Code Academy Varsinais-Suomi

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Varsinais-Suomi
Työnhakijoiden hakuaika 28.10. - 18.11.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutusohjelman ajankohta 8.12.2020. - 9.6.2021

Löydä yrityksellesi uusi ohjelmistokehityksen avaintekijä

Etsittekö motivoitunutta tekijää ohjelmistokehityksen ja IT-alan tehtäviin? Tulisiko uusi käsipari tarpeeseen esim. front-end softakehityksen tai ohjelmistotestauksen projekteihin? Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yritykseenne tulevan ohjelmistokehityksen osaajan joustavasti ja mutkattomasti.

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa yritysten nykyistä ja tulevaa liiketoimintaa. Osaavat koodarit ja ohjelmistokehittäjät ovat avainasemassa tämän kehityksen keskellä. Uusien ohjelmistoalan asiantuntijoiden kasvattaminen on tärkeää ja oikeiden tekijöiden löytäminen voikin joskus olla haastavaa. Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin huolet ja säätämisen minimiin.

Mietitään yhdessä millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Joulukuussa starttaava Code Academy vastaa ohjelmistokehittäjien kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen ohjelmistokehityksen aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä SarasenVarsinais-Suomen ELY-keskuksen, sekä TE-palveluiden kanssa. Ohjelma käynnistyy joulukuussa 2020.

Koko prosessi on suunniteltu yrityksen kannalta mahdollisimman vaivattomaksi. Koulutusohjelman kautta rekrytointi tarjoaa monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen!

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

3. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee kuusi kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Pitkällä aikavälillä rekrykoulutustemme työllistymiskeskiarvo onkin ollut korkea 85 %.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus IT-alaa, ohjelmistokehitystä ja -testausta kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Useat yritykset ympäri Suomen ovat löytäneet Code Academy -toteutusten kautta riveihinsä uusia ohjelmistokehityksen avaintekijöitä. Katso videolta Fastroin ja Valamiksen kokemukset koulutusohjelmasta. 

 

Uudet tekijät joustavasti juuri teidän kaavailemaan rooliin

Ohjelma antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa ohjelmistoalan tehtävissä ja ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla taustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelmamme kautta oikean tekijän juuri yrityksenne kaavailemaan rooliin – olipa kyseessä junior- tai senior-tason paikka!  Valitsemanne henkilö voi työskennellä yrityksessänne esimerkiksi seuraavien tehtävien parissa:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-tukihenkilö
 • Sovellusasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer

Code Academy -koulutusohjelma koostuu yhteensä noin 25 koulutuspäivästä, joiden aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muiden harjoitusten avulla. Koulutuksista saadut ajankohtaisimmat tiedot ja taidot ovatkin tehokkaasti siirrettävissä suoraan yrityksenne käyttöön. Lopullinen koulutussuunnitelma viimeistellään yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa - koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Modernit web-teknologiat ja ohjelmointikielet (HTML5, CSS3, Javascript, React, Node.js, Angular)
 • Tietokannat (SQL, PostgreSQL)
 • Käytettävyys ja käyttöliittymät - UI/UX Design
 • Pilvipalvelut (Microsoft Azure ja AWS)
 • Scrum
 • DevOps (mm. Git, Jira, Docker, Jenkins, Vagrant, Ansible)

Kiinnostuitko? Katso yhteystiedot alta ja ota yhteyttä - etsitään yhdessä teille uusi ohjelmistokehityksen avaintekijä!

Ota yhteyttä

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

minna-vesterinen-saranen-consulting

Minna Vesterinen
Project Manager
minna.vesterinen@saranen.fi
050 442 1505