Digiakatemia

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Työnhakijoiden hakuaika 15.4. - 12.5.2020
Koulutuksen kesto 5 kk
Koulutusohjelman ajankohta 3.8. - 18.12.2020

Uusi osaaja kustannustehokkaasti ja vaivattomasti

Tarvitsetteko uusia osaajia esimerkiksi ohjelmistokehityksen tai taloushallinnon tehtäviin? Valmiita osaajia ko. työtehtäviin on vaikea löytää, joten rekrytoiva koulutusohjelma on erinomainen ratkaisu uuden työntekijän löytämiseen!  

Digiakatemia-koulutusohjelman kautta yritys voi rekrytoida ja kouluttaa työntekijän erilaisiin tarvitsemiinsa asiantuntijatehtäviin.  

Koulutusohjelman avulla voimme yhdessä kehittää teille sopivasta, motivoituneesta henkilöstä pätevän osaajan. Valitsemanne henkilö osallistuu yhteensä 23 koulutuspäivään, joiden lisäksi hän työskentelee yrityksessänne täysipäiväisesti 77 päivää koulutussopimuksella; koulutuksen aikana ei ole palkanmaksuvelvoitetta. Koulutusohjelman tarkoitus on, että teillä on koulutuksen lopuksi juuri teidän tarpeeseenne koulutettu ja perehdytetty osaaja palkattavaksi ilman lisäkustannuksia. 

Koulutus 

Koulutus toteutetaan kahden eri verkko-oppimisympäristön avulla; käytössämme on Pluralsight sekä Opinahjo. Pluralsightin yli 6000 kurssin valikoima palvelee erinomaisesti erilaisiin IT- ja data-aiheisiin liittyen, sekä Opinahjon lähes 900 kurssin kokonaisuus tarjoaa kaikki taloushallinnon eri osa-alueet.  

Olemme luoneet jo valmiiksi muutamia eri opintopolkuja, jotka auttavat hahmottamaan koulutuksen sisältömahdollisuuksia. Valitsemanne osaaja voi opiskella esimerkiksi 

Ohjelmistokehitystä, mm.
  • Front-end (Javascript, Angular, React, HTML5, CSS, …) 
  • Back-end (PHP, .Net, Python, Java…) 
  • Tietokannat 
Taloushallintoa, mm. 
  • Sisäinenlaskenta 
  • Palkkahallinto 
  • HR 
  • Talousjohtaminen 

Koulutus tarjoaa valitsemallenne osaajalle tukea uuden työn oppimiseen, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on oppiminen töitä tekemällä – tästä syystä haluamme painottaa viiden kuukauden koulutuksessa työssäoppimisen osuutta.   

Riskitön ratkaisu rekrytointiin  

Kauttamme voitte tutustua osaajiin täysin riskittömästi, sillä sitoutuminen tapahtuu vasta, kun olette itse haastatelleet teitä kiinnostavat henkilöt ja päätätte edetä koulutukseen. Säästätte resurssejanne rekrytointiprosessissa, sillä asiantuntijamme tekevät henkilöiden esivalinnan puolestanne, kunhan olemme yhdessä määritelleet osaajatarpeenne.  

Koulutusohjelman päätavoite on osaajan työllistyminen yhteistyöyritykseen. Keskimääräinen työllistymisprosentti koulutuksista on 85%.  

Mikäli teillä on tarve uudelle osaajalle, niin kannattaa ehdottomasti kysyä ensin meiltä!  

Ota yhteyttä

Kokemuksia Sarasesta

15.06.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytointi on valinta, jolla voidaan lisätä koko yhteiskunnan hyvinvointia

Palkataanko avoimeen työpaikkaan täysinoppinut huipputekijä vai annetaanko mahdollisuus uuteen uraan henkilölle, joka on syystä tai toisesta jäämässä työelämän...

Lue lisää
14.04.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Yhteistyössä modernin HR:n ja rekrytoinnin asialla

Maailma ja työelämä muuttuvat nopeasti ja HR-funktion on kehityttävä mukana. Asiakkaiden muuttuvat odotukset ja uudet teknologiat ja niiden hyödyntäminen...

Lue lisää
08.04.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Viiden tähden palvelu työnhaun tueksi

Sarasen Career Campus tukee vuosittain satoja työnhakijoita uusille urille. Jani Voutilainen jäi ilman työtä yritysfuusion tuoman muutoksen keskellä. Sinnikäs...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Heidi Huhtala Saranen Consulting

Heidi Huhtala
Project Manager
044 320 0984
heidi.huhtala@saranen.fi

Harri Schroderus Saranen Consulting

Harri Schroderus
Business Manager
050 540 2735
harri.schroderus@saranen.fi