Nouse ohituskaistalta uuteen työhön ja kasva taloushallinnon asiantuntijaksi taustastasi riippumatta

Heittäydytkö innolla uusiin haasteisiin ja sinulta löytyy asiakaslähtöistä asennetta? Oletko ratkaisukeskeinen tyyppi ja tartut aktiivisesti erilaisiin pulmiin käsiksi? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia tai haluatko kenties suunnata täysin uudelle alalle?  Mahtavaa, olet oikeassa paikassa!

Talenom Growth Academy RekryKoulutuksen kautta saat mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden taloushallinnon osaajaksi Talenomille suoraan asiantuntijakoulutuksesta – taustastasi riippumatta.

Meille taloushallinnon asiantuntijatehtävissä menestyminen merkitsee ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja toimivien ratkaisujen löytämistä. Hakemalla osaajaksi Talenomille saatkin mahdollisuuden hyödyntää tätä asiakaslähtöistä työotettasi, syventää samanaikaisesti ammattiosaamistasi ja siirtää taitosi uusiin tehtäviin, joissa ratkaisut puhuvat.

Lue lisää, hae mukaan pian ja nouse uuteen työhön.

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala-640x640

Pinja Heimala

Senior Project Specialist (Uusimaa)
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962
Taru_Kaaja_640x640

Taru Kaaja

Project Specialist (Muu Suomi)
taru.kaaja@saranen.fi
044 460 2272

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutusohjelmasta tai roolin sisällöstä? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme! 

Suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissäsi ovat:

Rohkea
asenteesi

talenom-icon-persoona

Heittäydyt uusiin haasteisiin innolla ja sinulta löytyy uskallusta tarttua sellaisiakin työtehtäviä haltuun, joita et täysin vielä osaisikaan. Etsimme ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja rohkeutta.

Rohkeutta olla sinä.

Asiakaslähtöinen ajattelusi

talenom-icon-asiakaspalvelu

Asiakaslähtöisyys on Talenomin arjen ytimessä. Arvostamme vuorovaikutustaitojasi sekä haluasi etsiä sopivia ratkaisuja yhteistuumin asiakkaan kanssa. 

Ratkaisukeskeinen työotteesi

talenom-icon-ratkaisukeskeisyys

Sinulla on järjestelmällinen työote ja saat onnistumisen tunteita ratkoessasi asiakkaiden pulmia. Et hätkähdä keskeneräisyyttä ja sinulla säilyy kokonaiskuva hallussa, vaikka palloja olisi ilmassa useampikin.

Kiinnostuksesi
alan tehtäviin

talenom-icon-taloushallinto

Halu kasvaa ja motivaatiosi kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi on tärkein voimavarasi, olipa taustasi mikä tahansa. Me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

 

Työ- ja opiskelutaustasi tai muu taloushallinto- ja asiakaspalvelutehtäviin valmistava kokemuksesi näyttäytyvät meille tasavertaisina. Pelkän CV:n sijaan meille merkitseekin eniten halusi oppia uutta, uteliaisuutesi alaa kohtaan sekä intosi heittäytyä uusiin tehtäviin täysillä mukaan. Hae siis rohkeasti mukaan sellaisena kuin olet! 

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu nyt jo toista kertaa järjestettävän Talenom Growth Academy RekryKoulutuksen kautta. Koulutusohjelman tavoitteena on työllistää ja kouluttaa uusia, motivoituneita tekijöitä taloushallinnon asiantuntijan rooliin Talenomille 5 kk koulutusohjelman päätteeksi. Talenom kasvaa vauhdilla ja etsimme nyt toteutettavan ohjelman kautta henkilöitä Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän sekä Kuopion toimipisteisiin. Avoimia paikkoja on yhteensä 16.

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Myös määräaikaisessa työsuhteessa olevat henkilöt, joiden työsuhde päättyy ennen koulutusohjelman alkua, voivat hakea ohjelmaan. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Talenomin sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

Ohituskaistasi uudelle uralle

Kasva asiantuntijaksi ohituskaistalta

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Talenom Growth Academy RekryKoulutus yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin kätevällä tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja etenkin tulevaisuudessa.

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut Talenomille vakituiseen työsuhteeseen Taloushallinnon asiantuntijaksi 5 kk ohjelman päätteeksi. Viiden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Omannäköinen rooli Talenomilla

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti osaamisesi kasvattamiseen ja siihen, miltä urapolkusi voisi näyttää.

Uteliaisuus uusia aiheita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Ohjelman kautta pääset suuntaamaan Talenomille  taloushallinnon asiantuntijan rooliin. Kasvu ei kuitenkaan pysähdy pelkkään RekryKoulutukseen. Sisäisiä ura- ja kehityspolkuja on paljon. Haluamme, että saat jatkossakin tavoitella sinulle parhaiten sopivaa, omannäköistä roolia, uran vaiheesta riippumatta. 

Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Saat ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Uudet tiedot ja taidot eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Tietopuolista koulutusta on yhteensä 30% prosenttia ohjelman kestosta, eli n. 33 päivää.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Taloushallinnon periaatteet: kirjanpidon peruskurssi
 • Taloushallinnon erityiskysymykset: kirjanpidon jatkokurssi
 • Kirjapidon ajokortti -koe
 • Tekoälyn perusteet, älykäs automaatio ja Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa
 • Veroilmoitus ja verotuksen toimittaminen, ennakkoperintä 2023
 • Digitaaliset työkalut ja järjestelmät taloushallinnossa, palvelumuotoilun työkalut arjessa
 • Työelämätaitojen kokonaisuus: uuden oppiminen ja resilienssi, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
Saranen työnhaun tukenasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman kautta avoinna oleviin rooleihn. Profiilin kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi, motivaatiostasi ja tulevaisuuden tavoitteistasi. 

Hakuprosessin aikana pääset keskustelemaan ja sparrailemaan työn sisällöstä, uramahdollisuuksista sekä muista ohjelmaan liittyvistä asioista yhdessä Sarasen asiantuntijoiden kanssa. Näin pääsemme auttamaan sinua menestymään hakuprosessissa mahdollisimman hyvin. 

Talenom Growth Academyn alumneilta kuultua

Päivittäisessä työssäni teen taloushallintoa ja olen tiiviisti asiakkaiden kanssa tekemisissä. Konsultoin asiakkaita taloushallinnon asioissa ja autan heitä tekemään liiketoiminnasta kannattavampaa. Olen tyytyväinen, että sain mahdollisuuden osallistua RekryKoulutukseen ja työllistyä Talenomille. Olen ollut työelämässä nyt vuoden verran, ja näen ympärilläni koko ajan uusia kehittymismahdollisuuksia. Osallistuin jo talon sisäiseen esihenkilökoulutukseen.
 
 

- Tuomas Aro-Heinilä, Taloushallinnon asiantuntija,
Growth Academy alumni 2021

tuomas-aro-heinila-talenom
0 / 0

Työ Taloushallinnon asiantuntijana

Etsimme nyt yhteensä 16 henkilöä Taloushallinnon asiantuntijan rooliin Talenomin Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän sekä Kuopion toimipisteille.

Tulevissa työtehtävissäsi tulet vastaamaan asiakkaidesi kuukausikirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroasioista. Työ tapahtuu vahvasti asiakasrajapinnassa ja tulet roolissasi helpottamaan asiakkaidesi arkea ja auttamaan heidän yrityksiänsä menestymään. Meillä pääsetkin kohtaamaan ja auttamaan yrittäjiä palveluilla, joita oikeasti tarvitaan ja jotka aidosti tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa.

Vaikka tässä roolissa numerot puhuvat, meillä työtä tekee ihminen. Pääset koulutusohjelman aikana syventämään osaamistasi ja ottamaan lisää vastuuta asteittain. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija. Uskomme, että asiantuntijuus kertyy halun ja motivaation kautta - kasvu onkin meille luonneasia.

Tiettyä koulutus-, kokemus- tai työtaustaa tärkeämpänä pidämme haluasi kasvaa uuteen rooliin ja motivaatiotasi kasvattaa osaamistasi. Tule siis sellaisena kuin olet!

Mikäli tunnistat itsesi esimerkiksi jostakin seuraavista piirteistä, haluamme varmasti kuulla sinusta lisää:

💥   Olet motivoitunut kasvamaan taloushallinnon asiantuntijaksi ja haluat heittäytyä uusiin tehtäviin täysillä mukaan – tämä on kaikista tärkein valttisi!

👋   Sinulta löytyy asiakaslähtöistä asennetta ja mukaudut erilaisiin – välillä hektisiinkin – työtilanteisiin vaivattomasti

🎯   Systemaattisuus ja suunnitelmallisuus kuuluvat sanavarastoosi, eikä oman työsi johtaminen ole sinulle vierasta

💡   Olet ratkaisukeskeinen ajattelija ja tartut aktiivisesti erilaisiin pulmiin tai kysymyksiin käsiksi

🔍   Uusien järjestelmien, asioiden ja käytäntöjen nopea oppiminen on sinulle luontaista

💬   Tulet työskentelemään roolissasi enimmäkseen suomeksi, mutta plussaa on, jos taidat tarvittaessa myös englantia

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Talenom Growth Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 714069

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Talenomille. Anna siis motivaatiosi ja persoonasi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, jotta pääsemme tutustumaan sinuun ja keskustelemaan työmahdollisuuksista mahdollisimman nopeasti!

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Talenom työpaikkana

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Mitä Talenom tarjoaa Taloushallinnon asiantuntijalle?

🚀   Mahdollisuuksia yksilölliseen kasvuun ja kehitykseen. Talenomilla kasvu- ja kehitys eivät ole vain sanahelinää, vaan strateginen päätös ja mindset. Tuemme asiantuntijoidemme kasvua sekä jokapäiväisessä arjessa että erillisillä koulutuksilla ja kehityskeskusteluilla.

💻   Arvokasta työtä digitalisaation aallonharjalla. Haluamme olla nykyaikainen tilitoimisto, jossa asiantuntijoilla on tilaa olla asiantuntija automaation hoitaessa rutiinityöt. Oppiminen, oivalluttaminen ja auttaminen ovat työskentelytapojemme kulmakiviä.

📌   Tukea työn ja muun elämän yhteensovittamisessa. Tiedämme, että työtä voi tehdä monella tavalla. Meillä huomioidaan arjen tilanteet mm. laajan etätyömahdollisuuden muodossa. Osaajiemme hyvinvointi on meille tärkeää, ja pyrimme tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamisessa.

👋   Työyhteisön, joka on täynnä naurua, ymmärrystä ja asiantuntemusta. Työyhteisömme on rento ja lämmin. Jokaiselle on paikka joukossamme omana itsenään. Virheitä saa tehdä ja niistä opitaan yhdessä. Osaamme nauraa itsellemme ja vaalimme pilkettä silmäkulmissamme.

 

Rohkeus, tahto ja välittäminen. Ovatko nämä arvoja, jotka ovat myös sinulle tärkeitä? Jos vastasit kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme tulevaisuuden taloushallinnon asiantuntija.

Koulutuksen sisältö ja info

Talenom Growth Academy RekryKoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Myös määräaikaisessa työsuhteessa olevat henkilöt, joiden työsuhde päättyy ennen koulutusohjelman alkua, voivat hakea ohjelmaan. Hakijoiden  työnhaun tulee olla voimassa TE-palveluissa tai kuntakokeilussa.

Koulutusohjelman pituus on 5 kk. 

Koulutusohjelman ajankohta: 1.8.2023 - 11.1.2024 (ohjelma sisältää 5 päivän lomajakson)

Koulutus järjestetään pääasiassa etätoteutuksena. Ohjelman koulutuskieli on suomi. 

Ohjelman kokonaisuudesta n. 30% on asiantuntijakoulutusta ja 70% aktiivista työssäoppimista. 

Talenom Growth Academyn koulutussisältö koostuu mm. seuraavista aihealueista:

 

 • Taloushallinnon periaatteet: kirjanpidon peruskurssi
 • Taloushallinnon erityiskysymykset: kirjanpidon jatkokurssi
 • Kirjapidon ajokortti -koe
 • Tekoälyn perusteet, älykäs automaatio ja Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa
 • Veroilmoitus ja verotuksen toimittaminen, ennakkoperintä 2023
 • Digitaaliset työkalut ja järjestelmät taloushallinnossa, palvelumuotoilun työkalut arjessa
 • Työelämätaitojen kokonaisuus: uuden oppiminen ja resilienssi, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot

Meillä Sarasella saat yksilöllistä tukea rekrytointiprosessin alusta saakka sparrailun, ohjauksen ja valmennuksen merkeissä.

1. TE:n hakemuksen käsittelyn ja esivalinnan jälkeen kutsumme sinut haastatteluihin kanssamme.

2. Kun olemme päässeet tutustumaan sinuun tarkemmin, alamme edistämään hakuprosessiasi. Pääset kertomaan osaamisestasi Talenomille kätevästi Sarasen osaamisprofiilin kautta. Toimimme siis työnhaun agenttinasi.

3. Tarjoamme ja sovimme sinulle ajat esihaastatteluihin. Valintojen jälkeen solmimme sinun ja yrityksen välille koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Koulutuksen tavoitteena on työllistää sinut Talenomille vakituiseen työsuhteeseen ohjelman päätteeksi.