Kaikki ohjelmat

Radiometer Akatemia

Työllisty ja nouse terveysteknologia-alan kysytyksi tekijäksi - yhteensä 10 avointa paikkaa!

Nouse kasvualan osaajaksi ja aloita uusi työ, jossa ihminen on etualalla

Etsitkö uusia työ- ja uramahdollisuuksia tai mietitkö kenties alanvaihtoa? Pohditko väylää suunnata tehtäviin, joissa pääsisit hyödyntämään tarkkaa työotettasi? Houkutteleeko sinua mahdollisuus kasvattaa osaamistasi ja nousta todellisen kasvualan tärkeäksi tekijäksi? Hienoa! Etsimme sinua ja 9 muuta uutta osaajaa aloittamaan työt vahvasti kasvavassa tiimissämme terveysteknologia-alan tuotannon ja laadunvalvonnan tehtävissä. 

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Radiometer Akatemian kautta, jonka kautta voit suunnata uusiin tehtäviin taustastasi riippumatta. Lue lisää ja kasva uuteen työhön!

Asiantuntijaksi ilman aiempaa kokemusta

Radiometer on kansainvälinen monien mahdollisuuksien yhtiö, jonka tavoitteena on parantaa potilaiden hoitoa tarjoamalla terveydenhoitoalan ammattilaisille parempia työkaluja ja ratkaisuja diagnostiikan tueksi.

Meille työ on yhtä merkityksellistä kuin tekijänsä ja arvostamme erilaisuutta - tule meille siis sellaisena kuin olet! Työssämme meitä yhdistää positiivisuus, aitous ja halu tehdä merkityksellistä työtä. Nyt toteutettavan Radiometer Akatemian kautta sinulle avautuu mahdollisuus liittyä osaksi kasvutarinaamme työllistymällä erilaisiin tuotannon ja laadunvalvonnan tehtäviin uutta rooliasi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta.

Taustasi voi olla monenlainen, eikä sinulla tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä. Meidän tehtävämme on antaa sinulle valmiudet tulevassa työssäsi menestymiseen, taustastasi riippumatta!

Radiometer Akatemia RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Radiometerin, koulutusjärjestäjä Sarasen, ELY-keskuksen sekä TE-palveluiden kanssa. 

Odotamme hakemustasi! Tartu nyt mahdollisuuteen, suuntaa osaajaksi kasvualalle ja aloita uusi työ, jossa ihminen on etualalla!

Ota yhteyttä

Janette_Uusitalo_640x640-2

Janette Uusitalo

Account Manager
janette.uusitalo@saranen.fi
050 305 3520

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä ohjelman yhteyshenkilöön joko sähköpostitse tai puhelimitse (soittoaika perjantaisin 9-14)

Suurimpia valttejasi tulevassa roolissasi ovat

Rauhallinen ja tarkka työotteesi

Oppiminen-kasvu

Olet luonteeltasi tarkka ja tottunut tekemään töitä huolellisella otteella vaikka tekemisen vauhti välillä kiihtyisikin. 

Viihdyt myös tiimityössä

Useita rooleja tarjolla

Heittäydyt uusiin tehtäviin innolla ja mukaudut itsenäisen työskentelyn lisäksi toimimaan osana tiimiä. Oman työn johtaminen on sinulle luonnollista!

Halusi kasvaa uusiin tehtäviin

Asiantuntija

Halu kasvaa ja motivaatiosi kehittyä kasvualan tehtäviin on suurin voimavarasi, olipa taustasi mikä tahansa. Merkityksellisyys on vahvasti toimintamme ytimessä ja toivomme että terveysteknologia-ala saa sinut innostumaan!

Taustasi voi olla monenlainen, eikä sinulla tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä. Meidän tehtävämme on antaa sinulle valmiudet tulevassa työssäsi menestymiseen, taustastasi riippumatta!

Tulevilta työkavereiltasi poimittua

Meillä on hyvä yhteishenki ja uusien työntekijöiden on helppo tulla mukaan joukkoon. Lue lisää Marin ajatuksia Radiometeristä!

-Mari Enckell, Radiometer

radiometer-kokemuksia

Kuulostaa todella mahtavalta, että omalla työpanoksella pystyy vaikuttamaan toisen ihmisen hyvinvointiin, vaikka hän olisi toisella puolella maapalloa.

- Jami Heino, Production Technician, Radiometer

jami-heino-radiometer
0 / 0

Etsimme yhteensä 10 uutta osaajaa tuotannon ja laadunvalvonnan tehtäviin

Etsimme nyt toteutettavan Radiometer Akatemian kautta 10 uutta osaajaa erilaisiin tuotannon ja laadunvalvonnan tehtäviin Turun toimipisteelle.

Työssäsi pääset valmistamaan testejä, joiden avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat tunnistaa erilaisia sairauksia jo potilaan vieressä, ilman aikaa vieviä laboratoriotutkimuksia. Esimerkiksi sydäninfarkti tai sydämen vajaatoiminta voidaan tunnistaa testien avulla kymmenissä minuuteissa, ja potilaat saavat oikean hoidon nopeasti.

Työskentely tapahtuu laboratorioympäristössä, tarkemmin sanottuna puhdastilaympäristössä. Tulevassa työssäsi kirjaat paljon asioita eri dokumentteihin, joten jos olet tarkka ja huolellinen, viihdyt tehtävässä varmasti! Työtehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi liuosvalmistusta, tuotantolinjan hoitamista, välinehuoltoa, pakkausta, visuaalista tarkastusta ja erilaisten laboratoriolaitteiden käyttöä. Lopullinen työtehtäväsi muodostuu koulutusohjelman aikana ja siihen vaikuttavat aiemmat osaamisesi ja uudet oppimasi asiat. Me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Toivomme, että koulutusohjelman päättyessä laboratoriotakki tuntuu jo tutulta, tiedät mitä ovat esimerkiksi kouttaus, leimaus ja kuppituotanto. Ennen kaikkea toivomme, että olet innoissasi uuden uran alusta!

Odotamme hakemuksia erilaisilla taustoilla ja persoonilla, vain muutama asia on meille edellytys:

 • riittävä näkökyky (myös värinäkö), silmälaseilla tai ilman
 • mahdollisuus tehdä työtä seisten ja nostella asioita
 • sujuva suomen kielen taito
 • valmius työskennellä vuorotyössä

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Radiometer Akatemia RekryKoulutukseen jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-palveluiden hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 704755

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille ja anna persoonasi näkyä!

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Radiometerin kaikkiin avoimiin rooleihin. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Radiometer Akatemia pähkinänkuoressa

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Radiometer Akatemia RekryKoulutus yhdistää uudet työtehtävät ja terveysteknologia-alan koulutuksen yhteen pakettiin kätevällä tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi alalla, jossa tekemistä riittää nyt, ja etenkin tulevaisuudessa. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut vakituiseen työsuhteeseen Radiometerille 6kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Ohjelman aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja tulevaan työtehtävääsi rauhassa ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä - me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen rooliisi, taustastasi riippumatta!

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä Radiometerin, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Ohjelman infotilaisuus

Heräsikö sinulle kysyttävää tai haluat kuulla ohjelmasta vielä lisää? Katso järjestämämme infotilaisuuden tallenne!

Infotilaisuudessa pääset tapaamaan tulevia kollegoitasi ja tutustumaan koulutuksen järjestäjiin sekä sisältöön.

 

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6kk

Hakuaika päättyy: 14.2.2022

Koulutuksen ajankohta: 15.3. - 8.9.2022

Työvoimakoulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu n. 25 päivää asiantuntijakoulutusta

Ohjelman koulutuspäivinä pääset kasvattamaan osaamistasi mm. seuraavista aiheista:

 • Laboratoriotyön perusteet, välineet ja laitteet
 • Laiteanalytiikka, diagnostiikka
 • Terveysteknologia-alan regulaatiot
 • Dokumentointi
 • Laadunhallintajärjestelmät
 • Tuotekehitys- ja tuotantoprosessi terveysteknologia-alalla
 • Leanin perusteet

Koulutukseen osallistuvalle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta sitä työttömyysetuutta, johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan sekä lisäksi kulukorvausta. 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.