Digital Data Academy

Rekrytoi uusi data-analytiikan tai digimarkkinoinnin asiantuntija joustavalla tavalla

Datan ja markkinoinnin asiantuntijoita nopeasti ja joustavasti räätälöidyllä koulutuksella

Pohditko järkevämpiä tapoja uuden osaamisen rekrytoinnille? Tulisiko tuoreimmilla taidoilla varustettu asiantuntija tarpeeseen? Data-analytiikkaan ja digimarkkinointiin pureutuvan koulutusohjelman kautta saatte mahdollisuuden löytää uutta asiantuntijaosaamista joustavasti ja mutkattomasti, juuri teidän kaavailemaan rooliinne. Etsitään yhdessä kasvutarinanne seuraava avaintekijä!

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Markkinoiden myllerryksen ja asiakaskentän kasvaneiden tarpeiden seurauksena data-analytiikan ja tiedolla johtamisen asiantuntijoista on nyt todellinen kysyntä ja oikeiden henkilöiden löytäminen saattaa olla hyvinkin haastavaa. Kehityksen keskelle tarvitaan nyt tekijöitä, joilla on hallussaan ajan tasalla oleva ammattitaito – koulutusohjelmamme onkin loistava väylä löytää uusi osaaja yrityksenne liiketoimintanne tehostamiseksi!

Digital Data Academy järjestetään yhteistyössä Grow with Googlen kanssa. Koulutuspäivissä otetaan haltuun mm. Google Analytics & Tag Manager, Data Studio & Optimize, konversio-optimointi ja hakukoneoptimointi.

"Olemme tehneet koulutusohjelmien avulla valtavan onnistuneita rekrytointeja." Lue tästä miten Surveypal on löytänyt riveihinsä useita osaajia koulutusohjelmiemme kautta!

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Kuuden kuukauden mittaisen ohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ohjelman jälkeen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Voitte löytää uuden osaajan joustavasti mm. seuraaviin tehtäviin:

  • Growth hacker
  • Web Analyst
  • SEO specialist
  • Digital Marketing Specialist

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit noin 20 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön. 

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus pilvipalveluita, tietojärjestelmiä ja data-analytiikkaa kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

 Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

jyri_pitkanen

Jyri Pitkänen

Project Manager
jyri.pitkanen@saranen.fi
044 460 2160

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta ja rekrymahdollisuuksista?

Ota yhteyttä - löydetään yhdessä teille seuraava avaintekijänne!