksia teknisissä ja luovissa rooleissa. 

Myynnilliset roolit, projektitehtävät

Konsultointi

Kiinnostaako liiketoiminnan kehitys tuoreimpien digiratkaisujen avulla? Oletko ratkaisukeskeinen tyyppi ja nautit vuorovaikutuksellisesta työstä? Suuntaa uusiin tehtäviin ja syvennä samalla osaamistasi projektitehtävissä. 

Käyttöliittymät, web-kehitys

Front-end

Kiinnostaako sinua mitä konepellin alla tapahtuu? Tai haluatko viedä taitosi käyttöliittymäsuunnittelun ja web-alustojen maailmaan? Mahdollisuuksia mm. Wordpress-tehtävien kuin graafisen suunnittelunkin parissa.

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Markkinointi taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. eCommercePro RekryKoulutus yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit markkinointia taivuttaa? Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme markkinoinnin asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • eCommerce Specialist / Manager
 • SEO / SEM Specialist
 • Growth Hacker
 • Sales & Marketing Coordinator
 • Online Sales Manager
 • Digital Marketing Specialist
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä sekä pääset suorittamaan digimarkkinoinnin sertifikaatteja ja muita tehtäviä. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Koulutus sisältää n. 20-25 verkon yli toteutettavaa lähiopetuspäivää sekä lisäksi itseopiskelua ja työnantajien arvostamien sertifikaattien suorittamista. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Digitaalinen markkinointi ja myynti B2B- ja B2C ympäristössä
 • Johdatus hakukonemarkkinointiin (SEM) ja hakukoneoptimointiin (SEO)
 • Verkkokaupan raportointi ja konversio optimointi
 • Google Ads optimointi
 • Sosiaalinen media ja markkinointi: Facebook, Instagram, LinkedIn
 • Brändäys
 • Sisältö- ja sähköpostimarkkinointi
 • Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin automaatio
 • Verkkokaupan konseptointi ja strategiat
 • Kasvu verkkokauppaympäristössä ja globaalit asiakkaat
 • eCommerce Platforms – and other technical issues related to setting up a e-commerce
 • Parhaat sovellusesimerkit digitaalisen liiketoiminnan huippuyrityksiltä sekä katsaus teknologiainnovaatioiden suunnista
 • Palvelumuotoilu ja user experience
 • Verkkokaupan uusimmat innovaatiot ja tulevaisuuden kehityssuunnat
 • Markkinoinnin lainsäädäntö ja GDPR
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Pääset siis yhdellä hakemuksella hakemaan useampaan eri paikkaan.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin toisiaan, ja pääsin soveltamaan lähes kaikkia oppejani saman tien myös käytännössä.
Lue Camillan koko tarina tästä!

-Camilla Jääskeläinen, SEO/SEM Specialist, Vilkas Group

hakijan-referenssi-kuvitus
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

 

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Hakuohjeet

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea eCommercePro - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero: 701564

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kenelle koulutus on suunnattu?

EcommercePro – Grow with Google -RekryKoulutus soveltuu sekä työuransa alussa oleville että kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tai syventää ammattiosaamistaan koulutusten ja työssäoppimisen kautta. Soveltuvan taustan ohjelmaan voi tarjota esimerkiksi kokemus tai koulutus kaupalliselta alalta, asiakaspalvelutehtävät, myynnilliset tehtävät tai graafisen alan tehtävät. Myös muu työkokemus media-alalta tai IT-alan asiantuntijatehtävistä voi antaa sopivan taustan ohjelmaan. Osaamisesi voi perustua myös pelkästään vahvaan harrastuneisuuteen tai opintoihin (esim. medianomi, tradenomi, KTM). Osassa yhteistyöyrityksistä on eduksi myös hyvä kieliosaaminen (mm. suomi, englanti, ruotsi).

Koulutusohjelmaan voivat hakea henkilöt, jotka ovat työttöminä työnhakijoina, työttömyysuhan alaisina, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustaan vastaamattomissa tehtävissä.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 27.8. - 27.9.2021

Koulutuksen ajankohta: 28.10.2021 - 27.4.2022 (sisältää 5 päivän lomajakson)

Infotilaisuus: 15.9. klo 14 Facebook-livessä: https://fb.me/e/1Dw9jIZHr

EcommercePron ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Ohjelman sisältö:

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi.

Päivitämme ohjelman koulutuskokonaisuuksia hakuajan alkaessa elokuussa.

 

Infotilaisuuden tallenne

Katso alta 15.9. järjestetyn hakijainfotilaisuuden tallenne (30 min). Infotilaisuudessa mukana koulutuksen järjestäjät Saraselta sekä rekrytoivan koulutusohjelman kautta QueitOnille edennyt Marko Pinola. Infossa kuulet mm. lisää rekrytoivasta koulutusohjelmasta, koulutussisällöistä, kumppaniyrityksistä ja työtehtävistä.