Digital Excellence Academy

Rekrytoi uusi digimarkkinoinnin tai myynnin asiantuntija joustavalla tavalla

Löydä uusi kasvumarkkinoinnin asiantuntija ketterästi ja vaivattomasti.

Pohditko järkevämpiä tapoja uuden osaamisen rekrytoinnille? Tulisiko tuoreimmilla taidoilla varustettu asiantuntija tarpeeseen? Kasvumarkkinointiin pureutuvan koulutusohjelman kautta saatte mahdollisuuden löytää uutta asiantuntijaosaamista joustavasti ja mutkattomasti, juuri teidän kaavailemaan rooliinne. Etsitään yhdessä kasvutarinanne seuraava avaintekijä!

Kasvu- ja digimarkkinoinnista riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Markkinoiden myllerryksen ja asiakaskentän kasvaneiden tarpeiden seurauksena digimarkkinoinnin asiantuntijoista on nyt todellinen kysyntä ja oikeiden henkilöiden löytäminen saattaa olla hyvinkin haastavaa. Kehityksen keskelle tarvitaan nyt tekijöitä, joilla on hallussaan ajan tasalla oleva ammattitaito – koulutusohjelmamme onkin loistava väylä löytää uusi osaaja yrityksenne liiketoimintanne tehostamiseksi!

Digital Excellence Academy järjestetään yhteistyössä Grow with Googlen kanssa. Koulutuspäivissä otetaan haltuun mm. hakukonemarkkinointi, markkinoinnin automaatio ja some-markkinointi.

"Olemme tehneet koulutusohjelmien avulla valtavan onnistuneita rekrytointeja." Lue tästä miten Surveypal on löytänyt riveihinsä useita osaajia koulutusohjelmiemme kautta!

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Viiden kuukauden mittaisen ohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ohjelman jälkeen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Voitte löytää uuden osaajan joustavasti mm. seuraaviin tehtäviin:

  • Digital Marketing Specialist
  • SEM Specialist
  • Marketing Coordinator
  • Content Specialist
  • Digital Planner

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 5 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit noin 20 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus pilvipalveluita, tietojärjestelmiä ja data-analytiikkaa kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

 Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Tiia-Liina_Aavisto-640x640

Tiia-Liina Aavisto

Sales & Recruitment Manager
tiia-liina.aavisto@saranen.fi
044 460 2045

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta ja rekrymahdollisuuksista?

Ota yhteyttä - löydetään yhdessä teille seuraava avaintekijänne!