Kasva kysytyksi ohjelmistoalan osaajaksi ja löydä uusi työ 

Haku päättynyt!

---

Oletko utelias ongelmanratkaisija, joka ei kavahda koodia ja ohjelmistoprojekteja? Kiinnostaako sinua ura ohjelmistoalalla ja mahdollisuus kehittyä erikoisosaajaksi koodauksen ja ohjelmistotestauksen parissa? Hae mukaan ja löydä uusi työ asiantuntijakoulutuksen kautta! 

Markkinoiden myllerryksen keskellä softakehityksen, ohjelmistotestauksen ja IT-ratkaisujen merkitys korostuu aivan uudella tavalla. Yhä kiihtyvä digitalisaatio luo alalle uusia työpaikkoja ja tulevaisuuden osaajista on kasvava kysyntä. Uusia ohjelmistotestaajia ovat koulutusohjelmamme kautta rekrytoimassa mm. Tietoa Finland, Solidabis, Tietopiiri, eTaika ja Finceptum

Oletko etsimämme osaaja?

Yhteistyöyrityksemme etsivät riveihinsä uusia ohjelmistotestaajia monipuolisiin tehtäviin, niin junior- kuin senior-rooleihin. Ohjelmistotestaajat ovat kehitysprojektien tukirankoja, jotka varmistavat että valmis tuote kestää päivänvalon ja suunnitelmat saatetaan maaliin laatua tinkimättä. Mahdollistat omalla työlläsi sen, että virheet löydetään ajoissa ja kehitys todella kehittyy.  

Voit olla taustaltasi vastavalmistunut koodari, kokeneempi asiantuntija tai esimerkiksi koodausprojektien parissa aikaa viettänyt alanvaihtaja – tärkein valttisi on halusi kehittyä alan erikoisosaajana, sekä motivaatiosi tarttua uusiin työtehtäviin innolla. Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä: 

  • Olet analyyttinen ja dataorientoitunut tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi 
  • Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt osaamista tai ymmärrystä koodauksen parista mm. ohjelmistotestauksesta, front / back endistä, koodauskielistä, testiautomaatiosta (robot framework), web-devauksesta tai tietokannoista 
  • Sinulla on aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä tai -testauksesta, tai olet kerryttänyt osaamistasi koodausprojektiesi ja harrastuksien kautta 
  • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista  
  • Soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan tutkinto yliopistosta (tietojenkäsittely, DI, insinööri), IT-tradenomi, datanomi 

Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Rekrytoinnit toteutetaan DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta ja se toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivan yrityksen kanssa. Ohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille, lomautetuille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille. 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksen kautta 

DigiExpert on rekrytoiva koulutusohjelma, jossa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmistoalan asiantuntijakoulutus samassa paketissa. Saat kuuden kuukauden mittaisen ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina, ja pääset soveltamaan osaamistasi yhteistyöyrityksessäsi käytännön projektien parissa. Koulutuksen tärkein tavoite on työsopimuksen solmiminen yhteistyöyrityksesi kanssa – koulutuksen sisältö onkin räätälöity sinun ja yhteistyöyrityksesi tarpeen mukaisesti, jotta ohjelma edistäisi työllistymistäsi mahdollisimman hyvin. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit omaan osaamiseesi, sekä tulevaisuuden uraasi.    

Miksi hakea mukaan?

  • Pääset kehittämään taitojasi laadukkaassa koulutuksessa sekä alan tehtävissä yhteistyöyrityksessäsi kuuden kuukauden ajan (8/6/2020 - 30/11/2020)
  • Saat 23 päivän kattavan ja alan huippuasiantuntijoiden pitämän koulutuksen sekä pääsyn verkkokurssimateriaaleihin
  • Pääset työskentelemään mielenkiintoisiin tehtäviin ja projekteihin yhteistyöyritykseesi, joissa kehität käytännönosaamistasi
  • Voit työllistyä ohjelmistoalalle ohjelman jälkeen. Noin 85 % rekrytoivien koulutusohjelmiemme osallistujista työllistyy koulutusohjelman jälkeen.

Haluatko kuulla lisää ohjelmasta?

Ole yhteydessä Senior Project Manager Sandy Svahniin. Sandyn tavoittaa sähköpostitse (sandy.svahn@saranen.fi) tai puhelimella (040 560 4612).

Lue lisää Software Academy -rekrytoivasta koulutusohjelmasta täältä!

Hae heti mukaan Software Academyyn! Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.