ArchiCAD & CAD Professional

Rekrytoi koulutusohjelmasta joustavasti 3D- ja CAD-mallinnuksen avaintekijöitä

3D- ja CAD-osaajien rekrytoiva koulutusohjelma vastaa alan osaajapulaan syksyllä 2021

Onko yrityksessänne tarpeena uuden 3D- ja CAD-osaajan rekrytointi? ArchiCAD & CAD Professional -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yrityksenne seuraavan avaintekijän helposti ja mutkattomasti. 

Rakennus-, teollisuus-, arkkitehti-, ja mm. sisustusaloilla kaivataan juuri nyt uusia tekijöitä, joilla on ajantasaista osaamista tietomallinnuksesta sekä siihen soveltuvista työkaluista. Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin huolet ja sudenkuopat minimiin. Lopputuloksena saatte riveihinne työtehtäviin valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito.

Kartoitamme parhaillaan yritysten toiveita koulutettavien aiheiden tiimoilta, sillä tarkoitus on luoda koulutuskokonaisuus, joka palvelee rekrytoivia yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Rekrytoiva koulutusohjelma käynnistyy lokakuussa 2021.

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Rekrytoiva koulutusohjelma on kestoltaan 6 kk, jonka aikana koulutettavat saavat substanssikoulutusta Sarasen järjestämän asiantuntijakouluttajan kautta, noin 20-25 koulutuspäivää. Muina päivinä koulutettavat työskentelevät yhteistyöyrityksissä koulutussopimuksella ja rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on solmia työsopimus osallistujan ja yhteistyöyrityksen välillä ohjelman päätteeksi.

ArchiCAD & CAD Professional -rekrytoiva koulutusohjelma toteutetaan Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa yhteistyössä. Ohjelman tarkoitus on tukea yritysten rekrytointimahdollisuuksia, ja tehdä siitä mahdollisimman riskitöntä sekä edistää työllistymistä. Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Laaja-alaista osaamista

Koulutukseen osallistuvien henkilöiden ja tehtävänimikkeiden skaala on yleisesti ottaen melko laaja. Osallistujalla voi olla jo aiempaa kokemusta jostain CAD-ohjelmistosta, alalle soveltuva koulutus ja motivaatio päästä päivittämään osaamistaan tämän päivän vaatimuksiin soveltuvammaksi. Toisaalta osallistuja voi olla myös vastavalmistunut, joka kaipaa koulutuksen tueksi täsmäkoulutusta tietomallinnuksesta ja alalla käytettävistä ohjelmistoista, joita yrityksissä ei ole aikaa perehdyttää.

Yritykset määrittelevät itse millainen henkilö heille soveltuu parhaiten, ja Saranen esittelee soveltuvimmat hakijat yritykselle esikarsittujen hakijoiden joukosta. Lopullisen päätöksen koulutukseen lähtemisestä tekevät yritys sekä osallistuja.

Etsitään yhdessä teille uusi avaintekijä

Ohjelma tulee sisältämään ArchiCAD-ohjelmiston koulutusta, mutta tilaa on vielä myös muille aiheille. Mutta mille – kuulemme mielellämme teiltä alanne vaikuttajilta ja asiantuntijoilta. Tarkoituksena on rakentaa koulutusohjelma, joka palvelee aidosti yrityksiä, joita tämä osaajapula koskettaa.

Tuoreinta osaamista koulutusohjelmasta! Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä teille uusi 3D- ja CAD-mallinnuksen avaintekijtä! 

Ota yhteyttä

Elli-Noora-Koskela_640x640

Elli-Noora Koskela

Project Manager
elli-noora.koskela@saranen.fi
050 438 8438

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin! Voit jättää yhteydenottopyynnön myös täällä!