Microsoft Azure Akatemia

HALUATKO TULEVAISUUDEN PILVIPALVELUOSAAJAKSI? HAE MUKAAN JA TYÖLLISTY!

Rekrytoimme ja koulutamme 30 uutta asiantuntijaa Microsoftin teknologioita käyttäviin yrityksiin pk-seudulla ja Tampereella.

Seuraava Microsoft Akatemia käynnistyy keväällä 2019!  Yritys lue lisää »

Microsoft Azure -osaajilla on kova kysyntä työmarkkinoilla. Siksi toteutamme yhteistyössä Microsoftin kanssa Microsoft Azure Akatemian, jonka kautta useat Microsoftin kumppaniyritykset rekrytoivat uusia osaajia. Sinä voit olla yksi heistä!

Tulet työskentelemään Microsoftin teknologioiden parissa toimivassa yrityksessä ja saat samalla korkeatasoisen koulutuksen ja mahdollisuuden päästä suorittamaan yhden arvostetuista Microsoftin sertifiointitesteistä. Ohjelman tavoitteena on työsuhde, ja edellisistä Microsoft Akatemioista n. 90 % osallistujista onkin työllistynyt suoraan työsuhteeseen koulutuksen jälkeen.

Ohjelma kestää 6 kuukautta ja seuraava toteutus käynnistyy keväällä 2019!

Töihin parhaisiin yrityksiin

Syksyllä 2018 Microsoft Akatemian kautta uusia osaajia etsivät mm. Also, M-Files, Pwc, Samlink ja Sofor sekä lukuisat muut yritykset. Käy tutustumassa syksyllä 2018 Microsoft Akatemiassa mukana olleisiin yrityksiin ”Rekrytoivat yritykset ja työtehtävät” -sivulta.

Oletpa noviisi tai konkari – motivaatiosi ratkaisee

Akatemiassa päivität koulutuksesi ja osaamisesi vastaamaan yritysten kysyntää. Haemme koulutusohjelmaan sekä uransa alkuvaiheessa olevia että kokeneita ammattilaisia. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa Microsoftin teknologioiden asiantuntijaksi.

Uusi roolisi voi olla esimerkiksi:

  • Cloud Specialist
  • Junior System Specialist
  • Cloud Developer
  • Cloud Engineer
  • Järjestelmäasiantuntija
  • Cloud Administrator trainee

Koulutukset järjestetään pääkaupunkiseudulla. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta alan termistö, koulutusmateriaalit ja osa koulutuksista voivat olla myös englanniksi.

 

Seuraava Microsoft Akatemia käynnistyy keväällä 2019!