Visma Academy Lappeenranta & Lahti

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Itä-Suomi
Hakuaika päättyy 17.2.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 16.3 - 11.9.2020, loma 5 pv. 13. - 17.7.2020

Highway to Dev – kehity tulevaisuuden tähdeksi Vismalle 

Haluatko kehittyä ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi? Haluatko oppia modernit teknologiat ja saada uuden työn? Etsimme juuri sinua Visma Academyyn kehittymään arvostetuksi ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi!

Visma Academy on VismanSarasen, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden järjestämä rekryohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa uusia motivoituneita tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiä. Koulutamme ja rekrytoimme Vismalle 15 uutta tulevaisuuden tähteä vauhdittamaan pohjoismaiden johtavan ohjelmistokehitysyrityksen kasvua Lappeenrantaan ja Lahteen.  

Vismalaisia yhdistävät hyvä asenne, intohimo kehittää itseään sekä tavoitteellinen ja vastuullinen työtapa. Vismalla saat mielenkiintoiset asiakkaat, asiantuntevat kollegat ja hyvän joukkuehengen. Tule mukaan työskentelemään Vismalle, yhdelle Suomen parhaista työnantajista!

Visma Solutionin tuore RPA/ML tuotepäällikkö Jouni Tiainen oli työttömänä, kun hän huomasi Saranen Consultingin Ohjelmistorobotiikka -koulutusohjelman, jossa Visma oli mukana yrityskumppanina. “Between-jobs” kääntyi äkkiä uudeksi urasuunnaksi. "Täällä on aivan mahtava kulttuuri ja ilmapiiri. On todella hienoa olla osa tiivistä työporukkaa”, Jouni hehkuttaa. Lue koko Jounin tarina tästä!

 

 

Yhdistä työelämä ja asiantuntijakoulutus Visma Academyssa 

Visma Academyn tavoitteena on kehittää osaamistasi uusimpien teknologioiden parissa ja työllistyä Vismalle kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Rekryohjelman aikana pääset heti kiinni kehitysprojekteihin, syvennät osaamistasi opiskelemalla 20 päivää uusinta ohjelmistokehitystä huippukouluttajieopissa ja kasvat samalla tuleviin työtehtäviisi. Koulutuspäivät ja kehitysprojekti kytkeytyvät saumattomasti käytännön työhön ja kehittymisesi takaavat oma Visma-mentorisi, innostava tiimi ja Visman avoin tiedonjaon kulttuuri. 

Koulutuksen teemat:  

Modernit Microsoft-teknologiat
Tietokanta- ja rajapintaosaaminen
Web-pohjaisten palveluiden kehittäminen ja pilvipalvelut
Työskentely ketterissä ohjelmistokehityksen tiimeissä
Hyvät ohjelmointikäytännöt ja suunnittelumallit
Tietoturvallinen ohjelmistokehitys ja ohjelmistotestaus

Visma Academy soveltuu sinulle, joka haluat päivittää osaamisesi ohjelmistokehittämisestä ajan tasalle ja sinulla on koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kokemusta ohjelmoinnista. Voit olla taustaltasi esimerkiksi hiljattain alalle valmistunut tai jo valmiiksi työkokemusta kerryttänyt, ja olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Meille tärkeintä on sinun motivaatiosi ja innostuksesi kehittyä! 

Tervetuloa Visma Academyn hakijainfoon maanantaina 10.2.2020 klo 9.00 - 10.00 kuulemaan lisää ohjelman tavoitteista, sekä tapaamaan Visman henkilöstöä ja koulutusohjelman järjestäjiä henkilökohtaisesti! Infotilaisuus järjestetään Visma Solutionsin tiloissa osoitteessa: Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta.

Tule mukaan työskentelemään Vismalle, yhdelle Suomen arvostetuimmista työnantajista!  

gptw-suomen-parhaat-tyopaikat-logo-visma-consulting

Visma on pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja. Visman asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Haemme tekijöitä sekä Visma Solutionsille että Visma Consultingille eri rooleihin. Tutustu avoimiin tehtäviin tarkemmin ja hae mukaan!

Visma Solutions  

Visma Solutions on kasvava ohjelmistotalo, joka tarjoaa pilvipalveluita yrityksille taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja digitaalisen toimiston hoitamiseen älykkäästi. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä kasvamaan poistamalla ja automatisoimalla arjesta monimutkaisia prosesseja ohjelmistotuotteideavulla. Tuotteemme NetvisorSeveraValueFrameVisma Sign ja Maventa ovat Suomessa markkinajohtajien joukossa omilla aloillaan. Kehitystiimissä pääset mukaan rakentamaan ohjelmistoista yhä parempia ja käyttäjäystävällisempiä. 

Etsimme koulutusohjelman kautta Visma Solutionsille aloittelevia ja senioritasoisia ohjelmistokehittäjiä osaksi kasvutarinaamme neljään eri rooliin. Tulet työskentelemään koulutusohjelman ajan Netvisorin tuotekehitystiimissä. Taloushallinnon ratkaisullamme Netvisorilla on yli 20 000 asiakasta ja tuhansia päivittäisiä käyttäjiä. Laadukas ohjelmistorajapintamme sallii integraatiot muihin ohjelmistoihin ja kumppaneita meillä on tällä hetkellä jo yli 200. Voit tutustua Visma Solutionsiin tarkemmin osoitteessa: www.vismasolutions.com 

Visma Consulting

Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Erityisosaamisaluettamme ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, räätälöidyt IT-ratkaisut ja tiedolla johtaminen. Asiakaskuntaamme ovat suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Meille on tärkeää kehittää niin julkishallinnon palveluita käytettävyyden, saatavuuden, ja mielekkyyden näkökulmasta kuin yksityisen puolen yritysten palveluiden ja tuotteiden laadun kautta. 

Etsimme koulutusohjelman kautta Visma Consultingille aloittelevia ja senioritasoisia ohjelmistokehittäjiä osaksi kasvutarinaamme kolmeen eri rooliin. Osana tiimiämme pääset kokeneiden ammattilaisten joukkoon kehittämään taitojasi. Saat huippuluokan tuen ja mentoroinnin osaamisesi kehittämiseen! Voit tutustua Visma Consultingiin tarkemmin osoitteessa: www.vismaconsulting.fi 

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi

Voit hake Visma Academyyn, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.
Jätä hakemus

Koulutusnumero: 690649

 

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi tarkasti sekä mikä rooli sinua kiinnostaa – tämä profiili toimii käyntikorttinasi Vismalle. 

Tee osaajaprofiili 

Ole aktiivinen prosessin aikana

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan kutsumme osan hakijoista haastatteluihin, tarkkaile sähköpostiasi aktiivisesti. Lopullisen valintapäätöksen tekee Visma, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelu- ja valintaprosessi aloitetaan jo hakuaikana.

Haettavat roolit

Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä, harrastuneisuutta tai soveltuvakoulutus. Koulutusohjelman tavoite on, että työllistyt tuotekehitykseen. 

Ketä etsimme? 

Odotamme sinulta erinomaista oppimiskykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ennen kaikkea haluat kehittyä päivittäin yhä paremmaksi kehittäjäksi. 

Toivomme sinulta: 

 • Kiinnostusta koodauksesta, esimerkiksi koulun tai harrastuneisuuden kautta
 • Motivaatiota ja halua kehittää itseäsi
 • Intohimoa ratkoa monimutkaisia ongelmia
 • Tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen
 • Sujuvaa Suomen kielen taitoa

Plussaa on, jos sinulla kokemusta Microsoft-teknologioista (.net, SQL Server, IIS), web-kehityksestä tai toimialaosaamista taloushallinnosta. Lisäksi toivomme, että sinua inspiroi laajan ohjelmistokokonaisuuden ja sen osa-alueiden kehittäminen. 

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja sinua inspiroi laajan ohjelmistokokonaisuuden ja sen osa-alueiden kehittäminen asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Koulutusohjelman tavoite on, että työllistyt tuotekehitykseen. 

Toivomme sinulta: 

 • Aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, etenkin web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä
 • Kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä
 • Hyvää tietokanta-jarajapintaosaamista 
 • Erinomaisia tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen
 • Sujuvaa Suomen kielen taitoa
 • Kiinnostusta jatkuvasti kehittää itseäsi

Plussaa on, jos sinulla kokemusta Microsoft-teknologioista (.net, SQL Server, IIS), web-kehityksestä tai toimialaosaamista taloushallinnosta. 

Hyviä avainsanoja tehtävään ovat SaaS, full-stack, AWS, .net, REST, scrum, SecDevOps, legacy. Itsensä johtaminen, yrittäjähenkinen ja rento, eteenpäin vievä asenne ovat tehtävässä edellytys.Lisäksi toivomme, että sinua inspiroi laajan ohjelmistokokonaisuuden ja sen osa-alueiden kehittäminen. 

Olet ratkaisukeskeinen, omaat luontaista omistajuutta tehtävistäsi ja asetat itsellesi kovia tavoitteita. Hallitset monimutkaisia ja laajoja ohjelmistokokonaisuuksia. Koulutusohjelman tavoite on, että työllistyt tuotekehitykseen. 

Toivomme sinulta: 

 • Vahvaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, etenkin web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä
 • Hyvää tietokanta-jarajapintaosaamista 
 • Ymmärrys yleisimmistä tietoturvariskeistä web-pohjaisten palveluiden kehittämisessä
 • Kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä
 • Erinomaisia tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen
 • AI- ja Machine Learning -ymmärrys katsotaan eduksi
 • Sujuvaa Suomen kielen taitoa

Plussaa on, jos sinulla kokemusta Microsoft-teknologioista (.net, SQL Server, IIS), web-kehityksestä tai toimialaosaamista taloushallinnosta. Hyviä avainsanoja tehtävään ovat SaaS, full-stack, AWS, .net, REST, scrum, SecDevOps, legacy. Itsensä johtaminen, yrittäjähenkinen ja rento, eteenpäin vievä asenne ovat tehtävässä edellytys. Lisäksi toivomme, että sinua inspiroi laajan ohjelmistokokonaisuuden ja sen osa-alueiden kehittäminen. 

Etsimme koulutusohjelman kautta mobiilikehittäjiä osaksi kasvutarinaamme. Tulet työskentelemään koulutusohjelman ajan Netvisorin mobiilikehitystiimissä. Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta mobiilikehityksestä, harrastuneisuutta tai opiskelet soveltuvaa alaa. Koulutusohjelman tavoite on, että työllistyt tuotekehitykseen. 

Kehitämme iOS- ja Android-sovellusta Microsoftin teknologioilla. Tulet työskentelemään full stack -kehittäjänä ja työtehtävät tulevat kattamaan kehityksen tietokannasta rajapinnan kautta yksikkötestattavan koodin kirjoittamiseen. 

Tiimimme työskentelee asiakaslähtöisesti ketterin ohjelmistokehityksen menetelmin. Kuuntelemme kaikkien tiimin jäsenten mielipiteitä ja pyrimme yhdessä löytämään parhaat ratkaisut. Tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme työpäivistä parempia ja vapauttaa aikaa siihen, mikä heille on tärkeintä omassa työssään. Lisäksi toivomme, että sinua inspiroi laajan ohjelmistokokonaisuuden ja sen osa-alueiden kehittäminen. 

Mobiilisovellusten kehitys lähtee tarpeesta saada palvelu todella lähelle käyttäjää, toimimaan liikkuessa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Haluat olla osa tätä nykypäivän ratkaisukehitystä ja ymmärtää konepellin alta, miten nykyaikainen älypuhelin toimii ja oletkin ehkä jo asentanut tietokoneellesi Android Studion tai XCoden. Myös React Native on yksi käyttämistämme mobiiliteknologioista, joten JavaScript-osaaminen voi olla hyvä polku mobiilikehittäjän rooliin. 

Hallitset perusteet mobiiliohjelmoinnista joko Androidille tai iOS-käyttöjärjestelmälle. Visuaalisen silmän omaamisesta ei ole haittaa missään ohjelmistosuunnittelun roolissa, katsomme sen eduksesi! Haluat kehittyä mobiiliohjelmoinnin parissa ja luoda toinen toistaan hienompia mobiilisovelluksia. Tarjoamme erilaisia mobiilisovellusten kehitysprojekteja, joita tehdään niin kuluttajille kuin erityiseen ammattilaiskäyttöön.

Käytettävät teknologiat ovat mm. Java, Kotlin, Swift, React Native tai HTML5/CSS. 

Etsimme joukkoomme oppimisennälkäisiä front-end-kehittäjiä, joilla on ratkaisuhakuinen ja itseohjautuva asenne sekä luovaa ongelmanratkaisutaitoa. Arvostamme hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä reagoida ja sopeutua muutoksiin. Haluat luoda katseenkestäviä ratkaisuja osana mahtavaa porukkaamme!

Käytettävät teknologiat:  React, Vue.js, Angular, Javascript, TypescriptNode.js. 

Olet kiinnostunut nykyaikaisten tulevaisuuden tietojärjestelmien sekä palveluiden kehittämisestä. Olet ehkä jo kehittänyt joitakin tietojärjestelmiä tai palveluita ja sinulla on niistä esimerkkejä. Opit kanssamme perusteita syvempää käyttöliittymäohjelmointia, tietokantoja jataustapalvelinjärjestelmien kehittämistä. Tutustut nykyaikaisiin pilvipalveluihin ja osaatkoulutuksen jälkeen pystyttää sellaisen. 

Meillä on tarjolla useita projekteja, joissa rakennetaan web- ja mobiilipohjaisia tietojärjestelmiä sekä -palveluita ja joissa pystyy oppimaan erilaisia teknologioita ja syventämään osaamistaan lisää. Kokeneet ohjelmistokehittäjämme ovat tukenasi, kun kasvat alan ammattilaiseksi käytännönläheisten ja suomalaiseen arkeen vaikuttavien asiakasprojektiemme myötä!

Käytettävät teknologiat:  ReactVueAngularBootstrapJavascript, REST, JSON, Node.js, MongoDB, MySQL, MSSQL,  Azure,  AWS. 

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Aikaisemmasta taustastani on ollut tosi paljon hyötyä ja Vismalla arvostettiin kaikkea sitä osaamista ja tietotaitoa, joka oli matkan varrella tarttunut. Ja sen takia vielä koulutusohjelman aikana säädettiin tulevaa työnkuvaa vastaamaan Visman tarpeita ja omia vahvuuksiani.

- Jouni Tiainen, RPA/MA Product Manager, Visma Solutions

Olin tehnyt ohjelmistotuotantoa ihan kotosalla pidemmän aikaa ja siitä pääsin rekrykoulutuksen kautta Vismalle. Siellä sitten uskottiin minuun sen verran, että nyt olen saanut olla mukana isommissa ohjelmistotuotannoissa. Koulutuksessa oppi helposti uusia moderneja teknologioita, suosittelen!

- Sauli Purhonen, Software Developer, Visma Consulting

Suosittelen Visma Academyä lämpimästi sellaisille koodarityypeille, jotka hakevat uutta suuntaa uralleen ja haluavat päivittää osaamisensa ammattimaiselle tasolle. Olemme todella tyytyväisiä aiemmista koulutusohjelmista rekrytoitujen osaajien ammattitaitoon, motivaatioon ja kykyyn oppia uutta.

- Tommi Laitinen, Business Unit Director, Visma Consulting

0/0
Jouni_Tiainen

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Mirja_Hosionaho_640x640_v3b

Mirja Hosionaho
Business Manager
044 238 2144
mirja.hosionaho@saranen.fi

Liisa_Marsio_640x640

Liisa Marsio
Project Manager
040 583 8818
liisa.marsio@saranen.fi

Yhteistyössä