Yrityksille

Yrityksille

Rekrytoi tulevaisuuden terveysteknologia-alan ammattilaisia

Etsitkö motivoitunutta tekijää esimerkiksi tuotekehitykseen, laadunhallintaan, analytiikkaan tai myyntiin? Kaipaatko lisää osaajia tuotannon- tai projektinjohtoon? HealthTech Academy -koulutusohjelma tarjoaa yrityksille tuoreita kykyjä erilaisiin työtehtäviin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Ohjelma käynnistyy loppukeväällä 2019 Uudellamaalla. Koulutusohjelman kautta sinäkin voit löytää yritykseesi asiantuntijan, joka kehittyy terveysteknologia-alan ammattilaiseksi käytännön työssä oppimisen ja teoriaopetuksen avulla!

Uusien asiantuntijoiden kouluttaminen alalle on tärkeää yritysten menestymisen kannalta
”Viranomaisvalvonnan periaatteiden ja regulaatioasioiden hallinta ovat perusedellytyksiä terveysteknologiaalan yrityksen toiminnalle ja erityisesti kansainvälistymiselle. Tehtävänkuvasta riippumatta on erittäin hyödyllistä ymmärtää tarkoin säännellyn alan erityispiirteitä.”
Tom Ståhlberg
Regulaatioasiantuntija, kouluttaja

HealthTech Academy -koulutusohjelma rekrytointiväylänä

  • Säästää aikaanne: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  • Vähentää rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia: Valitsemanne henkilö työskentelee ohjelman ajan yrityksessänne 6 kk koulutussopimuksella ja saa siinä ohessa asiantuntijoiden pitämän laadukkaan terveysteknologia-alan koulutuksen. Ohjelman päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaalla koulutuksella varustettu osaaja, jonka voitte palkata työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Lue kokemuksia HealthTech Academy -ohjelmasta täältä!

Voit olla yhteydessä erilaisiin osaajatarpeisiin liittyen ja selvitämme mielellämme mahdollisuutta löytää juuri teille sopiva persoona!

Haluatko myös oman yrityksesi näkymään tähänSkrollaa alas ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä, niin jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa.

 


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.