Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Huomioithan, että haku tähän rekrytointikoulutukseen on päättynyt.

Oletko luonteeltasi asioiden kehittäjä, toimintojen tehostaja ja keksit mielelläsi automaatioita välttääksesi turhaa ja monotonista työtä? Jos vastasit kyllä, ohjelmistorobotiikan työtehtävät saattavat kiinnostaa sinua.

Tuottavuus, kannattavuus ja palvelun laatu ovat yrityksille elintärkeitä kilpailukykytekijöitä, ja seuraava askel näiden kehittämisessä on ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen. Yritykset etsivät eri toimialojen osaajia kasvamaan moniin rooleihin tunnistamaan, ymmärtämään, kehittämään ja johtamaan ohjelmistorobotiikan valjastamista yritysten käyttöön. Ohjelmassa mukana olevia kiinnostavia yrityksiä on Uudellamaalla ja Kaakkois-Suomessa (Lappeenranta, Kotka ja Kouvola). Lähde mukaan tälle tutkimusmatkalle ja kasva kanssamme ohjelmistorobotiikan arvostetuksi asiantuntijaksi. Lue lisää Ohjelmistorobotiikan koulutuksesta täältä!

ETSIMME HENKILÖITÄ USEISIIN ERI ROOLEIHIN MONENLAISILLA TYÖ- JA KOULUTUSTAUSTOILLA

Ohjelmistorobotiikka on teknologiana uusi, ja uuden oppimisessa kehittymishalu, -kyky ja motivaatio ratkaisevat. Aiempaa kokemusta RPA:sta et tarvitse. Jos sinulta löytyy oikea asenne, me koulutamme sinusta osaajan. Sopiva tausta ohjelmistorobotiikan rooleihin voi tulla esimerkiksi seuraavilta aloilta:

  • IT
  • Pankki- ja vakuutusala
  • Terveydenhuolto
  • Talous- ja palkkahallinto
  • HR
  • Logistiikka ja hankinta
  • Myynti ja asiakaspalvelu

Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

AINUTLAATUINEN KOULUTUSKOKONAISUUS

Ohjelmistorobotiikan rekrytoiva koulutus kestää kuusi kuukautta ja sisältää työssäoppimisen lisäksi lähiopetusta, etätehtäviä ja verkko-opiskelua RPA-teknologioista. Haastattelut käynnistyvät hakuajan aikana – jätäthän hakemuksesi heti!

 

Ohjelmaan haku edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Jätä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero tai lähimmässä TE-toimistossasi).
  2. Täytä tietosi myös Sarasen sähköiseen järjestelmään toisesta alla olevasta painikkeesta. Rekrytoivat yritykset valitsevat haastateltavat tämän hakemuksen perusteella, joten laadithan hakemuksesi huolellisesti!

 

 

 

 

 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.