Yrityksille

Yrityksille

TEHOKAS VÄYLÄ KASVATTAA UUSIA VERKKOKAUPAN JA DIGIMARKKINOINNIN OSAAJIA TIIMIINNE

Kaipaako tiimisi uutta osaajaa, joka osaa nostaa verkkokauppaliiketoimintanne uudelle tasolle?

eCommercePro in collaboration with Google -rekrytoivan koulutusohjelman kautta yritykset rekrytoivat ja kouluttavat uusia osaajia verkkokaupan monipuolisiin kaupallisiin ja markkinoinnillisiin tehtäviin. Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ja saa samalla reilun 20 päivän ainutlaatuisen ja laadukkaan asiantuntijakoulutuksen verkkokaupasta, digitaalisesta markkinoinnista ja työkaluista.

RISKITÖN REKRYTOINTITAPA YRITYKSILLE

Säästä aikaa

Määrittelemme kanssanne osaajatarpeenne, huolehdimme esivalinnasta hakijoiden joukosta ja esittelemme tarpeeseenne sopivimmat hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta silloin, kun teille löytyy sopiva osaaja. Valitsemanne henkilö työskentelee koulutussopimuksella kokopäiväisesti yrityksessänne kuuden kuukauden ajan ja osallistuu asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen. Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Vähennä rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman erillistä rekrytointimaksua. Työhallinto tukee kustannuksissa, joten taloudellinen panostuksenne on merkittävästi suorarekrytointia pienempi.

eCommercePro-ohjelman kautta voitte löytää tarpeeseenne sopivan henkilön, jolla on toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus, tehtäviin sopiva työpersoona sekä motivaatio ja halu kehittyä verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, Ohjelmisto- & e-business ry:n, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Uusia osaajia on mahdollista löytää Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueelle. Ohjelma käynnistyy maaliskuussa 2019. Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Löysimme vaivattomasti todella hyvän tekijän yritykseemme ohjelman kautta

”Olimme hakemassa uutta henkilöä tekemään digitaalista markkinointia sekä omalle yrityksellemme että asiakkaillemme ja löysimme vaivattomasti todella hyvän tekijän yritykseemme ohjelman kautta.

Näen rekrytointiohjelman erittäin hyvänä tapana rekrytoida, se tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua henkilöön ennen lopullisen rekrytointipäätöksen tekemistä. Tarpeeseemme sopiva kandidaatti ja ohjelman kautta tarjottu erittäin laadukas koulutus takasi henkilön nopean liikkeellelähdön yrityksessämme. Sarasen kanssa asiat toimi luvatusti ja tehokkaasti. ”

Markku Korkiakoski
Toimitusjohtaja
Vilkas Group Oy


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.