Microsoft Dynamics 365 Akatemia

HALUATKO TULEVAISUUDEN CRM-OSAAJAKSI? HAE MUKAAN JA TYÖLLISTY!

Rekrytoimme ja koulutamme 10 uutta asiantuntijaa Microsoftin teknologioita käyttäviin yrityksiin pk-seudulla ja Tampereella.

Seuraava Microsoft Akatemia käynnistyy keväällä 2019! Yritys lue lisää »

Digitaalisen liiketoiminnan ja sen prosessien osaajien tarve on lisääntynyt voimakkaasti ja nopeasti Microsoftin kumppaniyrityksissä. Siksi toteutamme yhteistyössä Microsoftin kanssa Microsoft Dynamics 365 Akatemian, jonka kautta useat Microsoftin kumppaniyritykset rekrytoivat uusia osaajia. Sinä voit olla yksi heistä!

Tulet työskentelemään Microsoftin teknologioiden parissa toimivassa yrityksessä ja saat samalla korkeatasoisen koulutuksen ja mahdollisuuden suorittaa yhden arvostetuista Microsoftin sertifiointitesteistä. Ohjelman tavoitteena on työsuhde, ja edellisistä Microsoft Akatemioista n. 90 % osallistujista onkin työllistynyt suoraan työsuhteeseen koulutuksen jälkeen.

Ohjelma kestää 6 kuukautta ja seuraava toteutus käynnistyy keväällä 2019!

Töihin parhaisiin yrityksiin

Syksyllä 2018 Microsoft Akatemian kautta uusia osaajia etsivät mm. Also, Tieto CEM, Digia, KPMG ja Evry. Käy tutustumassa syksyllä 2018 Microsoft Akatemiassa mukana olleisiin yrityksiin ”Rekrytoivat yritykset ja työtehtävät” -sivulta.

Oletpa noviisi tai konkari – motivaatiosi ratkaisee

Akatemiassa päivität koulutuksesi ja osaamisesi vastaamaan yritysten kysyntään. Haemme koulutusohjelmaan sekä uransa alkuvaiheessa olevia että kokeneita ammattilaisia. Voit olla vaikka (ammatti)korkeakoulusta valmistunut ja sinulla voi olla kertynyt jo hieman osaamista esim kaupan alalta tai logistiikasta. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa Microsoftin teknologioiden asiantuntijaksi.

Microsoftin kumppaniyritykset etsivät uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

  • Junior CRM konsultti
  • Projektipäällikkö
  • System specialist
  • Technical Specialist
  • Dynamics 365 trainee
  • Sovelluskonsultti
  • Ratkaisukonsultti
  • Järjestelmäasiantuntija

Kasva asiantuntijaksi käytännön työprojekteissa oppien

Käytännön työprojekteissa työskentelyn lisäksi ohjelma sisältää noin 20 lähiopetuspäivää, verkko-opintoja, itseopiskelua sekä Microsoft Dynamics 365 -sertifointitestin suorittamisen. Dynamics 365 -teknologiakoulutuksesta ja sertifiointitesteihin sparraamisesta vastaavat Microsoft ja aiheen asiantuntijakouluttajat.

Koulutukset järjestetään pääkaupunkiseudulla. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta alan termistö, koulutusmateriaalit ja osa koulutuksista voivat olla myös englanniksi.

 

Seuraava Microsoft Akatemia käynnistyy keväällä 2019!