eCommercePro

eCommercePro

Kasva verkkokaupan ja digimarkkinoinnin ammattilaiseksi!

Huomioithan, että hakuaika on päättynyt.

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura verkkokaupan parissa? Haluatko päästä osaksi verkkokaupan menestystarinaa?

Sinustako verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija?

Googlen ja Ohjelmisto & e-business ry:n kanssa yhteistyössä toteutettava eCommercePro rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi verkkokaupan ja digimarkkinoinnin parissa sekä ottaa seuraavan askeleen urallasi.

Ohjelman avulla voit ottaa uuden suunnan työurallesi mielenkiintoisella toimialalla tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä – avoinna olevia tehtäviä on useita ja eritasoisia. Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työskennellyt ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen – paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille että jo kokeneemmille osaajille.

Yritykset hakevat tulevaisuuden asiantuntijoita mm. seuraaviin rooleihin:

  • eCommerce Specialist / Manager
  • eCommerce Marketing Coordinator / Manager
  • SEO / SEM Specialist
  • Web Analyst
  • Growth Hacker

Sinun tehtäväsi voi olla myös jotain muuta, joten mikäli verkkokauppa ja/tai digimarkkinointi aihealueena kiinnostaa sinua ja etsit uutta työtä, älä mieti hakemista enempää vaan kerro meille itsestäsi jo tänään!

Soveltuvan taustan tehtäviin tarjoaa mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, esimerkiksi tradenomi tai IT-tradenomi, KTM, insinööri, tietojenkäsittelyn FM tai DI. Lisäksi arvostamme mahdollista aiempaa kosketusta verkkokauppaan tai digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin esim. koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.

Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä sinut tullaan kouluttamaan tehtäviisi käytännön työprojektien ja koulutuksen avulla. Rekrytoiville yrityksille tärkeintä onkin motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kehittyä verkkokaupan asiantuntijaksi.

Laadukkaan koulutuksen tavoitteena työsuhde

eCommercePro-ohjelman aikana asiantuntijakoulutus yhdistyy työssäoppimiseen – kehityt yhteistyöyritykseen käytännön työtehtävissä työskennellen ja osallistut noin 20 asiantuntijakoulutuspäivään. Koulutuksessa käydään läpi verkkokauppa-alan lisäksi digitaalista markkinointia ja syvennytään mm. hakukoneoptimoinnin ja digitaalisten työkalujen maailmaan.

Lue lisää koulutuksesta

Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi. Ohjelma alkaa maalis-huhtikuussa ja kestää 6 kuukautta (Uusimaa 21.3.–18.9.2019, Pirkanmaa 2.4.–30.9.2019). Yritykset hakevat uusia osaajia pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun. 

”Suomalaisilla verkkokaupoilla on kotimaassakin huikea kasvupotentiaali, puhumattakaan koko maailmasta. Me Ohjelmisto & e-business ry:ssä  toivomme verkkokaupoilta törkeää menestymisen nälkää, minkä myötä olemme mukana tukemassa kotimaisten verkkokauppojen kasvua ja kansainvälistymistä yhdessä Saranen Consultingin kanssa tehtävällä rekrytointiohjelmalla. Ohjelman tavoitteena on auttaa verkkokauppoja kasvattamaan liikevaihtoaan löytämällä niille parhaat tulevaisuuden työntekijät ja tarjoamalla heille perusteellinen koulutus alalle. Verkkokauppa-ala kasvaa vuosi vuodelta tarjoten kasvavissa määrin mielenkiintoisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia uusille kyvyille.”

Maria Rajakallio, Ohjelmisto- & e-business ry

 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.