Koulutuspäivien puhujia

Koulutuspäivien puhujia

Milla Heikkilä, People Happiness Officer | Sofokus

Olen hyvinvoinnin ammattilainen ja vastaan Sofokuksen henkilöstöasioista tittelillä People Happiness Officer. Sofokus on erikoistunut ratkaisemaan asiakkaiden vaativia liiketoiminnan kehitystarpeita, digitaalisten ratkaisujen avulla. Oma roolini on huolehtia siitä, että henkilöstömme voi hyvin ja nauttii työstään.  En ole tavallinen henkilöstöpäällikkö, vaan työni pääpainona on luoda käytäntöjä ja kulttuuria, joka tukee työntekijöidemme hyvinvointia.

Sivutoimisena yrittäjänä valmennan myös omia asiakkaitani kohti onnellisempaa elämää. Henkilökohtainen missioni on jatkuva itsensä haastaminen ja kehittäminen, sekä ihmisten hyvinvoinnin ja onnellisuuden lisääminen.

 

Janne Lemmetyinen, Digital Business Specialist | Mainostoimisto Riima

Olen analytiikasta, digimarkkinoinnista ja verkkoliiketoiminnan kehittämisestä uuden uran löytänyt kauppatieteiden maisteri. Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti datavetoinen verkkopalveluiden kokonaisvaltainen kehittäminen niin hakukoneoptimoinnin, käytettävyyden kuin digitaalisen markkinoinninkin osalta. Yksikään verkkopalvelu ei ole koskaan täydellinen ja siksi paras käytäntö onkin datavetoinen, jatkuva kehitys. Digimarkkinoinnissa puolestaan pidän parhaana käytäntönä suunnitelmallista ja ennen kaikkea monikanavaista markkinointia, joiden yhteisvaikutuksella saadaan saavutetaan asetetut maalit ja joiden pohjalle voidaan luoda vaikuttava digitaalinen jalanjälki.

Nina Hamburg, Psykologi | Freelancer

Ninalla on pitkä kokemus rekrytoinneista, henkilöarvioinneista, yksiöiden ja ryhmien valmennuksesta, ihmisten vahvuuksien tunnistamisesta sekä organisaatioiden kehittämisestä. Hän on työskennellyt niin pörssiyhtiön sisäisenä henkilöstöammattilaisena kuin konsulttina useilla eri toimialoilla.

Ninaa inspiroivat tulevaisuuden työelämän trendit, erinomainen asiakaspalvelu sekä työntekijöiden motivointi- ja palkitsemiskysymykset. Ninalla on monipuolinen työelämätietous ja Varsinais-Suomen sekä Satakunnan alueen työmarkkinoiden hyvä tuntemus. Koulutukseltaan Nina on psykologi ja KTM.

Emma Vuorenmaa, Konsultti | Psykologitoimisto Cresco Oy

Olen työ- ja organisaatiopsykologiaan perehtynyt laillistettu psykologi. Olen tehnyt tutkimustyötä erityisesti johtamiseen, työssä suoriutumiseen ja tiimien toimintaan liittyen, ja työelämän tukeminen eri näkökulmista onkin tärkein tavoitteeni. Uskon, että jokaisella on oikeus merkitykselliseen työelämään, ja tässä haluan olla avuksi. Konsulttina työnkuvaani kuuluvat psykologiset soveltuvuusarvioinnit, koulutukset ja erilaiset valmennukset, joita toteutamme aina Suomen johtavista pörssiyrityksistä pieniin liittoihin asti.

Ilkka Ilveskoski, Account Executive | Salesforce

Ilkalla on usean vuoden kokemus myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Nykyisessä roolissaan Ilkka auttaa Suomen suurimpia yrityksiä myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun digitalisoinnissa. Hänen intohimonaan on auttaa yrityksiä kehittämään ja tehostamaan asiakkaisiin liittyviä prosesseja, jotka mahdollistavat asiakastyytyväisyyden parantamisen sekä luovat uusia fiksuja tapoja kohdata asiakas monikanavaisesti.

Kirsi Kostia, Toimitusjohtaja | Great Minds

Olen innovatiivinen ja innostava liiketoiminnan kehittäjä, johtaja ja yrittäjä, jolla on pitkä kokemus yritysten sparraamisesta, valmentamisesta ja konsultoinnista. Yritysten uudistumiskyky, tulevaisuus, innovatiivisen kulttuurin luominen ja strategiapohjainen osaamisen kehittäminen ovat olleet useimmiten keskiössä. Minulla on kokemusta hyvin monista toimialoista ja myös julkisen sekä kolmannen sektorin organisaatioista.

Olen innovatiivisen kasvuyrityksen Great Minds Oy:n innostunut toimitusjohtaja. Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään tulevaisuus-, innovointi- ja muutoskuntoisiksi. Kolmen ja puolen vuoden yrittäjäurani aikana olemme onnistuneet luomaan menestyvän konsultointiyrityksen. Vuoden 2018 aikana toteutimme 121 erilaista työpajaa tai sparrausta eri yrityksille ja eri kokoisille ryhmille. Nyt olemme kasvattamassa Great Mindsista useamman hengen organisaatiota ja tavoitteemme on uudistaa myös konsultoinnin toimintatapoja ja liiketoimintaa sekä hyödyntää entistä enemmän mm. digitalisia työkaluja.

 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.