Digiakatemia

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Työnhakijoiden hakuaika 16.12.2019–6.2.2020
Koulutuksen kesto 5 kk
Koulutusohjelman ajankohta 1.4.–25.8.2020

UUSI OSAAJA KUSTANNUSTEHOKKAASTI JA VAIVATTOMASTI

Tarvitsetteko uusia osaajia esimerkiksi ohjelmistokehityksen, data-analytiikan tai taloushallinnon tehtäviin? Valmiita osaajia ko. työtehtäviin on vaikea löytää, joten rekrytoiva koulutusohjelma on erinomainen ratkaisu uuden työntekijän löytämiseen!  

Digiakatemia-koulutusohjelman kautta yritys voi rekrytoida ja kouluttaa työntekijän erilaisiin tarvitsemiinsa asiantuntijatehtäviin.  

Koulutusohjelman avulla voimme yhdessä kehittää teille sopivasta, motivoituneesta henkilöstä pätevän osaajan. Valitsemanne henkilö osallistuu yhteensä 23 koulutuspäivään, joiden lisäksi hän työskentelee yrityksessänne täysipäiväisesti 77 päivää koulutussopimuksella; koulutuksen aikana ei ole palkanmaksuvelvoitetta. Koulutusohjelman tarkoitus on, että teillä on koulutuksen lopuksi juuri teidän tarpeeseenne koulutettu ja perehdytetty osaaja palkattavaksi ilman lisäkustannuksia. 

Koulutus 

Koulutus toteutetaan kahden eri verkko-oppimisympäristön avulla; käytössämme on Pluralsight sekä Opinahjo. Pluralsightin yli 6000 kurssin valikoima palvelee erinomaisesti erilaisiin IT- ja data-aiheisiin liittyen, sekä Opinahjon lähes 900 kurssin kokonaisuus tarjoaa kaikki taloushallinnon eri osa-alueet.  

Olemme luoneet jo valmiiksi muutamia eri opintopolkuja, jotka auttavat hahmottamaan koulutuksen sisältömahdollisuuksia. Valitsemanne osaaja voi opiskella esimerkiksi 

Ohjelmistokehitystä, mm.
  • Front-end (Javascript, Angular, React, HTML5, CSS, …) 
  • Back-end (PHP, .Net, Python, Java…) 
  • Tietokannat 
Data-analytiikkaa, mm. 
  • Tietokannat 
  • SQL 
  • AWS Big Data / Microsoft Azure Data Solutions 
Taloushallintoa, mm. 
  • Sisäinenlaskenta 
  • Palkkahallinto 
  • HR 
  • Talousjohtaminen 

Koulutus tarjoaa valitsemallenne osaajalle tukea uuden työn oppimiseen, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on oppiminen töitä tekemällä – tästä syystä haluamme painottaa viiden kuukauden koulutuksessa työssäoppimisen osuutta.   

Riskitön ratkaisu rekrytointiin  

Kauttamme voitte tutustua osaajiin täysin riskittömästi, sillä sitoutuminen tapahtuu vasta, kun olette itse haastatelleet teitä kiinnostavat henkilöt ja päätätte edetä koulutukseen. Säästätte resurssejanne rekrytointiprosessissa, sillä asiantuntijamme tekevät henkilöiden esivalinnan puolestanne, kunhan olemme yhdessä määritelleet osaajatarpeenne.  

Koulutusohjelman päätavoite on osaajan työllistyminen yhteistyöyritykseen. Keskimääräinen työllistymisprosentti koulutuksista on 85%.  

Mikäli teillä on tarve uudelle osaajalle, niin kannattaa ehdottomasti kysyä ensin meiltä!  

Ota yhteyttä

Kokemuksia Sarasesta

09.01.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan

”Kun joku tarjoaa tilaisuutta, siihen kannattaa tarttua. Ikinä ei voi tietää, mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan”, toteaa Mikael Havia. Hän uskalsi ottaa...

Lue lisää
07.01.2020 — Yritysten kokemuksia

Case Vaimo: Niin sujuvaa rekrytointia, että uusi työntekijä löytyi ennen kuin paikka oli edes auki

Vaimo Finland Oy on kansainvälinen kovassa kasvussa oleva teknologiayritys. Ruotsalaisen yrityksen nimi tulee Ruotsin saamen kielestä, jossa vaimo tarkoittaa...

Lue lisää
16.12.2019 — Yritysten kokemuksia

Case Voicelink: kun rekry onnistuu niin hyvin, että yhden sijasta palkataankin kaksi työntekijää

Global Voicelink GVL Oy on rivakkaa vauhtia kasvava yritys, joka tekee yritysten IT-toiminnoista mutkattomia. Voicelink ottaa tarvittaessa haltuun hankinnat,...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Matti_Asumaniemi_640x640

Matti Asumaniemi
Project Manager
050 355 0393
matti.asumaniemi@saranen.fi

Jarmo_Siipola_640x640

Jarmo Siipola
Project Manager
044 977 2169
jarmo.siipola@saranen.fi