Kaikki ohjelmat

Code Academy - Keski-Suomi

Ole askeleen edellä rekrytoinnissa ja löydä uusi ohjelmistoalan tekijä joustavan koulutusohjelman kautta

Koodi kasvaa jyvästä - joustavaa ohjelmistoalan rekrytointia Code Academysta 

Pohditko järkevämpiä tapoja uuden osaamisen rekrytoinnille? Etsittekö motivoitunutta tekijää ohjelmistokehityksen ja IT-alan tehtäviin? Tulisiko uusi osaaja tarpeeseen esim. ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden, DevOpsin tai IT-projektien puolelle? Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yritykseenne tulevan ohjelmistokehityksen osaajan joustavasti ja mutkattomasti.

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa yritysten nykyistä ja tulevaa liiketoimintaa. Osaavat devaajat ja IT-alan asiantuntijat ovat avainasemassa tämän kehityksen keskellä, eikä ajantasaista osaamista ole koskaan liikaa tarjolla.

Koulutusohjelmamme vastaa tähän kasvavaan ohjelmisto- ja IT-osaamiskysyntään auttamalla yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin sudenkuopat ja säätämisen minimiin.

Ota yhteyttä ja kerro yrityksenne tarpeista lisää. Mietitään yhdessä millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Vastaamme uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa loistavan alustan uuden osaamisen rekrytoinnille. Mitä tämä tarkoittaa sitten käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen ohjelmistokehityksen aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. 

Koko prosessi on suunniteltu yrityksen kannalta mahdollisimman vaivattomaksi ja ohjelman kautta rekrytointi tarjoaa monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen. Ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla eri koulutus- ja työtaustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelman kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne!

Useat yritykset ympäri Suomen ovat löytäneet ohjelmisto- ja IT-alan toteutuksiemme kautta riveihinsä uusia ohjelmistokehityksen avaintekijöitä. Katso videolta Fastroin ja Valamiksen kokemukset koulutusohjelmasta. 


RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, jonka rahoittavat yhteistyössä työnantaja ja ELY-keskus. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseen. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

Lue alta lisää ohjelman mahdollisuuksista ja ota meihin yhteyttä! Etsitään yhdessä yrityksenne seuraava ohjelmistoalan avaintekijä!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

teemu-niskakangas-4

Teemu Niskakangas

Project Manager
teemu.niskakangas@saranen.fi
044 901 7184
emmi_heimonen

Emmi Heimonen

Project Manager
emmi.heimonen@saranen.fi
044 517 1301

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin - löydetään yhdessä teille seuraava avaintekijänne!

Rekrytoi joustavasti mm. seuraaviin tehtäviin

Back-end

code-academy-icons-ohjelmistokehitys

Cloud & Data

cloud-data-icon

Front-End

code-academy-icons-kayttoliittyma

DevOps

software-academy-icons-devops

Ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla taustoilla ja voitte löytää tekijän hyvin erilaisiin rooleihin. Ota yhteyttä pian - etsitään yhdessä teille seuraava ohjelmisto- ja IT-alan avaintekijänne!

Uuden ajan rekrytointia - monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Mutkatonta ja tarpeeseen räätälöityä rekrytointia

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

lamppu_icon
Vähennät rekryn haasteita ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

aivot_mini_icon
Saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat Code Academy -koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit 20-25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

checkilist_mini_icon
Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus ohjelmisto- ja IT-alaa kohtaan sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

lamppu_icon