Code Academy - Pirkanmaa

Rekrytoi uusi ohjelmistoalan tekijä mutkattomasti ja joustavasti

Joustavaa uuden osaamisen rekrytointia - löydä kauttamme uusi ohjelmistoalan osaajanne!

Etsittekö motivoitunutta tekijää ohjelmistokehityksen ja IT-alan tehtäviin? Tulisiko uusi osaaja tarpeeseen esim. ohjelmistokehityksen ja -testauksen, pilvipalveluiden tai IT-projektien puolelle? Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yritykseenne tulevan ohjelmistokehityksen osaajan joustavasti ja mutkattomasti.

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa yritysten nykyistä ja tulevaa liiketoimintaa. Osaavat devaajat ja IT-alan asiantuntijat ovat avainasemassa tämän kehityksen keskellä, eikä ajantasaista osaamista ole koskaan liikaa tarjolla.

Koulutusohjelmamme vastaa tähän kasvavaan ohjelmisto- ja IT-osaamiskysyntään auttamalla yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin sudenkuopat ja säätämisen minimiin.

Ota yhteyttä ja kerro yrityksenne tarpeista lisää. Mietitään yhdessä millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Code Academy -koulutusohjelma tarjoaa loistavan alustan uuden osaamisen rekrytoinnille. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen ohjelmistokehityksen aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Koko prosessi on suunniteltu yrityksen kannalta mahdollisimman vaivattomaksi. Koulutusohjelman kautta rekrytointi tarjoaa monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen!

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

 • Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit henkilökohtaisesti etähaastatteluiden kautta. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

 • Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

3. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

 • Valitsemanne henkilö työskentelee kuusi kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

 • Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus IT-alaa, ohjelmistokehitystä ja -testausta kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Useat yritykset ympäri Suomen ovat löytäneet ohjelmisto- ja IT-alan toteutuksiemme kautta riveihinsä uusia ohjelmistokehityksen avaintekijöitä. Katso videolta Fastroin ja Valamiksen kokemukset koulutusohjelmasta. 


Uudet tekijät juuri teidän kaavailemaan rooliin

Ohjelma antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa ohjelmistoalan tehtävissä ja ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla taustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelmamme kautta oikean tekijän juuri yrityksenne kaavailemaan rooliin – olipa kyseessä junior- tai senior-tason paikka!  Valitsemanne henkilö voi työskennellä yrityksessänne esimerkiksi seuraavien tehtävien parissa:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-tukihenkilö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer

Ota yhteyttä pian! Etsitään yhdessä seuraava ohjelmistoalan avaintekijänne!

Ota yhteyttä

Jaakko_Kilpelainen_640x640

Jaakko Kilpeläinen

Project Manager
jaakko.kilpelainen@saranen.fi
050 367 2413

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin - löydetään yhdessä teille seuraava avaintekijänne!

Rekrytoi joustavasti mm. seuraaviin tehtäviin

Back-end

code-academy-icons-ohjelmistokehitys

Löydä osaaja back-end ja full-stack tehtäviin. Koulutussisällöissä mm.C# & .NET, Java, TypeScript, ECMAScript, Node.js.

Cloud & Data

cloud-data-icon

Tulevaisuuden tekijöitä erilaisiin pilvipalvelu- ja tietojärjestelmärooleihin. Etsittekö tulevaa Azure, AWS tai SQL-osaajaa?

Front-End

code-academy-icons-kayttoliittyma

Etsittekö uutta tekijää front-end puolelle? Uusien tekijöiden työkalupakissa mm: HTML5 & CSS3, JavaScript, React, Restful. 

DevOps

software-academy-icons-devops

Koulutussisällössä pureudutaan mm. seuraaviin aiheisiin: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework.

Ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla taustoilla ja voitte löytää tekijän hyvin erilaisiin rooleihin. Ota yhteyttä pian - etsitään yhdessä teille seuraava ohjelmisto- ja IT-alan avaintekijänne!