DigiTalent Akatemia koulutusohjelma – rekrytoi uutta osaamista yritykseesi!

DigiTalent Akatemia koulutusohjelman avulla voit löytää motivoituneen tekijän mukaan kehittämään olemassa olevia palveluita/tuotteita, tuotantoa tai liiketoimintaa, lisävahvistusta myyntiin ja markkinointiin tai henkilön luomaan jotain täysin uutta yritykseesi – kustannustehokkaasti!

Yrityksen toiminta- ja kilpailukyvyn ylläpitäminen tulee vaatimaan uudenlaista digitaalista osaamista ja ymmärrystä. DigiTalent Akatemia koulutusohjelma kasvattaa uusia osaajia  Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa, Keski-Suomessa ja Kainuussa toimiviin yrityksiin.

Nyt on oikea aika olla yhteydessä ja kertoa teidän yrityksenne tarpeista! Me etsimme hakijoiden joukosta tarpeisiinne parhaiten sopivat esiarvioidut hakijat ja lopullinen valinta jää teille.

Koulutukset räätälöidään jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti työtehtävän mukaan, kouluttamassa mm. Sovelto ja Tieturi.

Koulutusohjelma rekrytointiväylänä

  • Säästää aikaanne: Ohjelmassa on mahdollista lähteä hakemaan tekijöitä omalla ilmoituksella, jolloin voimme hakea sopivia henkilöitä juuri teidän tarpeeseen. Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme teille sopivimmat, evaluoidut hakijat. Pääsette haastattelemaan haluamanne ehdokkaat henkilökohtaisesti ja lopullinen valintapäätös jää teille.
  • Vähentää riskejä: Sitoutuminen ohjelmaan tapahtuu vasta jos/kun teille löytyy osaaja, jonka kanssa haluatte aloittaa yhteistyön. Valitsemanne henkilö työskentelee ohjelman ajan yrityksessänne 3-6 kk:n koulutussopimuksella ja saa asiantuntijoiden pitämän ainutlaatuisen henkilökohtaisesti räätälöidyn koulutuksen. Ohjelman päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaalla koulutuksella varustettu osaaja, jonka voitte palkata työsuhteeseen tietäen ja tuntien henkilön persoonan ja suoriutumisen tason.
  • Rekrytoinnin kustannukset ovat pienet: Edullisten koulutuskustannusten lisäksi yrityksen hoidettavaksi tulee mahdollisiin työ-tai koulutusmatkoihin liittyvät matka- ja majoituskorvaukset. Lakisääteiset vakuutukset hoitaa Saranen Consulting ja muita sivukuluja ei osallistujista ohjelman aikana tai rekrytoinnin yhteydessä ole tiedossa. Edullista, eikö totta?

Ota yhteyttä

lassi-makkonen-saranen-consulting

Lassi Makkonen

Business Manager
lassi.makkonen@saranen.fi
050 528 3848

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä!