Code & IT Academy - Pohjois-Pohjanmaa

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Työnhakijoiden hakuaika 16.9. - 15.10.2020
Koulutuksen kesto 5 kk
Koulutusohjelman ajankohta 7.12.2020 - 3.5.2021

Löydä yrityksellesi uusi IT- ja ohjelmistoalan avaintekijä

Etsittekö motivoitunutta tekijää ohjelmistokehityksen ja IT-alan tehtäviin? Code & IT Academy RekryKoulutus auttaa yritystänne löytämään tulevaisuuden IT- ja ohjelmistokehityksen osaajan mutkattomalla tavalla. 

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa yritysten nykyistä ja tulevaa liiketoimintaa. Osaavat koodarit ja ohjelmistokehittäjät ovat avainasemassa tämän kehityksen keskellä. Uusien ohjelmistoasiantuntijoiden kasvattaminen onkin tärkeää ja oikeiden tekijöiden löytäminen voi joskus olla haastavaa.

Code & IT Academy tarjoaa ratkaisun työmarkkinoiden kysyntään ja auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin haasteet minimiin. Lopputuloksena saatte riveihinne työtehtäviin valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito.

Kerromme mielellämme lisää syyskuussa alkavasta ohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Joulukuussa alkava Code & IT Academy RekryKoulutus vastaa IT- ja ohjelmistoalan asiantuntijoiden kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Viiden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin.

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

3. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee viisi kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus IT-alaa, ohjelmistokehitystä ja koodausta kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teille

Ohjelma antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa IT- ja ohjelmistoalan tehtävissä ja ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla taustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelmamme kautta oikean tekijän juuri yrityksenne kaavailemaan rooliin – olipa kyseessä junior- tai senior-tason paikka! Valitsemanne henkilö työskentelee ohjelman ajan kokopäiväisesti yrityksessänne - koulutus sisältää 30 päivää tietopuolista opiskelua ja 70 päivää työssäoppimista. Uusi osaajanne voi työskennellä esimerkiksi seuraavien tehtävien parissa:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -testaaja
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-tukihenkilö
 • Sovellusasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer

Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavia aihealueita. Lopullinen koulutussuunnitelma viimeistellään yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

 • Web Front-end: HTML5 & CSS3, JavaScript, React
 • Web Back-end: JavaScript ja Node.js
 • REST/API -rajapinnat
 • C# ja .NET
 • Tietokannat
 • Pilvipalvelut
 • DevOps
 • Käytettävyys ja käyttöliittymät
 • PluralSight-verkkokoulutusympäristön (mahdollistaa koulutuksen räätälöinnin yrityskohtaisesti)

Kyseessä on TE-hallinnon koulutus, jonka palveluntuotannosta vastaa Saranen. Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen, TE-palvelut, ELY-keskus ja rekrytoiva yritys.

Ohjelma käynnistyy joulukuussa 2020. Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Ota yhteyttä

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

harri-schroderus-saranen-consulting

Harri Schroderus
Business Manager
050 540 2735
harri.schroderus@saranen.fi