Rekrytoivat yritykset

Rekrytoivat yritykset

Mukana rekrytoimassa mm.:

 

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ / INTEGRAATIOASIANTUNTIJA

ATR Soft on vuonna 2000 perustettu täyden palvelun ohjelmistotalo. Päätoimipisteemme sijaitsee Suomen Turussa. Missionamme on tarjota yritysten liiketoimintaa edistäviä ohjelmistoratkaisuja ja näin auttaa asiakkaitamme menestymään. Tuotamme ja kehitämme erilaisia web- ja mobiilijärjestelmiä, tiedonhallintaratkaisuja ja järjestelmien välisiä integraatioita asiakkaillemme, joissa on julkisen- ja yksityisen sektorin toimijoita useilta eri toimialoilta. Suurimmat toimialueemme ovat teollisuus, yhteiskunta ja talous. Toteutamme ratkaisuja asiakasprojekteissa sekä omia tuotteita kehittäen.

Olemme noin kuudenkymmenen ammattilaisen ohjelmistopalveluyritys. Henkilökuntamme koostuu teknisten ratkaisujen rautaisista ammattilaisista ja osaajista. Yrityksemme omistajat osallistuvat projekteihin muiden ohella ja liiketoimintapäätökset tehdään tehokkaasti matalassa organisaatiossa.

Haussa oppimiskykyä ja innokkuutta

Tullessasi meille sinun ei tarvitse välttämättä olla valmis tekijä. Ajan kuluessa toivomme, että sinusta kuoriutuu ohjelmistokehittäjä, joka pystyy rakentamaan ratkaisuja sekä käyttöliittymä- että palvelinpäähän, hyödyntää integraatio-osaamista eri ympäristöissä ja ottaa haltuun uudet vaihtuvat teknologiat nopeasti. Monipuolisuus sopii erinomaisesti projektiympäristöömme. Arvostamme hyvää ohjelmoinnin perusosaamista, näkemystä järkevästä ohjelman rakentamisesta ja loogista ongelmanratkaisukykyä. Tulevat tehtäväsi määräytyvät viimekädessä jo hankitun osaamisen, kehitettäväksi suunnitellun osaamisen, sekä tietysti omien tavoitteidesi perusteella.

Teknisen osaamisen lisäksi tarvitset työssäsi tietysti kommunikointivalmiuksia, koska järjestelmäintegraatiot suunnitellaan asiakkaidemme kanssa yhteistyössä ja toteutuksen suunnittelua helpottaa osallistuminen asiakastarpeen määrittelyyn. Kehittäjänä saat tueksesi osaavan projektitiimin, jossa autetaan toisia arjen haasteissa. Toivomme toki sinulta otetta ja kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn tiimityön ohella. Tartu härkää sarvista –asenne ja positiivinen vire tekemisessä kantavat pitkälle. Joukossamme on monenlaisia persoonia ja pidämme tätä rikkautena. Myös ATR:n tilaisuudet ja ad hoc -harrasteet muodostuvat vaihteleviksi, koska kaikki pääsevät halutessaan niihin vaikuttamaan.

Teknologiat ja alustat, joiden osaamisesta on hyötyä: C#, Java, JavaScript (Angular, React tai vastaava), HTML, CSS, Spring-kirjastot, Apache ServiceMix, Mule, IBM integration bus, BizTalk, IPaaS –alustat… hae rohkeasti, vaikka hallussasi olisikin jokin muu teknologia!

Jos kiinnostuit meistä työnantajana, mainitse ’ATR Soft’ hakulomakkeen kohdassa ’Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset’.

 

FRONTEND – KOODARI

Blue Finance on voimakkaassa kasvussa oleva vuonna 2011 perustettu suomalainen rahoitusyhtiö. Liikevoittomme kasvoi viime tilikaudella yli 400% ja olimme 5-10 miljoonan euron liikevaihtoluokassa oman alamme voimakkaimmin kasvanut yritys. Kasvumme tueksi tarvitsemme kipeästi lisää ohjelmointiosaamista.

Olemme erikoistuneet kuluttaja- ja yritysluottoihin. Yrityksemme toimii Suomen Turussa ja laajentaa toimintaa loppuvuonna ulkomaille. Turun toimipisteessä työskentelee 15 rahoitusalan ja ohjelmoinnin rautaista ammattilaista. Toimisto sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa – hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Toimistollamme vallitsee välitön ja rento tunnelma. Hierarkia tai jäykkyys eivät kuulu yrityksemme ideologiaan. Hae rohkeasti, meillä tehdään yhdessä työnteosta kivaa!

Käytämme mm. näitä teknologioita:

 • HTML
 • JavaScript
 • jQuery ja Bootstrap-kirjastot
 • PHP
 • MySQL
 • Vue (esim. React- ja Angular-osaaminen auttaa)

Etsimme ensisijaisesti frontend-kehittäjää. Tehtävässä saat erilaisia työpyyntöjä, joita pääset ratkaisemaan sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa, esimerkiksi asiakaspalvelusta. Tehtävät liittyvät ainakin alussa pääosin omaan käyttöliittymään, lomakkeisiin yms., mutta osaamisen kehittyessä pääset mukaan myös ulkoisten rajapintojen integraatioihin ja tietokantojen pariin.

Jos kiinnostuit meistä työnantajana, mainitse ’Blue Finance’ hakulomakkeen kohdassa ’Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset’.

 

PLC-OHJELMOIJA

DA-team perustettiin vuonna 2009, kun asiakkailta tuli toive saada ammattitaitoinen ja luotettava porukka takaisin automaatioalalle. Alan kokenut konkari Hannu Seppälä tarttui toimeen ja toi mukanaan taitavan tiiminsä. Asiakkaat ovat toiminnan perustana edelleen. Jokainen asiakkaalle lähtevä laite on suunniteltu ja toteutettu juuri asiakkaiden tarpeisiin ja kustannukset kohtaavat aina halutun lopputuloksen.

Asiakaskuntamme on kansainvälistä ja toimimme sekä kotimaassa että ulkomailla sujuvasti. Ratkaisut syntyvät yksinkertaisista ajatuksista, jolloin lopputuloskin on yksinkertaisempi ja asiakkaalle sopivampi. Hyödynnämme alan verkostoa tiiviisti ja teemme yhteistyötä useiden erikoistuneiden yritysten kanssa, jolloin pystymme takaamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Meillä jokainen onkin alalla vahvasti verkostoitunut sekä erittäin motivoitunut kouluttamaan itseään ja kehittämään ammattitaitoaan jatkuvasti. Tarjoamme tähän myös erinomaiset puitteet, eikä meillä tarvitsekaan olla valmis osaaja. Pääset kehittymään PLC-ohjelmoinnin pariin muun tiimin avulla.

Meillä ohjelmointityö on moniosaajan hommaa. Tietokoneen äärellä pääset etsimään ratkaisuja sulautetun ohjelmoinnin haasteisiin, mutta lisäksi saatat päästä tarttumaan työkaluihin sekä tekemään pieniä korjauksia laitteisiin ja automaatiorobotteihin. Aluksi pääset harjoittelemaan testilaitteellamme, jotta asiakastyön alkaessa tiedät osaavasi!

Tärkeintä meille on oppimishalu ja kiinnostus laitepuolen ohjelmointia kohtaan. Meillä on avoin ja vapautunut tunnelma töissä, joten saat olla sellainen kuin olet. Harvemmin teemme mitään yksin, joten viihdyt meillä, jos haluat tehdä yhteistyötä muiden kanssa ja kestät myös painetta, kun työn etenemistä seurataan joskus hyvinkin läheltä.

Hyödyllinen osaaminen tehtävää varten

 • Sulautetut järjestelmät
 • Sähkötuntemus
 • Tuotanto-osaaminen
 • Robotiikka
 • Koneautomaatio
 • Hienomekaniikka

Jos kiinnostuit meistä työnantajana, mainitse ’DA-Team’ hakulomakkeen kohdassa ’Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset’.

 

ASIAKASLÄHTÖINEN KOODARI

Empirica Finland on ohjelmistokehityksen ammattilainen, joka tuottaa älykkäitä ohjelmistoratkaisuja, digitaalisia ratkaisuja sekä ICO -rahoituspalveluita (Initial Coin Offering). Haluamme pysyä kehityksen etulinjassa, joten meillä pääsee jatkuvasti oppimaan uutta ja myös hyödyntämään uutta osaamista. Digitaaliset ratkaisumme ulottuvat alkuvaiheen konseptoinnista käyttöönottoon ja ylläpitoon. Toimintamme perustuu kolmeen arvoon: innostus, uteliaisuus ja omistautuminen. Näistä jokainen näkyy meillä selkeästi arjen työssä.

Olemme kasvava joukko ohjelmistoalan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus ohjelmistoprojektien onnistuneesta toteuttamisesta sekä kansainvälisissä suuryrityksissä että pk-yrityksissä. Meillä jokainen pitää työstään ja haluaa ylittää asiakkaan odotuksia. Hyödynnämme henkilöstön erilaista osaamista monipuolisesti ja saavutamme yrityksen tavoitteet yhdessä. Toivomme sinunkin tuovan mukanasi jotain uutta tiimiimme.

Etsimme ohjelmistokehittäjää, joka on halukas olemaan mukana myös asiakastyössä. Meillä on paljon erilaisia projekteja, joihin pääset antamaan oman osuutesi osaamisesi mukaan. Teemme työtä tiimissä, mutta arvostamme myös aitoa innostuneisuutta omaa työtä kohtaan, jolloin itseohjautuvuus ja innovaatiot tulevat kuin itsestään!

Näihin tulet törmäämään meillä:

 • Versionhallinta, Git, Devops
 • ASP.NET Core
 • C#, Java, Python
 • Angular, React
 • HTML, CSS, WebAPI, JavaScript, TypeScript
 • Azure, pilvipalvelut
 • Relaatiotietokannat
 • RPA, ohjelmistorobotiikka
 • Blockchain, lohkoketjuteknologia
 • Tekoäly, big data

Jos kiinnostuit meistä työnantajana, mainitse ’Empirica’ hakulomakkeen kohdassa ’Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset’.

 

SULAUTETTUJEN JÄRJESTELMIEN OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Everon on suomalainen, globaalisti toimiva hoivajärjestelmiin ja –ratkaisuihin erikoistunut kumppani. Meidät tunnetaan joustavista, helppokäyttöisistä ja taloudellisista ratkaisuista, joita kehitämme yhteistyössä suomalaisten hoiva-alan toimijoiden, tutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Missionamme on tehostaa hoitoyksiköiden toimintaa sekä taata asukkaiden ja muiden loppukäyttäjien turvallinen sekä arvokas elämä. Edistyksellisillä tuotteillamme ja toiminnallamme haluamme tarjota asiakkaillemme varmistettuja ja taloudellisia ratkaisuja joustavasti ja nopeasti, jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Olemme kokenut edelläkävijä. Tuotamme täydellisen langattomuuden mahdollistamaa ennennäkemätöntä joustavuutta, skaalautuvuutta, taloudellisuutta, toiminnan vapautta, helppokäyttöisyyttä ja toimintavarmuutta. Meillä on pisin kokemus langattomien hoitajakutsujärjestelmien toimittamisesta Suomessa, yli 300 toimitettua turvajärjestelmää kotimaassa ja vientiä yli kymmeneen eri maahan.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka pitää ryhmätyöskentelystä, mutta kykenee myös itsenäiseen tekemiseen. Meillä tapahtuu nyt paljon, joten toivottavasti hyppäät rohkeasti uusiin juttuihin mukaan! Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä mukavassa porukassa.

Arvostamme systemaattista ongelmanratkaisuinnokkuutta ja erityisesti sulautetun järjestelmän laitteiden tuotekehitysosaamisesta on etua. Tulet työssäsi hyödyntämään erityisesti C++ -kieltä ja käsittelemään relaatiotietokantoja. Pääset oppimaan matkan varrella lisää ja autamme sinua työn vauhtiin mukaan pääsemisessä.

Jos kiinnostuit meistä työnantajana, mainitse ’Everon’ hakulomakkeen kohdassa ’Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset’.

Gavon Oy tekee käyttäjälähtöistä palvelusuunnittelua ja toteuttaa monipuolisia mobiilisovelluksia. Toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys ja haluamme tehdä digitaalisten ratkaisujemme avulla arjesta joustavampaa ja helpompaa. Teemme ohjelmistokehitystä tiimityönä, ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

Grumblo is a video sharing social network for car enthusiasts who are passionate about the sounds of performance. Grumblo has covered over 100 car events globally in 2017 and reaches 100,000 unique users per month with more than 6 million video uploads in total. Grumblo grows 2018 10x to numbers of 2017. Grumblo is globally the #1 car sounds specialized media.

Lingsoft on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo. Yritys tarjoaa kattavasti puhuttuun ja kirjoitettuun kieleen liittyviä palveluja ja ratkaisuja. Lingsoftin palvelut perustuvat yhtiön omiin maailmalla standardin aseman saavuttaneisiin lause- ja sana-analyyseihin. Liikevaihdoltaan Lingsoft-konserni ylittää 10 miljoonaa € ja henkilöstömäärämme on noin 170 henkilöä.

Lingsoftin tarjoamaan kuuluvat kaikki kieleen liittyvät palvelut käännöksistä räätälöityihin löydettävyys- ja saavutettavuusratkaisuihin sekä puheohjattuihin palveluihin. Lingsoft-konsernin tunnettuja brändejä ovat myös e-aineistojen verkkokauppa Ellibs ja hakuratkaisuja tarjoava Agentum Technologies.

 

WEB-OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

LogiSystems on nuori ja innovatiivinen yritys, jonka missiona on auttaa asiakkaitaan liiketoiminnan logistiikan vaivattomassa hallinnassa.

LogiSystems Oy on tuonut markkinoille TilausVelhon, joka tarjoaa uusia helppoja työkaluja vaativan logistiikan verkkokauppaan. Tämä on mahdollista, kun yhdistetään tilaaja/ostaja, logistiikkayritykset sekä tuotteen myyjä reaaliaikaiseen ja läpinäkyvään ympäristöön. Järjestelmässä jokainen osapuoli voi käyttää tai päivittää omalla vastuullaan olevaa työvaihetta tai tietoa ja näin koko tilaus-toimitus prosessin hallinta voidaan hoitaa sähköisenä tilauksesta laskuun.

Liiketoiminnan läpinäkyvyydestä luodaan merkittävää lisäarvoa myös kuljetusliikkeille ja niiden asiakkaille. Heitä varten LogiSystems Oy tarjoaa KuljetusVelhon, jonka avulla kuljetusliike vähentää manuaalisia työvaiheita sekä parantaa seurattavuutta ja hallintaa. Sekä TilausVelho että KuljetusVelho tarjotaan käyttöön SaaS -palveluna helposti ja mistä tahansa.

Liiketoimintamme kasvaa tällä hetkellä erittäin voimakkaasti ja ensimmäinen kansainvälinen sopimuskin on tehty Saksaan. Voimme tarjota uudelle osaajalle haastavaa ja mielenkiintoista tekemistä kokeneempien osaajien tuella. Aivan kokematonta henkilöä emme pysty runsaan työkuorman vuoksi valitsemaan eli edellytämme valittavalta henkilöltä jonkin verran aiempaa kokemusta. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta, positiivinen asenne ja hyvät tiimityötaidot, joten hae rohkeasti!

Olemme iloisia, jos sinulla on hallussa joitakin näistä osaamisalueista…

 • Web Services -teknologiat
 • tietokannat (erityisesti Microsoft SQL Server)
 • mobiiliratkaisujen tuottaminen
 • Google Maps integraatiot
 • Ohjelmistoarkkitehtuuri

…tai näistä web-ohjelmointiteknologioista

 • HTML
 • PHP
 • JavaScript
 • jQuery ja jQuery Mobile
 • .NET Framework

Toimimme tällä hetkellä viiden hengen voimin Turussa Linnakadun varrella sijaitsevassa toimitilassa, josta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet keskustaan ja sitä kautta koko Föli liikennealueelle. Tarjoamme valittavalle henkilölle mukaan ja joustavan työyhteisön, hyvät työvälineet sekä osaamiseen perustuvan, kilpailukykyisen palkan. Muita tarjoamiamme etuja ovat mm. laajennettu työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikunta-/kulttuurisetelit ja aina silloin tällöin mukavaa yhdessä tekemistä työporukan kesken.

Jos kiinnostuit meistä työnantajana, mainitse ’Logisystems’ hakulomakkeen kohdassa ’Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset’.

 

PYTHON-KEHITTÄJÄ

PayiQ kehittää pilvipalveluihin perustuvia älykkäitä mobiililippujen myynti-, maksu- ja tarkistusratkaisuja älykkäille kaupungeille, liikennöitsijöille ja tapahtumajärjestäjille maailmanlaajuisesti. Ratkaisuissa hyödynnetään Microsoft Azure -teknologiaa ja ne tarjoavat käyttäjille saumattoman tavan matkustaa ovelta ovelle ja vapauden yhdistellä eri kulkuvälineitä ja palveluita samaan, älypuhelimella tehtävään ostotapahtumaan.

Olemme vahvassa kasvussa ja kansainvälistymme kovaa vauhtia. Teemme yhteistyötä useiden eri maiden kanssa, tuotteemme ovat monipuolisia ja asiakkaamme toimivat monilla eri aloilla. Samanlaisia päiviä ei ole vielä tullut vastaan ja joka päivä saamme oppia uutta. Hyödynnämme uusimpia mobiiliteknologioita ja koodarina pääset tutustumaan myös palvelinpuoleen. Haemme ydintiimiimme vahvistusta, joten odotamme jonkin verran aiempaa työkokemusta.

Teknologiaosaamisodotus: Python

Teknologiaosaamistoive: tietokannat, MongoDB

Ohjelmistokehitystyö tapahtuu tiimissä, josta osa työskentelee säännöllisesti etänä. Kommunikointi erityisesti sähköisiä välineitä käyttäen on siis avainasemassa tehtävässä pärjäämisessä. Meille ei ole väliä, oletko hiljainen vai puhelias, kunhan innostut ohjelmistokehityksestä ja tuotteistamme sekä teet hyvällä asenteella työtä yhteisten tavoitteiden eteen. Hae rohkeasti!

Jos kiinnostuit meistä työnantajana, mainitse ’PayIQ’ hakulomakkeen kohdassa ’Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset’.

QALMARI IT SERVICES OY

Qalmari is a company that provides Senior-Level services with our highly appreciated employees for the whole spectrum of IT with years of experience and knowledge. To be more specific, Qalmari was actually created to be the kind of a company that we as professionals would also like to work for ourselves.

Based in our prolonged experience working with Senior-Level professionals, we offer you the kind of work environment that we know you as an expert or future expert are going to enjoy and appreciate. You can focus on your core competence without unnecessary bureaucracy. We will also offer you all the tools and constant training you need in order for you to shine in your field of expertise.

SITOWISE OY

Sitowise on 1 300 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä.

Tapa, jolla elinympäristöämme suunnitellaan, rakennetaan sekä pidetään kunnossa, on muuttumassa nopeasti. Meillä Sitowisessä kehitetään tätä murrosta tukevia ohjelmistoratkaisuja, ja intohimonamme on kehittyä siinä kansainvälisen tason huippuosaajaksi. Meillä työskentelee noin 100 IT-alan osaajaa: sovelluskehittäjiä, testaajia, teknisiä arkkitehteja, Scrum Mastereita sekä projektipäälliköitä.

Toteutamme moderneja paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja, joiden avulla helpotamme asiakkaidemme arkea sekä rakennamme laadukasta ja turvallista elinympäristöä. Projektien kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin.

Kotisivujen ja verkkokauppojen lisäksi Sivustamo Oy tarjoaa luovan suunnittelun palveluja, sisällöntuotantoa, markkinointia ja Google-mainontaa. Se työllistää seitsemän oman alansa asiantuntijaa ja kasvaa yhä.

Sofokus sai alkunsa vuonna 2000 yhden miehen unelmasta. Tämä unelma kasvoi joukoksi samanhenkisiä ihmisiä, joiden tavoitteena on luoda yrityksille mitattavaa arvoa tuottavia verkkoratkaisuja. Tänä päivänä olemme sähköisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Muotoilemme moderneja liiketoimintakonsepteja ja toteutamme niitä alustatalouden keinoin kunnianhimoisille asiakkaillemme. Tarjoamme digitaalisen liiketoiminnan, palvelun ja teknologiarkkitehtuurien muotoilu- ja toteutuspalveluita. Olemme tulorahoitteinen, työntekijöidemme omistama ja kuulumme Euroopan nopeimmin kasvaviin yrityksiin (Inc.5000EU 2018).

Helsingin ja Turun toimipisteissä työskentelee tällä hetkellä noin 50 sähköisen liiketoiminnan ammattilaista. Haemme nyt Turkuun sekä frontend-, backend- että fullstack -kehittäjiä. Rakennamme sinun taustasi, toiveidesi ja mielenkiintosi perusteella yhdessä sopivan opintosuunnitelman koulutusohjelman ajalle ja haluamme tukea urakehitystäsi myös jatkossa.

Haluamme tarjota jokaiselle ”sofokuslaiselle” paremman maanantain ja uskomme, että motivaatio on tie menestykseen. Kun ympäristö tukee ja rohkaisee ihmisiä oikealla tavalla, kasvu on väistämätöntä. Tämän vuoksi olemmekin kiinnostuneempia persoonastasi kuin siitä, mitä ansioluettelossasi sanotaan.

 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.