Digital Excellence Academy

Info

Osaamisalue Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Työnhakijoiden hakuaika
Koulutuksen kesto 5 kk
Koulutusohjelman ajankohta

UUSIA DIGITAALISEN MARKKINOINNIN JA MYYNNIN OSAAJIA OULUSSA

Tarvitseeko tiimisi uutta digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin tai projektinhallinnan osaajaa ja uutta työkaveria?

Digital Excellence Academy -RekryKoulutuksen kautta yrityksesi voi rekrytoida ja kouluttaa uuden työntekijän markkinointi- tai myyntitehtäviin.

Kerro meille millaisen henkilön tarvitsette ja esittelemme sen jälkeen teille sopivimmat. Pääsette haastattelemaan heitä ja tutustumaan heihin tarkemmin. Jos koette löytäneenne juuri teille sopivan henkilön, työskentelee valitsemanne henkilö kokopäiväisesti yrityksessänne ja saa samalla Sarasen ja Markkinointiviestintätoimisto Kuulun 20 päivän mittaisen laadukkaan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin koulutuksen.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita:

 • Johdatus myyntityöhön
 • Moderni myynti
 • Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin yhteispelin mahdollistaminen (esim. CRM)
 • Asiakaskokemuksen johtaminen (Customer Success Management)
 • Digitaalinen palvelumuotoilu (esim. chatit ja chatbotit)
 • Social Selling
 • Sisältöstrategia – sisällöt markkinoinnin ja myynnin keskiössä
 • Yrityksen Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter
 • Googlen markkinointityökalut
 • Maksullinen mainonta sosiaalisessa mediassa
 • Markkinoinnin analytiikka
 • Visuaalinen markkinointi ja videot

Koulutukset järjestetään suomeksi Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähde mukaan valitsemaan juuri teille sopiva työkaveri!

Digital Excellence Academy käynnistyy elokuussa 2019 ja hakijavalinnat käynnistyvät pian.

”Jo reilu 250 yritystä on rekrytoinut aiemmista toteutuksista uusia työntekijöitä digitehtäviin. Kumppaniyrityksemme sekä monet mainostajat ovat kehuneet tätä rekrytointikanavanaa. He ovat löytäneet ohjelman kautta erinomaisia työntekijöitä vuodesta toiseen. Myös alan parhaimpien asiantuntijoiden pitämät ajantasaiset ja ainutlaatuiset koulutukset ovat saaneet kiitosta. Digital Excellence Academy tarjoaa tälläkin kertaa jotain uutta. Olemme suunnitelleet entistä kattavamman kokonaisuuden markkinoinnin analytiikkaan liittyen.

Jonna Toikka – Toimialajohtaja, Google Finland

Säästä aikaa

Määrittelemme kanssanne osaajatarpeenne, huolehdimme esivalinnasta hakijoiden joukosta ja esittelemme tarpeeseenne sopivimmat hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta silloin, kun teille löytyy sopiva osaaja. Valitsemanne henkilö työskentelee koulutussopimuksella kokopäiväisesti yrityksessänne viiden kuukauden ajan ja osallistuu asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen. Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu henkilö, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Vähennä rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 5 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana koulutussopimuksella, ilman palkanmaksuvelvollisuutta.

”Digital Excellence Academy on kustannustehokas ja riskitön tapa testata henkilöä vaativassa asiantuntijatehtävässä yrityksen oikeissa tehtävissä. Ohjelma antaa valmiudet toimia erilaisissa asiantuntijatehtävissä digitalisoituvassa maailmassa, jossa erityisosaajia on haastava löytää. Kouluttajana on ollut hienoa nähdä miten korkealla asteella ihmiset työllistyvät. He saavat ainutlaatuista koulutusta ja vievät päivitettyä osaamista yrityksiin. Analyyttinen ja dataohjautuva kulttuuri sekä päätöksenteko ovat yrityksen menestyksen kulmakiviä. Kaikista toimenpiteistä kertyy dataa, jonka hyödyntäminen voi tuoda konkreettista kilpailuetua. Näistä syistä markkinoinnin analytiikka on nostettu omaksi koulutuspoluksi.” 

Petri Mertanen – Director Digital Analytics, Annalect Finland

Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Saranen Consulting, Markkinointiviestintätoimisto Kuulu, Google Finland, TE-palvelut, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja rekrytoivat yritykset.

 

Ota yhteyttä

Oletko työnhakija?

Tutustu ohjelmaan

Katso kaikki avoimet koulutukset

Ohjelmakalenteriin

Kokemuksia Sarasesta

09.01.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan

”Kun joku tarjoaa tilaisuutta, siihen kannattaa tarttua. Ikinä ei voi tietää, mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan”, toteaa Mikael Havia. Hän uskalsi ottaa...

Lue lisää
07.01.2020 — Yritysten kokemuksia

Case Vaimo: Niin sujuvaa rekrytointia, että uusi työntekijä löytyi ennen kuin paikka oli edes auki

Vaimo Finland Oy on kansainvälinen kovassa kasvussa oleva teknologiayritys. Ruotsalaisen yrityksen nimi tulee Ruotsin saamen kielestä, jossa vaimo tarkoittaa...

Lue lisää
16.12.2019 — Yritysten kokemuksia

Case Voicelink: kun rekry onnistuu niin hyvin, että yhden sijasta palkataankin kaksi työntekijää

Global Voicelink GVL Oy on rivakkaa vauhtia kasvava yritys, joka tekee yritysten IT-toiminnoista mutkattomia. Voicelink ottaa tarvittaessa haltuun hankinnat,...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Jarmo_Siipola_640x640

Jarmo Siipola
Project Manager
044 977 2169
jarmo.siipola@saranen.fi