Hakuohjeet

Microsoft Akatemioiden kautta voit käynnistää uraasi mielenkiintoisella ja vahvasti kasvavalla alalla tai ponnahtaa urallasi seuraavalle tasolle alan asiantuntijatehtävissä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti viimeistään 11.5.2018, sillä esivalinta- ja haastatteluprosessit ovat jo käynnissä!

Näin haet pk-seudun ja Tampereen Microsoft Azure Akatemiaan:

  1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 678973) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili alla olevasta sinisestä painikkeesta haluamaasi ohjelmaan. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä ohjelman kautta.

 

 

HUOM! Turun alueen Microsoft Akatemiaan pääset hakemaan omalta sivultaan.

________________________________________________________________________________________

Hakukelpoisuus: Voit hakea Microsoft Akatemioihin, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Microsoft Azure Akatemia soveltuu sekä työuransa alussa oleville vastavalmistuneille että jo kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tai syventää ammattiosaamistaan koulutusten ja työssäoppimisen kautta. Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Koulutustaustaltasi voit olla ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittanut (esim. tietojenkäsittelystä, tietoliikenteestä, tilastotieteistä, luonnontieteistä, ohjelmistotekniikasta tai kaupalliselta puolelta). Lisäksi sinulla voi olla jo aiempaa IT-alan tuntemusta sekä mahdollista aiempaa kosketusta pilviteknologioihin, ohjelmointiin, identiteetin hallintaan tai data-analytiikkaan.

Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä oppiminen tapahtuu käytännön työskentelyn ja asiantuntijakoulutusten avulla. Rekrytoiville yrityksille tärkeintä onkin motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi Microsoft-teknologioiden pariin.

Valinnat: Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Lisätietoja ohjelmasta: Saranen Consulting, Mira Tapiola: mira.tapiola@saranen.fi, 045 171 6787. (Tavoitat Miran parhaiten maanantaisin klo 9.30-11.00, keskiviikkoisin klo 11.30-13.00 ja torstaisin klo 14.00-15.30.)

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Microsoft Akatemiat on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Microsoft Akatemia F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Microsoftin, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.