DigiTalent Akatemia

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Itä-Suomi
Työnhakijoiden hakuaika Haku auki koko vuoden
Koulutuksen kesto 6kk
Koulutusohjelman ajankohta

DigiTalent Akatemia koulutusohjelma – rekrytoi uutta osaamista yritykseesi!

DigiTalent Akatemia koulutusohjelman avulla voit löytää motivoituneen tekijän mukaan kehittämään olemassa olevia palveluita/tuotteita, tuotantoa tai liiketoimintaa, lisävahvistusta myyntiin ja markkinointiin tai henkilön luomaan jotain täysin uutta yritykseesi – kustannustehokkaasti!

Yrityksen toiminta- ja kilpailukyvyn ylläpitäminen tulee vaatimaan uudenlaista digitaalista osaamista ja ymmärrystä. DigiTalent Akatemia koulutusohjelma kasvattaa uusia osaajia  Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa, Keski-Suomessa ja Kainuussa toimiviin yrityksiin.

Nyt on oikea aika olla yhteydessä ja kertoa teidän yrityksenne tarpeista! Me etsimme hakijoiden joukosta tarpeisiinne parhaiten sopivat esiarvioidut hakijat ja lopullinen valinta jää teille.

Koulutukset räätälöidään jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti työtehtävän mukaan, kouluttamassa mm. Sovelto ja Tieturi.

 

Koulutusohjelma rekrytointiväylänä

  • Säästää aikaanne: Ohjelmassa on mahdollista lähteä hakemaan tekijöitä omalla ilmoituksella, jolloin voimme hakea sopivia henkilöitä juuri teidän tarpeeseen. Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme teille sopivimmat, evaluoidut hakijat. Pääsette haastattelemaan haluamanne ehdokkaat henkilökohtaisesti ja lopullinen valintapäätös jää teille.
  • Vähentää riskejä: Sitoutuminen ohjelmaan tapahtuu vasta jos/kun teille löytyy osaaja, jonka kanssa haluatte aloittaa yhteistyön. Valitsemanne henkilö työskentelee ohjelman ajan yrityksessänne 3-6 kk:n koulutussopimuksella ja saa asiantuntijoiden pitämän ainutlaatuisen henkilökohtaisesti räätälöidyn koulutuksen. Ohjelman päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaalla koulutuksella varustettu osaaja, jonka voitte palkata työsuhteeseen tietäen ja tuntien henkilön persoonan ja suoriutumisen tason.
  • Rekrytoinnin kustannukset ovat pienet: Edullisten koulutuskustannusten lisäksi yrityksen hoidettavaksi tulee mahdollisiin työ-tai koulutusmatkoihin liittyvät matka- ja majoituskorvaukset. Lakisääteiset vakuutukset hoitaa Saranen Consulting ja muita sivukuluja ei osallistujista ohjelman aikana tai rekrytoinnin yhteydessä ole tiedossa. Edullista, eikö totta?

Ota yhteyttä

Hyviä työntekijöitä on vaikea löytää vapailta markkinoilta. Saranen Consulting ja Solteqin oma aktiivinen koulutus ovat auttaneet löytämään tiimiin sopivia työntekijöitä.

- Mikko Räsänen, liiketoimintajohtaja, Solteq Oyj

0/0
ES_tyonhakijoille_500x500

Kokemuksia Sarasesta

15.06.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytointi on valinta, jolla voidaan lisätä koko yhteiskunnan hyvinvointia

Palkataanko avoimeen työpaikkaan täysinoppinut huipputekijä vai annetaanko mahdollisuus uuteen uraan henkilölle, joka on syystä tai toisesta jäämässä työelämän...

Lue lisää
14.04.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Yhteistyössä modernin HR:n ja rekrytoinnin asialla

Maailma ja työelämä muuttuvat nopeasti ja HR-funktion on kehityttävä mukana. Asiakkaiden muuttuvat odotukset ja uudet teknologiat ja niiden hyödyntäminen...

Lue lisää
23.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Microsoft Akatemian uratarina: Vanhakin koira oppii uutta!

Kun 47-vuotiaana menetin työni CRM-asiantuntijana ja IT-hallintokoordinaattorina, en halunnut jäähdytellä tai aloittaa laskusuhdannetta työurallani....

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Johanna Vartiainen Saranen Consulting

Johanna Vartiainen
Project Manager
050 466 1838
johanna.vartiainen@saranen.fi

Lassi Makkonen Saranen Consulting

Lassi Makkonen
Project Manager
050 528 3848
lassi.makkonen@saranen.fi