Cyber Security Academy

Rekrytoi uusi avaintekijä IT-tehtäviin joustavalla tavalla

Järjellistä rekrytointia koulutusohjelmasta - löydä yrityksellesi uusi IT-osaaja

Pohditko järkevämpiä tapoja uuden osaamisen rekrytoinnille? Tulisiko tuoreimmilla taidoilla varustettu asiantuntija tarpeeseen? IT- ja tietoturvatehtäviin syventyvän koulutusohjelman kautta saatte mahdollisuuden löytää uutta asiantuntijaosaamista joustavasti ja mutkattomasti juuri teidän kaavailemaan rooliinne. 

Datasta ja tekistä riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Kehityksen keskelle tarvitaan nyt tekijöitä, joilla on hallussaan ajan tasalla oleva ammattitaito – koulutusohjelmamme onkin loistava väylä löytää uusi osaaja yrityksenne liiketoimintanne tehostamiseksi!

Cyber Security Academy auttaa yritystänne löytämään riveihinne juuri teidän tarpeisiinne sopivat IT-alan avaintekijät mutkattomalla ja joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin huolet ja säätämisen samalla minimiin. Ohjelman kautta voitte löytää uuden tekijän mm. seuraaviin tehtäviin: 

 • Helpdesk-osaaja
 • Tietoturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Tietoturvatestaaja
 • Projektipäällikkö
 • Järjestelmäosaaja
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsultti

"Olemme tehneet koulutusohjelmien avulla valtavan onnistuneita rekrytointeja." Lue tästä miten Surveypal on löytänyt riveihinsä useita osaajia koulutusohjelmiemme kautta!

Kerromme mielellämme lisää alkavasta koulutusohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää! Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Vastaamme uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla

Rekrytoiva koulutusohjelma vastaa uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen data-analytiikan ja tiedolla johtamisen aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä SarasenELY-keskuksenTE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

Koko prosessi on suunniteltu yrityksen kannalta mahdollisimman vaivattomaksi ja ohjelman kautta rekrytointi tarjoaa monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen. Ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla eri koulutus- ja työtaustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelman kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne, olipa kyseessä teknisempi tai kaupallisempi pesti.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Harri_Schroderus_640x640

Harri Schroderus

Competence Lead
harri.schroderus@saranen.fi
050 540 2735
Pauliina_Harrivaara-650x650

Pauliina Harrivaara

Business Development Manager
pauliina.harrivaara@saranen.fi
040 829 7175

Onko sinulla kysyttävää rekrymahdollisuuksista tai ohjelman sisällöstä? Ota yhteyttä!

Uuden ajan rekrytointia - monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Mutkatonta ja mukautuvaa rekrytointia

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

Aikaa
Vähennät rekryn haasteita ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Palkanlaskenta
Saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit n. 20-25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

Koulutusta
Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus IT-alaa kohtaan sekä motivaatio kehittää asiantuntijuuttaan uusien tehtävien parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Oikea tekijä

Koulutuksen sisältö

Koulutusohjelman aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muiden harjoitusten avulla. Koulutuksista saadut ajankohtaisimmat tiedot ja taidot ovatkin tehokkaasti siirrettävissä suoraan yrityksenne käyttöön. 

Ohjelman koulutusteemat mm.:

 • Kyberturvallisuus
 • pilvipalvelujen perusteet
 • teknisen toimintaympäristön ja palvelimien hallinnan perusteet
 • M365 perusteet
 • tietoturvaprosessit
 • tietoturvauhkien, hyökkäyksien ja haavoittuvuuksien tunnistaminen
 • taktiikoiden ja toimintatapojen tunnistaminen
 • tietoturvatyökalujen hyödyntäminen
 • monitorointi ja analysointimenetelmät