Microsoft Dynamics 365 Akatemia

HALUATKO TULEVAISUUDEN ASIAKKUUDENHALLINNAN OSAAJAKSI? HAE MUKAAN JA TYÖLLISTY!

Mikäli haluat saada tiedon, kun seuraavan Microsoft Akatemian hakuaika alkaa, niin ilmoita itsestäsi täällä!

Hakuaika päättyy 29.4.2019

Digitaalisen liiketoiminnan ja sen prosessien osaajien tarve on lisääntynyt voimakkaasti ja nopeasti Microsoftin kumppaniyrityksissä. Siksi toteutamme yhteistyössä Microsoftin kanssa 6 kuukautta kestävän Microsoft Dynamics 365 Akatemian, jonka kautta useat Microsoftin kumppaniyritykset rekrytoivat uusia osaajia. Sinä voit olla yksi heistä!

Tulet työskentelemään Microsoftin teknologioiden parissa toimivassa yrityksessä ja saat samalla korkeatasoisen koulutuksen ja mahdollisuuden suorittaa yhden arvostetuista Microsoftin sertifiointitesteistä. Ohjelman tavoitteena on työsuhde, ja edellisistä Microsoft Akatemioista n. 90 % osallistujista onkin työllistynyt suoraan työsuhteeseen koulutuksen jälkeen.

Oletpa noviisi tai konkari – motivaatiosi ratkaisee

Akatemiassa päivität koulutuksesi ja osaamisesi vastaamaan yritysten kysyntään. Haemme koulutusohjelmaan sekä uransa alkuvaiheessa olevia että kokeneita ammattilaisia. Voit olla vaikka (ammatti)korkeakoulusta valmistunut ja sinulla voi olla kertynyt jo hieman osaamista esim kaupan alalta tai logistiikasta. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa Microsoftin teknologioiden asiantuntijaksi.

Microsoftin kumppaniyritykset etsivät uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

  • Junior CRM konsultti
  • Projektipäällikkö
  • System specialist
  • Technical Specialist
  • Dynamics 365 trainee
  • Sovelluskonsultti
  • Ratkaisukonsultti
  • Järjestelmäasiantuntija

Kasva asiantuntijaksi käytännön työprojekteissa oppien

Käytännön työprojekteissa työskentelyn lisäksi ohjelma sisältää noin 20 lähiopetuspäivää, verkko-opintoja, itseopiskelua sekä Microsoft Dynamics 365 -sertifointitestin suorittamisen. Dynamics 365 -teknologiakoulutuksesta ja sertifiointitesteihin sparraamisesta vastaavat Microsoft ja aiheen asiantuntijakouluttajat.

Koulutukset järjestetään pääkaupunkiseudulla. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta alan termistö, koulutusmateriaalit ja osa koulutuksista voivat olla myös englanniksi.