Yrityksille

Yrityksille

Onko teillä tarvetta löytää motivoituneita uusia osaajia Microsoftin teknologioiden pariin?

Joulukuussa 2018 käynnistyy jo viides Microsoftin ja Saranen Consultingin yhteistyössä järjestämä Microsoft Akatemia -rekrytoiva koulutusohjelma! Kuuden kuukauden mittaisen Microsoft Akatemian kautta yritykset voivat rekrytoida ja kouluttaa uusia Microsoft teknologioiden osaajia monipuolisiin teknisiin ja kaupallisiin tehtäviin. Osallistujat työskentelevät kokopäiväisesti yrityksessänne, ja saavat samalla kattavan ja ainutlaatuisen koulutuksen alan johtavilta asiantuntijoilta.

Microsoft Akatemian avulla

  • Säästätte aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  • Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia: Valitsemanne henkilö työskentelee kuuden kuukauden ajan kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana koulutussopimuksella ja suorittaa samalla Microsoft Akatemian koulutuskokonaisuutta. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.
  • Saatte todennettua Microsoft-ekosysteemin osaamista: Kaikilla ohjelmaan osallistuvilla hakijoilla on mahdollisuus suorittaa Microsoft-teknologioiden sertifikaatti. Sertifikaattivaihtoehtoja on tarjolla useita, ja valinta tarkentuu työskentelyroolin tarpeiden ja hakijan taustan mukaan.

Osaajia juuri teidän tarpeeseenne

Microsoft Akatemia -ohjelman kautta voitte löytää tarpeeseenne sopivan henkilön, jolla on toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus, tehtäviin sopiva työpersoona sekä motivaatio ja halu kehittyä tulevaisuuden Microsoft asiantuntijaksi.

Miksi Microsoft haluaa olla aloittamassa Microsoft Akatemiaa?

It-alalla digitalisaatio tuottaa nykyisin muutenkin paljon tarpeita, eri tyyppisiä osaamisille mitä markkinoille tänä päivänä löytyy. Paljon löytyy markkinoilta toki hyvääkin osaamista tiettyihin tasoihin, mutta osaamisen pitää siirtyä ja kasvaa erityyppiseksi, kun tehdään uudenlaisia digitaalisia palveluita. Vanhankin osaamisen täytyy kehittyä uusiin suuntiin. Uudenlaiset palvelut synnyttävät kysyntää sinne, missä ei vielä ole niin paljon osaajia.

Mikä on Microsoft Akatemian tavoite?

Päätavoite on päivittää henkilön osaaminen ja ammattitaito nykypäivän tasolle pilvipalveluissa ja tietenkin työllistyä suomalaiseen kumppanikenttään.

Mistä Microsoft Akatemia rakentuu?

Microsoft Akatemia koostuu parhaimpien kouluttajien teoriaosuuksista ja koulutuksista, joissa käydään läpi mitä microsoftin teknologiat ovat ja mitä niillä tehdään, mutta mikä tärkeintä, käytännön työstä jossa ollaan mukana projekteissa ja sen kautta opitaan.

 

Antti Alila, liiketoimintajohtaja Microsoft-pilvialustat

Kerromme mielellämme lisää tulevan syksyn Microsoft Akatemiasta ja kuulemme tarkemmin resurssitarpeistanne. Mietitään yhdessä, minkälaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan! Voit kertoa rekrytointitarpeestanne oheisella lomakkeella tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä.


Voit myös täyttää lomakkeen ja kertoa rekrytarpeestanne.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa.


Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.