Digimarkkinoinnin, analytiikan ja verkkokaupan RekryKoulutukset

Uusimaa - Grow with Google

Päästä kykysi irti ja suuntaa itsesi näköisiin tehtäviin asiantuntijakoulutuksesta

Klikit, konversiot ja sisällöt, vaiko data, analytiikka ja automaatiot? Digi- ja ecom-markkinoinnista todellakin on moneksi, mutta mitkä aiheet sytyttävät sinua eniten? Haluaisitko syventää osaamistasi näiden aiheiden parissa ja hakea nostetta urallesi uuden työn merkeissä?

Hienoa, olet oikeassa paikassa! Digimarkkinoinnin analytiikan ja verkkokaupan asiantuntijakoulutuksien kautta saat mahdollisuuden päästää kykysi irti ja suunnata uusiin, itsesi näköisiin tehtäviin. Avoimia paikkoja on yhteensä 36 ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia. Lue lisää, hae mukaan pian ja laita digimarkkinoinnin rattaat pyörimään uusissa ympyröissä.

Avaimet uuteen työhön ja tuoreimmat tiedot alan huipulta

Digimarkkinoinnin asiantuntijakoulutukset tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uusi työ kasvualan parissa, sekä viedä asiantuntijuutesi seuraavalle tasolle uusia työtehtäviäsi tukevan, 6 kk mittaisen RekryKoulutuksen kautta. Ohjelman aikana saat kasvatettua arvokasta asiantuntijuutta alan huippujen kouluttamana ja ennen kaikkea, pääset hyödyntämään oppeja samanaikaisesti uusissa työtehtävissäsi. RekryKoulutukset ovat suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Lue lisää RekryKoulutuksen kokonaisuudesta tästä!

Markkinoinnin ohjelmia järjestetään tänä syksynä Uudellamaalla kaksi kappaletta. Digimarkkinoinnin dataan ja analytiikkaan keskittyvä Marketing Analytics Academy sekä verkkokaupan kehittämiseen ja digimarkkinointiin syventyvä eCommercePro. Ohjelmat tarjoavat työvaihtoehtoja moneen eri muottiin ja avoimia tehtäviä on tarjolla niin uraansa aloitteleville tekijöille, kuin myös kokeneemmille asiantuntijoille. Pääset tutustumaan molempien ohjelmien sisältöihin ja uramahdollisuuksiin tarkemmin alta. 

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Molemmat koulutusohjelmat ovat osa Grow with Google -ohjelmaa ja ne järjestetään tiiviissä yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa. 

Valitse urasi seuraava suunta ja kasva kauttamme digimarkkinoinnin, analytiikan tai verkkokaupan asiantuntijatehtäviin!

Ota yhteyttä

pinja-heimala-saranen

Pinja Heimala

Project Specialist
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutuksiin liittyen? Ota yhteyttä - autamme ja vastaamme mielellämme!

Kaksi ohjelmaa - yhteensä 36 avointa mahdollisuutta

Marketing & Analytics Academy

SEO-SEM

Uppoudu markkinoinnin analytiikkaan, automaatioihin tai teknologioihin, osuvaa sisältöä unohtamatta. Syvenny digimarkkinointiin data-analytiikan näkökulmasta. 

Hakuaika: 9.8. - 9.9.2021

Aloituspaikat: 18

Hae mukaan

eCommercePro RekryKoulutus

Verkkokauppa

Konversiot, verkkokauppa, some, klikit ja eurot. Ota haltuun digimarkkinoinnin monipuolinen kenttä ja kasvata asiantuntijuuttasi yhä voimakkaammin kasvavalla ecom- ja verkkokauppa-alalla. 

Hakuaika: 27.8. - 27.9.2021

Aloituspaikat: 18

Lue lisää

Vaikeuksia valita? Ei hätää - voit jättää hakemuksesi vaikka molempiin ohjelmiin!

Hakemalla molempiin ohjelmiin olet yhä useamman yrityksen tavoitettavissa ja haettavien roolien määrä kasvaa. Katso tarkemmat hakuohjeet ja sisällöt Marketing & Analytics Academyn sekä eCommercePron hakusivuilta!

Järjestämme ohjelmien hakijainfotilaisuuden 31.8. klo 13 Facebook-livessä! Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää koulutuksesta, rekrytoivista yrityksistä ja työllistymismahdollisuuksista. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Vaikuta urasi suuntaan - RekryKoulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. RekryKoulutus yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja Google Suomen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus-uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit digimarkkinointia taivuttaa? RekryKoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista Marketing & Analytics Academyn ja eCommercePron ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • Data Analyst
 • Digital Marketing Manager
 • Data Scientist
 • eCommerce Specialist / Manager
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst
 • Growth Hacker
 • Marketing Coordinator / Manager
 • Digital Planner
 • Content Specialist / Coordinator
monia-rooleja
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä sekä pääset suorittamaan digimarkkinoinnin sertifikaatteja ja muita tehtäviä. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Koulutus sisältää n. 20-25 verkon yli toteutettavaa lähiopetuspäivää sekä lisäksi itseopiskelua ja työnantajien arvostamien sertifikaattien suorittamista. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

koulutus-uusia-taitoja
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

saranen-apuna-työnhaussa

Osallistujatarinoita

eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin toisiaan, ja pääsin soveltamaan lähes kaikkia oppejani saman tien myös käytännössä.
Lue Camillan koko tarina tästä!

-Camilla Jääskeläinen, SEO/SEM Specialist, Vilkas Group

IG-haastiskysymykset
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

 

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0