Visma Academy

Kasva ohjelmistokehityksen tähdeksi Lappeenrantaan tai Helsinkiin

Vismalla koodi taipuu moneksi – kasva devaajaksi yhteen Suomen parhaista työpaikoista

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Kiinnostaako sinua ohjelmistokehitys ja monipuoliset koodausprojektit? Haluatko oppia tuoreimmat teknologiat ja aloittaa samalla uuden työn ohjelmistotalossa, jossa uramahdollisuudet eivät rajoitu ainoastaan yhteen muottiin?

Hae nyt Visma Academyn kautta ohjelmistokehittäjäksi ja koodaa urasi seuraava kappale!

Visma on monien mahdollisuuksien ohjelmistoyhtiö, jossa tehtävällä koodilla rakennetaan toimivampaa yhteiskuntaa. Yhtiö kasvaa vauhdilla poikkeuksellisten aikojenkin keskellä ja uudet kehitysprojektit tarvitsevat parikseen uusia tekijöitä. Tämän vuoksi etsimmekin nyt toteutettavan Visma Academyn kautta yhteensä 15 uutta osaajaa kasvamaan erilaisiin ohjelmistokehitystehtäviin Lappeenrantaan ja Helsinkiin.

Uramahdollisuudet eivät rajoitu Vismalla pelkästään yhteen muottiin, vaan voit suuntautua mm. front-end -, mobiili-, full stack- tai back-end-kehitystehtäviin. Mahdollisuuksia on siis moneksi ja tehtäviä on tarjolla niin kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös alalle tuoreina hakeville koodareille. 

Nyt, jos joskus, on koodareille kunnolla tilausta. Lue lisää, hae mukaan ja työllisty ohjelmistokehittäjäksi Vismalle!

Visma on pohjoismainen ohjelmistotalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita toimimaan fiksummin uusimman teknologian avulla. Visma on tutkitusti Suomen 2. paras työpaikka.

Parhaat_Työpaikat_Finland_RGB_2020 (1)

Uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutus yhdessä kokonaisuudessa

Vismalaisia yhdistää hyvä asenne, intohimo kehittää itseään sekä tavoitteellinen ja vastuullinen työtapa. Etsimmekin avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteemme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Visma Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä ohjelmistokehityksen osaajaksi Vismalle, sekä viedä ohjelmisto-osaamisesi uudelle tasolle työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille.

Haluatko kuulla vielä lisää? Katso 14.1. järjestetyn Visma Academyn hakijainfotilaisuuden tallenne! Tilaisuudessa mukana vismalaisia ja kuulet mm. Visma Academyn aiemmin käyneen osallistujan kokemuksia. Katso tallenne täältä!

Helmikuussa 2021 alkava Visman, Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa yhteistyössä järjestettävän koulutusohjelman tavoitteena on työllistää ja kouluttaa uusia, motivoituneita tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiä Visma Consultingin ja Visma Solutionsin tehtäviin 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Lue lisää Visma Academyn uramahdollisuuksista ja hae mukaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Liisa_Marsio_640x640

Liisa Marsio

Project Manager
liisa.marsio@saranen.fi
040 583 8818

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön sähköpostitse tai puhelimitse (arkisin 13-15).

Mitä koodia haluaisit kehittää? Tarjoamme useita eri työmahdollisuuksia!

Front-end

front-end-icon-1-visma

Haluatko viedä mm. web-kehitystä ja UI:ta seuraavalle tasolle? Vismalla se onnistuu.

Mobile

mobile-icon-2-visma-academy-saranen

Kiinnostaako mobiilidevaus ja sovellukset? Teemme kehitystä iOS ja Android-alustoille.

Full Stack

full-stack-icon-3-visma-academy-saranen

Front- ja back-end samassa paketissa? Kehity kokonaisvaltaiseksi ohjelmistokehityksen osaajaksi.

Back-end

back-end-icon-4-visma-academy-saranen

Vie osaamisesi uudelle tasolle ja syvennä back-end osaamistasi. Java tai .NET/C# ovat päteviä avainsanoja.

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi.

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - monta hyvää syytä hakea!

Visma Academysta uuteen työhön

Visma Academy -rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut Vismalle 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

saranen-tyosopimus-icon-visma-academy
Rooleja eritaustaisille tekijöille

Voit olla taustaltasi alalle hiljattain valmistunut tai jo valmiiksi työkokemusta kerryttänyt tekijä – avoimia rooleja on monia ja eritasoisia! Aiempi osaamisesi ohjelmistokehityksestä voi pohjautua työkokemukseen, opiskeluihin tai muihin projekteihin ja harrastuneisuuteen. Mikäli olet motivoitunut ja analyyttinen tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi, tämä on sinun mahdollisuutesi!

saranen-monia-paikkoja-icon-visma-academy
Koulutuksesta alan tuorein ammattitaito

Saat ohjelman aikana ainutlaatuista asiantuntijakoulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan uudessa työtehtävässäsi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle. Ohjelman koulutus toteutetaan suomeksi.

Koulutuksessa käydään mm. seuraavia aiheita:

 •  Työskentely ketterissä ohjelmistokehitystiimeissä
 • Microsoftin teknologiat (C#, .NET)
 • Moderni Java-kehitys
 • Tietokannat ja rajapinnat (mm .SQL, RESTful Services, API-rajapinnat, järjestelmäintegraatiot)
 • Web-pohjainen kehitys (mm. HTML5, CSS3, JavaScript, React)
 • Pilvipalvelut (AWS ja Azure)
 • Hyvät ohjelmointikäytännöt ja suunnittelumallit
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys ja –testaus kehittäjän näkökulmasta
saranen-asiantuntija-koulutus-icon-visma-academy
Mentorointi & SC Career Campus

Kehittymisesi uusissa työtehtävissä takaavat oma Visma-mentorisi, innostava tiimi ja Visman avoin tiedonjaon kulttuuri. Tämän lisäksi, kaikki ohjelmaan valitut osallistujat pääsevät käyttämään Sarasen Career Campuksen palveluita, joka toimii tukenasi erilaisissa työelämään, uraan ja työllistymiseen liittyvissä aiheissa. Lue lisää SC Career Campuksesta täältä.

saranen-career-campus-icon-visma-academy

Osallistujatarinoita

Aikaisemmasta taustastani on ollut tosi paljon hyötyä ja Vismalla arvostettiin kaikkea sitä osaamista ja tietotaitoa, joka oli matkan varrella tarttunut. Ja sen takia vielä koulutusohjelman aikana säädettiin tulevaa työnkuvaa vastaamaan Visman tarpeita ja omia vahvuuksiani.

 

-Jouni Tiainen, RPA/MA Product Manager, Visma Solutions

testiimg

10/10 suosittelen! Paras asia, mitä näin uran alkuun voi tapahtua. Tämä on hyvä tapa saada jalkaa oven väliin, jos ei ole hirveästi työkokemusta. 

Lue Jeren koko tarina tästä.

-Jere Matikainen, Junior Software Developer, Visma Solutions

visma-academy-ohjelmistoala-matikainen-saranen-1

Täällä on paljon erilaisia tekniikoita, ohjelmointikieliä ja projekteja, joista löytyy varmasti kiinnostavia haasteita. Olenkin jo ehtinyt suositella ohjelmaa eteenpäin!

Lue Esan koko tarina tästä.

-Esa Laine, Software Developer, Visma Consulting

visma-academy-ohjelmistoala-laine-saranen
0 / 0

Avoimet roolit - Visma Solutions

Junior Software Developer

Etsimme koulutusohjelman kautta aloittelevia ohjelmistokehittäjiä osaksi kasvutarinaamme. Tulet työskentelemään koulutusohjelman ajan Netvisorin tuotekehitystiimissä. Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä, harrastuneisuutta tai opiskelet soveltuvaa alaa. Koulutusohjelman tavoite on että työllistyt tuotekehitykseen.

Ketä etsimme?

Odotamme sinulta erinomaista oppimiskykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ennen kaikkea haluat kehittyä päivittäin yhä paremmaksi kehittäjäksi.

Toivomme sinulta:

 • Kiinnostusta koodauksesta, esimerkiksi koulun tai harrastuneisuuden kautta
 • Motivaatiota ja halua kehittää itseäsi
 • Intohimoa ratkoa monimutkaisia ongelmia
 • Tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen
 • Sujuvaa Suomen kielen taitoa

Plussaa on jos sinulla kokemusta Microsoft -teknologioista (.net, SQL Server, IIS), web-kehityksestä, julkisista pilvistä (esim. AWS) tai toimialaosaamista taloushallinnosta.

Software Developer

Etsimme koulutusohjelman kautta ohjelmistokehittäjiä osaksi kasvutarinaamme. Tulet työskentelemään koulutusohjelman ajan Netvisorin tuotekehitystiimissä. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja sinua inspiroi laajan ohjelmistokokonaisuuden ja sen osa-alueiden kehittäminen asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Koulutusohjelman tavoite on että työllistyt tuotekehitykseen.

Toivomme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, etenkin web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä
 • Kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä
 • Hyvää tietokanta- sekä rajapintaosaamista
 • Erinomaisia tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen
 • Sujuvaa Suomen kielen taitoa
 • Kiinnostusta jatkuvasti kehittää itseäsi

Plussaa on jos sinulla kokemusta Microsoft -teknologioista (.net, SQL Server, IIS), web-kehityksestä tai toimialaosaamista taloushallinnosta.

Hyviä avainsanoja tehtävään ovat SaaS, full-stack, AWS, .net, REST, scrum, SecDevOps, legacy. 

Senior Software Developer

Olet ratkaisukeskeinen, omaat luontaista omistajuutta tehtävistäsi ja asetat itsellesi kovia tavoitteita. Hallitset monimutkaisia ja laajoja ohjelmistokokonaisuuksia. Koulutusohjelman tavoite on että työllistyt tuotekehitykseen.

Toivomme sinulta:

 • Vahvaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, etenkin web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä
 • Hyvää tietokanta- sekä rajapintaosaamista
 • Ymmärrys yleisimmistä tietoturvariskeistä web-pohjaisten palveluiden kehittämisessä
 • Kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä
 • Erinomaisia tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen
 • AI- ja Machine Learning -ymmärrys katsotaan eduksi
 • Sujuvaa Suomen kielen taitoa

Plussaa on jos sinulla kokemusta Microsoft -teknologioista (.net, SQL Server, IIS), web-kehityksestä tai toimialaosaamista taloushallinnosta.

Hyviä avainsanoja tehtävään ovat SaaS, full-stack, AWS, .net, REST, scrum, SecDevOps, legacy.

Mobile Software Developer

Tulet työskentelemään koulutusohjelman ajan Netvisorin mobiilikehitystiimissä. Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta mobiilikehityksestä, harrastuneisuutta tai opiskelet soveltuvaa alaa. Koulutusohjelman tavoite on että työllistyt tuotekehitykseen.

Kehitämme iOS- ja Android-sovellusta Microsoftin teknologioilla. Tulet työskentelemään full stack -kehittäjänä ja työtehtävät tulevat kattamaan kehityksen tietokannasta rajapinnan kautta mobiilisovelluksen UI:hin. Pidämme arvossa laadukasta sovelluskehitystä ja tulet oppimaan viimeistään kanssamme mm. testausautomaatiota ja SOLID-periaatteita.

Tiimimme työskentelee asiakaslähtöisesti ketterin ohjelmistokehityksen menetelmin. Kuuntelemme kaikkien tiimin jäsenten mielipiteitä ja pyrimme yhdessä löytämään parhaat ratkaisut. Tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme työpäivistä parempia ja vapauttaa aikaa siihen, mikä heille on tärkeintä omassa työssään.

UI Developer

Tulet työskentelemään koulutusohjelman ajan Netvisorin tuotekehitystiimissä. Voit olla oppimishaluinen vasta-alkaja tai kokenut tekijä, roolisi rakentuu vahvuuksien mukaan. Nautit haasteista ja uskot pystyväsi kehittymään kovan luokan tekijäksi.Koulutusohjelman tavoite on että työllistyt tuotekehitykseen.

Toivomme sinulta:

 • Ymmärrystä komponenttilähtöisestä UI-kehityksestä
 • HTML-, CSS- ja Javascript-perusosaamista
 • Ymmärrystä hyvästä ja tehokkaasta käytettävyydestä
 • Visuaalisen ilmeen merkityksen ymmärtämistä ja arvostusta
 • Hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Käyttäjälähtöistä ajattelua
 • Kykyä sopeutua muutoksiin
 • Jatkuvaa itsensä kehittämistä ja oma-aloitteisuutta
 • Kokemusta vastaavista tehtävistä

Seuraavien teemojen tunteminen ilahduttaa meitä suuresti:

 • Tuntemus jostain css-preprosessorista
 • Tuntemus jostain css-arkkitehtuurista
 • Graafisen suunnittelun osaaminen
 • Ymmärrys UX-suunnittelusta
 • Tuntemus jostain design-systeemistä
 • Tuntemus kehittäjien työkaluista: selainten developer-työkalut, Visual Studio, jne.
 • Tuntemus versionhallinnasta

Avoimet roolit - Visma Consulting

Full-stack ohjelmistokehittäjiä

Haemme ohjelmaamme full-stack -ohjelmistokehittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevaisuuden tietojärjestelmien sekä palveluiden kehittämisestä. Saat päivitettyä osaamisesi moderneihin front-end -teknologioihin, sekä kehityttyä paremmaksi back-end -palvelinten, tietokantojen ja pilviympäristöjen kehittämisessä sekä ylläpitämisessä.

Pääset sukeltamaan kanssamme perusteita syvemmälle käyttöliittymäohjelmoinnissa sekä uudistamaan aikaisempaa osaamistasi. Pääteknologioitamme fronttikehityksessä ovat esimerkiksi React, Angular, Vue, Bootstrap ja Javascript. Back-end -järjestelmämme on rakennettu Javalla, Node.js tai Microsoft-teknologioilla (C# / .NET). Taustajärjestelmät pyörivät yleensä johtavilla pilvialustoilla (AWS, Azure tai Google Cloud) ja hyödynnämme luonnollisesti runsaasti konttiympäristöjä sekä yleisimpiä tietokantoja (MySQL, MongoDB, MSSQL).

Front-end ohjelmistokehittäjiä

Haemme aloittelevia tai jo pidemmän aikaa alalla olleita front-end -ohjelmistokehittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevaisuuden tietojärjestelmien sekä palveluiden kehittämisestä. Pääset sukeltamaan kanssamme perusteita syvemmälle käyttöliittymäohjelmoinnissa sekä uudistamaan aikaisempaa osaamistasi. Pääteknologioitamme fronttikehityksessä ovat esimerkiksi React, Angular, Vue, Bootstrap ja Javascript.

Back-end ohjelmistokehittäjiä (Java tai .NET/C#)

Haemme ohjelmaamme back-end -ohjelmistokehittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevaisuuden tietojärjestelmien sekä palveluiden kehittämisestä. Pääset oppimaan paremmin back-end -palvelinten, tietokantojen ja pilviympäristöjen kehittämistä sekä ylläpitämistä, ja voit uudistaa aikaisempaa osaamistasi.

Back-end -järjestelmämme on rakennettu Javalla, Node.js tai Microsoft-teknologioilla (C# / .NET). Taustajärjestelmät pyörivät yleensä johtavilla pilvialustoilla (AWS, Azure tai Google Cloud) ja hyödynnämme luonnollisesti runsaasti konttiympäristöjä (esim. Docker) ja yleisimpiä tietokantoja (MySQL, MongoDB, MSSQL)

Visma työnantajana

Visma on pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja. Visman asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Etsimme tekijöitä niin Visma Solutionsin kuin Visma Consultingin puolelle.

Visma Solutions

Visma Solutions on kasvava ohjelmistotalo, joka tarjoaa pilvipalveluita yrityksille taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja digitaalisen toimiston hoitamiseen älykkäästi. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä kasvamaan poistamalla ja automatisoimalla arjesta monimutkaisia prosesseja ohjelmistotuotteiden avulla. Tuotteemme Netvisor, Severa, ValueFrame, Visma Sign ja Maventa ovat Suomessa markkinajohtajien joukossa omilla aloillaan. Kehitystiimissä pääset mukaan rakentamaan ohjelmistoista yhä parempia ja käyttäjäystävällisempiä. Lue tarkemmin Visma Solutionsista osoitteessa: vismasolutions.fi

Visma Consulting

Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yli 450 asiantuntijaamme rakentavat toimivampaa yhteiskuntaa mm. palvelumuotoilun, digitaalisten palveluiden, räätälöityjen IT-ratkaisujen, tiedolla johtamisen sekä tekoälyratkaisujen avulla. Asiakkainamme ovat suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. vismaconsulting.fi

Hakuohjeet

1. Jätä hakemus TE-palveluihin

Voit hakea Visma Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Jätä hakemus alta!

Haemme osaajia Lappeenrantaan, Helsinkiin sekä Lahteen. Täytäthän hakemuksesi vain oman alueen osalta. 

Kaakkois-Suomi, koulutusnumero: 697285

Uusimaa, koulutusnumero: 697310

Päijät-Häme, koulutusnumero 697337

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Vismalle.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä pystymme tukemaan sinua haun aikana. Kerro myös osaamisprofiilin yhteydessä, jos olet kiinnostunut jostain avoimesta roolista erityisesti.

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä erilaisiin ohjelmistokehitystehtäviin. 

Vismalaisia yhdistää hyvä asenne, intohimo kehittää itseään sekä tavoitteellinen ja vastuullinen työtapa. Meille merkitseekin eniten into oppia uutta ja kyky suhtautua haasteisiin positiivisella mindsetilla.

Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija - me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Etsimme henkilöitä useisiin ja eritasoisiin tehtäviin - meidän tavoitteemme on löytää sinun taustaasi ja kokemukseesi parhaiten sopiva rooli!

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija esim. joistakin näistä piirteistä:

 • Olet analyyttinen tekijä ja ongelmanratkaisu on sinulle toinen luontosi
 • Sinulla on aiempaa osaamista ja ymmärrystä ohjelmisto- tai IT- alalta esimerkiksi työkokemuksen, opiskeluiden tai muiden projektiesi kautta
 • Sytyt koodauksesta ja sinua kiinnostaa tekniset kehitystehtävät
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta esim. IT-alan tutkinto korkeakoulusta (tietojenkäsittely, DI, insinööri), IT-tradenomi, insinööri, datanomi, opintotason koulutus IT-alalta
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Koulutuksen ajankohta: 17.2. - 16.8.2021

Hakuaika päättyy: 25.1.2021

Visma Academyn ajaksi tehdään koulutussopimus ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Ohjelman sisältö:

Visma Academy sisältää 20 päivää ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutusta ja 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi.

Koulutuksessa käydään mm. seuraavia aiheita:

 •  Työskentely ketterissä ohjelmistokehitystiimeissä
 • Microsoftin teknologiat (C#, .NET)
 • Moderni Java-kehitys
 • Tietokannat ja rajapinnat (mm .SQL, RESTful Services, API-rajapinnat, järjestelmäintegraatiot)
 • Web-pohjainen kehitys (mm. HTML5, CSS3, JavaScript, React)
 • Pilvipalvelut (AWS ja Azure)
 • Hyvät ohjelmointikäytännöt ja suunnittelumallit
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys ja –testaus kehittäjän näkökulmasta

Yhteistyössä