Talenom Growth Academy

Kouluttaudu ja työllisty Talenomille talous- tai palkkahallinnon asiantuntijaksi

Tekijöidensä näköinen Talenom - kasva talous- tai palkkahallinnon osaajaksi asiantuntijakoulutuksesta

Oletko neuvokas ongelmanratkaisija, jolle asiakaslähtöisyys merkitsee muutakin kuin pelkkää sananhelinää? Houkutteleeko sinua uusi työ ja mahdollisuus kehittyä kasvualan asiantuntijaksi? Mahtavaa, olet oikeassa paikassa!

Talenom Growth Academyn kautta saat mahdollisuuden kasvaa talous- ja palkkahallinnon osaajaksi Talenomille suoraan asiantuntijakoulutuksesta – taustastasi riippumatta. Meille taloushallinnon asiantuntijatehtävissä menestyminen merkitsee ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja toimivien ratkaisujen löytämistä. Hakemalla osaajaksi Talenomille saat mahdollisuuden hyödyntää tätä asiakaslähtöistä työotettasi, syventää samanaikaisesti ammattiosaamistasi ja siirtää taitosi uusiin tehtäviin, joissa ratkaisut puhuvat.

Lue lisää, hae mukaan pian ja valitse urasi seuraava suunta!

Tekijöidensä näköisiä tehtäviä, asiakkaidensa näköistä palvelua

Talenom on ketterä, huolenpitävä ja edistyksellinen taloushallinnon palvelutalo sekä yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Talenom tekee asiakkaidensa päivittäisestä arjesta helpompaa tarjoamalla monipuolisia talous- ja palkkahallinnon palveluja kevytyrittäjille sekä pien- ja PK-yrityksille alaan katsomatta. Nyt toteutettavan koulutuksen kautta Talenom hakee yhteensä 15 uutta tekijää taloushallinnon asiantuntijan ja palkanlaskijan rooleihin Oulun ja Tampereen toimipisteille. 

Asiakaslähtöisyys - kyky asettaa itsensä asiakkaan kenkiin - on Talenomin toiminnan ytimessä. Nyt toteutettavan ohjelman kautta etsimmekin uusiin tehtäviin henkilöitä, joilla on halua työskennellä eri toimialojen, kuten rakennus-, kuljetus-, ravintola-, yhdistys-, järjestö-, kaupan- tai hoiva-alan taloushallinnon tehtävien parissa. 

Voit olla taustaltasi talous- tai palkkahallinnon tehtävistä jo osaamista omaava tekijä tai uuteen rooliin tähtäävä alanvaihtaja. Viiden kuukauden räätälöity asiantuntijakoulutus antaa avaimet uusissa työtehtävissäsi menestymiseen taustastasi riippumatta. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Talenom Growth Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Talenomin sekä Sarasen kanssa. 

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi – lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Hae mukaan pian ja kasva kauttamme talous- tai palkkahallinnon osaajaksi!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628
Heidi_Huhtala_640x640_2

Heidi Huhtala

Project Manager
heidi.huhtala@saranen.fi
044 320 0984

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutusohjelmasta tai avoimista uramahdollisuuksista?

Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme! 

Suurimpia valttejasi näissä tehtävissä ovat mm:

Ratkaisukeskeinen työotteesi

ratkaisukeskeinen-tyoote-talenom-icon

Heittäydyt uusiin haasteisiin innolla ja saat polttoainetta ongelmanratkaisusta. Rohkeus, positiivisuus ja oman työn johtaminen kuuluvat sanavarastoosi. 

Kiinnostuksesi alan tehtäviin

taloushallinto-talenom-icon

Halu kasvaa ja motivaatiosi kehittyä taloushallinnon tai palkanlaskennan asiantuntijaksi on tärkein voimavarasi, olipa taustasi mikä tahansa. 

Vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot

vuorovaikutus-talenom-icon

Asiakaslähtöisyys on Talenomin arjen ytimessä. Arvostamme vuorovaikutustaitojasi sekä haluasi etsiä ratkaisuja yhteistuumin asiakkaan kanssa.

Mahdollinen toimialatietämys

toimialat-talenom-icon

Oletko alanvaihtaja tai onko sinulla muuten taustaa esim. rakennus-, hoiva-, ravintola-, yhdistys tai kaupan alalta? Meillä toimialaosaamista arvostetaan - tuo tietosi ja taitosi uusiin tehtäviin!

Viiden kuukauden räätälöity asiantuntijakoulutus antaa avaimet uusissa työtehtävissäsi menestymiseen taustastasi riippumatta. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Kerro meille itsestäsi ja kasva talous- tai palkkahallinnon tehtäviin!

 

Vaikuta urasi suuntaan - kasva uusiin töihin Talenomille RekryKoulutuksesta

Nostetta uuteen työhön 5 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Talenom Growth Academy -RekryKoulutus yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Viiden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Talenomin ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

tyosopimus-talenom-icon
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi viedä? Talenom Growth Academy tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Ohjelman kautta pääset suuntaamaan Talenomille joko taloushallinnon asiantuntijan tai palkanlaskennan rooleihin. Hakemalla koulutukseen vähennät samalla työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Pääset vielä hakuprosessin aikana sparrailemaan kanssamme, kumpaan rooliin haluaisit syventyä - lähettämällä hakemuksen et siis sulje ovia kummaltakaan positiolta!

itsesi-nakoisia-tehtavia-talenom-icon
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Uudet tiedot ja taidot eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Tietopuolista koulutusta on yhteensä noin 20-25 päivää.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena. 

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Kirjanpidon ja palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
 • digitaaliset työkalut ja järjestelmät taloushallinnossa
 • älykäs automaatio ja ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa
 • talousosaajan viestintä, asiakaspalvelu ja asiakaskokemus
 • konsultatiivinen työote
 • modernit työelämän taidot
asiantuntijuus-taidot-talenom-icon
Tekijöidensä näköinen Talenom

Tekijöidensä näköinen Talenom.

Työntekijät ovat Talenomin tärkein voimavara ja yrityksemme yksi tärkeimmistä tavoitteista on työntekijöiden hyvinvointi. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme saavuttaaksemme luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen työntekijöiden keskuudessa. Meille on myös myönnetty Great Place to Work –sertifikaatti osoituksena hyvästä työpaikasta ja suomalaisen työelämän suunnannäyttämisestä.

Talenomilla rohkeus, välittäminen ja tahto ovat arvojemme ytimessä. Lue lisää Talenomista yrityksen nettisivuilta!

gptw-2020

Talenom työpaikkana

Talenom Oyj on ketterä ja edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Yli neljäkymmentävuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet pienestä perheyrityksestä merkittäväksi kotimaiseksi tilitoimistoketjuksi, jonka osakkeet noteerataan Helsingin pörssin päälistalla. 

Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme. Meillä pääset kohtaamaan ja auttamaan yrittäjiä palveluilla, joita oikeasti tarvitaan ja jotka aidosti tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa. 

Tutustu Talenomiin lisää yrityksen nettisivuilla osoitteessa www.talenom.fi 

Avoimet roolit

Etsimme Talenomille nyt yhteensä 15 talous- tai palkkahallinnon asiantuntijaa. Roolien toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Lue alta lisää taloushallinnon asiantuntijan ja palkanlaskijan roolikuvauksista! Pääset vielä hakuprosessin aikana sparrailemaan kanssamme, kumpaan rooliin haluaisit syventyä - lähettämällä hakemuksen et siis sulje ovia kummaltakaan positiolta!

Taloushallinnon asiantuntijan tehtävä on auttaa yrittäjää kokemaan arjessa yrittämisen iloa. Yrittäjät ovat usein yksin yrityksensä talousasioiden parissa. Keskustelemalla aktiivisesti heidän kanssaan jaamme ajatuksia yrityksen nykytilasta, tulevaisuudesta ja kehittämisestä. Taloushallinnan asiantuntija on yrittäjän läheinen kumppani ja helpottaa hänen arkeaan, jotta hän voi keskittyä firmansa pyörittämiseen.

Taloushallinnon asiantuntijana rooliisi kuuluu mm:

 • Asiakkaan taloushallinnon ja oman asiakassalkun hoitaminen
 • Kirjapito, raportointi, tilinpäätökset
 • Veroilmoitukset
 • Asiakaspalvelu, ratkaisuasiantuntijana toimiminen
 • Liiketoiminnan sparraus (liiketoiminnan tunteminen)
 • Aktiivinen yhteydenpito asiakkaaseen

Palkanlaskenta-palvelu tuottaa asiakkaalleen työntekijöiden palkanlaskenta- ja palkanmaksupalvelut sekä hoitaa viranomaisille ja muille sidosryhmille tarpeelliset ilmoitukset ja maksut.

Palkanlaskun asiantuntijana rooliisi kuuluu mm:

 • Asiakkaan palkanlaskennan hoitaminen ja asiakkaan auttaminen palkkahallintoon liittyvissä asioissa
 • Palkanlaskentaan kuuluu mm.:
  • henkilötietojen ylläpito
  • raportointi
  • tilitykset,
  • tulorekisteri-ilmoitukset
 • Asiakaspalvelu ja ratkaisuasiantuntijana toimiminen
 • Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Talenom Growth Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

RekryKoulutuksen haku on avoinna sekä Pohjois-Pohjanmaan, sekä Pirkanmaan alueilla. Hakuja varten on kaksi erillistä linkkiä - täytä alta hakemus oman alueesi kohdalta!

Koulutusnumero Pohjois-Pohjanmaa: 701405

Koulutusnumero Pirkanmaa: 701406

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Talenomille - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 5 kk

Hakuaika päättyy: 13.9.2021

Koulutuksen ajankohta: 30.9.2021 - 21.2.2022

Infotilaisuus: Facebook-live 24.8. klo 13. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Koulutukseen soveltuvat oppimishaluiset ja –kykyiset TE-toimiston asiakkaat, joilla on valmiudet kehittyä taloushallinnon substanssiosaajaksi ja konsultatiiviseen asiakastyöhön. Koulutukseen tavoitellaan eri toimialojen osaajia esim. alanvaihtajia rakennus-, kuljetus-, ravintola-, kaupan-ja hoiva-alan taustoilla. Kohderyhmään sopivat niin ko. alojen taloushallinnon kokemusta omaavat sekä alalla muissa tehtävissä työskennelleet uudelle alalle suuntaavat henkilöt.

Koulutusteemoina mm.:

 • Kirjanpidon ja palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
 • digitaaliset työkalut ja järjestelmät taloushallinnossa
 • älykäs automaatio ja ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa
 • talousosaajan viestintä, asiakaspalvelu ja asiakaskokemus
 • konsultatiivinen työote
 • modernit työelämän taidot

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Infotilaisuuden tallenne

Katso alta 24.8. pidetyn hakijainfotilaisuuden tallenne (30 min). Hakijainfotilaisuudessa mukana talenomilaisia sekä koulutuksen järjestäjät Saraselta. Infossa kuulet mm. lisää rekrytoivasta koulutusohjelmasta, koulutussisällöistä ja työtehtävistä.