Rekrytoivat yritykset ja työtehtävät

Järjestelmäasiantuntija, Lappeenranta

Etsimme joukkoomme Microsoft Dynamics 365 CE / CRM -osaajia rakentamaan tulevaisuuden Microsoft Dynamics CRM -pohjaisia ratkaisuja. Pääset aitiopaikalle miettimään asiakkaidemme kanssa sitä, miten voimme auttaa heidän arkeaan tietojärjestelmien ja prosessien avulla. Omaat kokemusta työskentelystä Business Centralin parissa ja halu oppia koko ajan lisää sekä olet toiminut aikaisemmissa projekteissa joko konsulttina, kehittäjänä tai arkkitehtinä asenteesi on kommunikoiva ja ratkaisuhakuinen arvostat osaavia kollegoita ja tekemistä yhdessä olet itse valmis jakamaan osaamistasi ja hyödyntämään koko tiimin kokemusta.

Altivolla autamme asiakkaitamme rakentamaan parempia IT-ympäristöjä neljältä paikkakunnalta käsin. Meille tärkeää on avoin yhteistyö ja opitun tiedon jakaminen eri kumppaneiden, asiakkaidemme ja verkostojemme kanssa, joka myös näkyy ja kuuluu toiminnassamme. Halumme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa, luoden lisää mahdollisuuksia meille kaikille: yrityksille, työntekijöille, asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja ennen kaikkea uusille ajatuksille.

Meillä avoimuus yhdessä asiakastyytyväisyyden kanssa ovat virallisia arvojamme. Avoimuus tarkoittaa meille toiminnan läpinäkyvyyttä ja avoimuutta kommunikaatiossa, yhteistyössä, päätöksenteossa sekä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme huomioimisessa. Meille on tärkeää, että työyhteisön ilmapiiri ja käytännöt kannustavat henkilöstöä kehittymään työssään ja laajentamaan osaamistaan. Tämä tarkoittaa monitaitoisuutta, työn rikastamista sekä arvostavaa ja kannustavaa asennetta työyhteisössä.

Altivo Oy on saavuttanut korkeimman AAA-luottoluokituksen jo neljättä vuotta peräkkäin. Luokituksen keskeisinä perusteina toimivat mm. yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen. AAA-luottoluokituksen kriteerit täyttää ainoastaan 3,5 % suomalaisista yrityksistä.

Työnkuvaasi kuuluvat:

 • Asiakasjärjestelmien infrastruktuurin kehittäminen ja ylläpito.
 • Ensisijaisesti julkisia pilvipalveluja hyödyntävien ratkaisujen osalta.
 • Infrastruktuurin automaattisen hallinnan kehittäminen ja ylläpito.
 • Kehitysprojekteihin osallistuminen infrastruktuuriasiantuntijan roolissa.

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa kokemusta ja näyttöä kriittisen ympäristön infrastruktuurin hallinnasta ja ylläpidosta
 • Kokemusta julkisten pilvipalveluiden (AZURE, AWS, GCP) kehittämisestä, konfiguroinnista, hallinnasta ja ylläpidosta
 • Kykyä arvioida uusia teknologioita – myös kriittisesti
 • Kattavaa Linux -osaamista
 • Järjestelmien asennusautomaation tuntemusta
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, myös englannin kielellä

Luemme eduksesi:

 • Microsoft tai muut sertifikaatit
 • Mobiililaitehallinnan osaaminen
 • Työasemahallinnan osaaminen
 • Oma-aloitteisuuden ja nopean reagointikyvyn

ASIANTUNTIJAMYYJÄ, KOTKA

Data Group SataIT

ICT-palveluihin ja -ratkaisuihin sekä tulostuksen- ja dokumentinhallintaan erikoistunut Data Group SataIT aloitti tämän vuoden laajentumalla yrityskaupan kautta Turkuun entisten Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan lisäksi. Yli 50 vuoden kokemus on opettanut meille, että asiakkaan tunteminen ja tarpeiden tunnistaminen luo vankan perustan pitkäaikaiselle kumppanuudelle. Pidämme asiakkaistamme huolta 40 henkilön voimin.

Tavoitteemme on rakentaa hyviä asiakassuhteita, jonka edellytyksenä ovat laadukkaat palvelut ja tuotteet sekä ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu. Uusien teknologioiden hyödyntäminen edellyttää jatkuvaa osaamisen kasvattamista. Säännöllinen koulutus auttaa henkilökuntaamme kohtaamaan asiakkaiden tarpeet ja teknologian haasteet. Tärkeää on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja sen avulla löytää teknologisista ratkaisuista asiakkaalle on suurin hyöty. Työssämme autamme niin asiakkaitamme kuin itseämme kehittymään uudelle tasolle.

Arvot toiminnan ohjaajina

”Luottamus ICT-toimittajaan perustuu Rohkeisiin uudistuksiin, innovatiivisiin ratkaisuihin ja laadukkaaseen palveluun. Aito ja pitkäjänteinen kumppanuus syntyy Yhteisistä onnistumisista liiketoiminnan kehittämisessä ja paremmissa toimintatavoissa.”

Haemme joukkoomme vahvan asiakaspalvelun omaavaa teknisten palveluiden asiantuntijamyyjää Kotkaan. Työsi keskittyy Microsoftin Azure Cloudin ja Dynamics 365 kehittämiseen sekä näiden integrointiin ERP-järjestelmän kanssa. Löydät tarkoituksenmukaisia teknisiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähteviin projekteihin. Olet tuloshakuinen ja ymmärrät niin meidän kuin asiakkaidemme liiketoiminnan rakenteen ja kannattavuuden. Olet motivoitunut ja sinulla on vahva kokemus asiakaspalvelusta ja teknisistä palveluista.

Arvostamme oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta. Haemme oman työn kehittämisestä innostunutta oppimishaluista ja motivoitunutta vastuunkantajaa. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kieli. Businesspalveluiden mukaan rakennetuissa 4-8 hengen tiimeissämme työskentelee asiantuntijoita ja myyjiä, joiden roolit määräytyvät kunkin osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Toimit teknisenä asiantuntijana yhteistyössä useamman tiimin kanssa.

Teknologiat ja alustat, joiden osaamisesta on hyötyä:

 • Microsoftin Azure Cloud
 • Dynamics 365
 • erilaisten tuoreiden tekniikoiden ja rajapintojen osaamisesta on hyötyä

Jos kiinnostuit meistä työnantajana, mainitse ’Data Group SataIT’ hakulomakkeen kohdassa ’Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset’.